[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: BLeeD
Forum Index » Profile for BLeeD » Messages posted by BLeeD
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by BLeeD
accept si unele schimburi, dicutam pe yahoo sau PM
50cm x 24cm x 35cm
capac din lemn, negru
pietris
dulapior - stativ negru
cateva plante(ce a mai ramas din ele)

(fara neon, fara pesti)

Poze de anul trecut:
image

image

PRET : 400.000 mii (40 ron)

sau yahoo : bleed_911

Cine il vrea trebuie sa vina la mine acasa sa-l ia (zona militari-valea lunga)
PASTE FERICIT
doar 70 de litri? :o arata mai voluminos : )
si eu sunt interesat de poze :-P
mi-am luat eu de la un petshop din Militari , piata Gorjului, era 10 sau 15 mii Kg
http://img314.imageshack.us/my.php?image=pb0303993kr.jpg

(in poza pare mai deschis, dar in realitate, in acvariu se vede negru inchis
Anoptichthys Jordani, acesta este numele pestelui. Face parte din familia Characidae, originar din Mexic.
Faptul ca traieste in pesteri subacvatice i-a adus si denumirea de Cave Tetra.
Printre acvaristi este raspandita forma albino a acestui peste, lipsa pigmentilor dandu-i o culoare rozalie-alb. Dar cel mai interesant lucru este faptul ca forma albino nu are ochi...si totusi este un foarte bun inotator.
S-au efectuat expirimente care constau introducerea de Anoptichthys Jordani in bazine special amenajate, bazine pe care le "vedeau" pentru prima data. Media vitezei de deplasare prin bazinele noi in primele 24 de ore a fost chiar mai mare decat in bazinele din care proveneau ,fara a se lovi de nici un obstacol. Cum reusesc acest lucru? Cu ajutorul "liniei laterale", line cu ajutorul careia detecteaza vibratiile apei si transmite aceste informatii creierului, astfel pestele este avertizat de apropierea unui dusman, a unei prazi, sau a unui obstacol.

image
Este mare castelul? Nu de alta dar ma gandesc ca dupa ce ca e mic bazinul, mai ocup loc din el si cu castelul. Ai putea sa renunti la el pt o perioada, astfel macar pestii vor avea mai mult sa inoate.
Eu astept niste poze cu bazinul -iarna
Superb acvariul. Baga cateva perechi de cichlide africane! Lasa plantele pe mai tarziu...
methos wrote:
.gheata o topesc cu oale de apa fiarta pe care le pun pe suprafata ghetii, si asta rar sau cand consider ca stratul de gheata este f. gros.

1.Poti sa iti cumperi o scula de facut copci asa cum au pescarii Este un fel de freza, nu face zgomot.
2. Ti s-a intamplat cand golesti piscina dupa mult timp sa gasesti alti pesti acolo in afara de carasi?
La un Juwel am pus un neon suplimentar cu firele lipite direct pe piciorusele neonului si acoperite cu silicon. Nu mi-a facut probleme de 1 an.
Am vazut si eu suportii de la Aquael si par ok.
@giostana: nu am avut rabdare sa citesc postul tau scris cu caps look pana la capat
Salut, as vrea si eu cateva fire de Hygrophila. Locuiesc in zona , (pe la Valea Lunga) asa ca ne putem intalni in principiu oricand ai tu timp. Astept reply.
multumesc : )
Proful lui n-are habar de acvaristica
cred ca e granit si e ok in acvariu din punctul meu de vedere. Ai grija sa le speli bine si sa nu aiba pete de ulei, motorina...
tunde valisneria aia : )
Pai chiromonus cam 3-4 cm au... Daca zici ca nu-s chiromonus, poate tubifex :-??
http://www.hacklewing.net/worms.htm

Tubifex sunt f subtiri...cat un bold : )
d`astea ? http://entomology.unl.edu/lgh/marine_insects/chironomus.gif

daca da...sunt larve de chironomus, n-ai dc sa-ti faci griji le mananca pestii cu mare placere :p
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index