Message |
|
How sweeeet :bravo:
|
 |
|
Eu am Aquarium Plants - Barry James ,din pacate numai in format PDF. Oricum imi place mult desi nu sunt prea pasionat de plante.
...si mai am Caring For Your Aquarium - Bailey and Sandorf si Marele Ghid al Acvaristului - Thierry Maitre Allan (dar astea-s pentru n00bi  )
|
 |
|
|
 |
|
Cred ca timpul evaporarii clorului depinde si de cantitatea de clor din apa...care poate varia de la zona la zona sau de la o perioada a anului la alta asa ca nu poti fi niciodata sigur decat daca o testezi de fiecare data, asa ca cel mai potrivit este sa procedezi in continuare la fel, 48 de ore cred ca sunt suficiente in orice situatie.
In petshopurile de pe la noi nu stiu cum se procedeaza dar parerea mea este ca majoritatea schimba in fiecare zi 5-10% din apa asa ca nu sunt riscuri prea mari. Si oricum daca le mai crapa cate un peste il scot afara cu minciogul fara remuscari
PS: misto avatar 
|
 |
|
In ultimul timp normele de securitate s-au inasprint (pe buna dreptate in unele cazuri) asa ca poti avea surprize.
Am vazut un documentar la Discovery in care unu incerca sa treaca granita (nu mai stiu in ce tara)cu un obiect decorativ dintr-un ou de strut pictat artizanal. I-au confiscat oul si i-au dat si amenda  Pe altul l-au prins cu cateva borcane de miere si...la fel.
|
 |
|
Cel putin acvariul cu guppy din link, chiar daca arata super kitch, macar are apa curata si pesti f putini. Am vazut si eu multe poze cu acvarii de pe afara in genul astuia, dar marea majoritate erau ne-suprapopulate. E o chestie pe care ei au inteles-o...la noi inca e o mare problema...si cred ca mai grava.
|
 |
|
Ce-i cu koala? : ) Si-a abandonat oscarii? 
|
 |
|
razvan - Poza nu este destul de clara, eu i-am vazut de aproape si cred ca
sunt xipho. Posibil sa ma insel, nu exclud : )
Leo2003 - Am vazut si eu poze intr-o carte cu pesti deformati sau cu malformatii. Noroc ca nu apar prea des in acvarii.
Dolly - Am citit articolul de mult :p
|
 |
|
...lasa-te :d
|
 |
|
...Credeam ca-s mai multe cazuri p`aici. 
|
 |
|
Da, cele 7 secunde s-au simt cand aa tins punctul maxim.
|
 |
|
Si ca sa incep threadul, postez eu primult  Am vazut astazi la un petshop din Militari (deschis in locul Sherif`s-ului) capace de acvariu Juwel diverse dimenisiuni.
Ce am retinut :
- 100*30 cm ,cu un singur neon si un singur reflector : 1,8 mil
- 100*40 cm ,cu 2 neoane-2 reflectoare : in jur de 3 milioane.
|
 |
|
Sunt multe threaduri deschise cu diverse intrebari de genul "unde gasesc un neon, unde gasesc nu-stiu-ce silicon, filtru etc"
Asa ca propun sa postam aici aceste intrebari ca sa nu mai facem zeci de threaduri. De asemeni daca prin periplurile voastre prin magazine sau petshopuri gasiti ceva interesant care credeti ca ar fi folositor si altora postati aici  (bineinteles este vorba despre produse care ar putea fi folositoare pentru acvaristica, nu alte prostii )
Sper sa prinda ideea. :--)
Spor la cumparaturi 
|
 |
|
Uploadeaza-le la http://imageshack.us/ Nu iti cere inregistrare.
Dupa ce la uploadezi iti da un link care poate fi folosit pe forumuri. Pe forumul nostru foloseste linkul cu specificatia Thumbnail for forums (1)
|
 |
|
Acum vad pe Realitatea TV - 5.3 grade , durata 3 minute, la adancime de 145 km.
|
 |
|
@adi2004 - ai presimtit tu ceva cu threadul asta  Acum vreo 30 de minute a fost un cutremur care s-a simtit si in Bucuresti. Nu stiu ce magnitudine inca, o sa vedem la stiri. Probabil la OTV o sa-l cheme iar pe Hancu 
Ontopic- pestii nu s-au manifestat in nici un fel nici de data asta 
|
 |
|
e naspa ca n-ai pompa  Tre sa `tragi cu gura` 
|
 |
|
@octavian:
http://www.thetropicaltank.co.uk/Fishindx/apis-nij.htm
astia imi plac mult, dar nu am vazut la nici un pet shop
Si eu sunt interesat de dwarf cichlids, daca gasesti ceva (afara de ramirezi) lasa si tu un mesaj aici 
|
 |
|
*acum m-am uitat si eu la al meu, pt ca stiam ca are aceeasi problema. Al meu este setat la 23 ca sa am 25 in acvariu :d
Nu stiu ce firma este , l-am luat acum 2-3 luni si am dat vreo 500 mii pe el. Are capatul gri, cu marcajele portocalii si un led rosu. Oricum pare destul de "solid" . In afara de aceasta problema (care nu ma deranjeaza f tare) isi face treaba f bine, pastreaza temperatura la 25 fara nici un fel de fluctuatii.
|
 |
|
unele incalzitoare cu termostat mai ieftine sunt mai putin fiabile. Solutia este sa setezi incalzitorul la 24 de grade daca vrei 26 
|
 |
|