[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bulan77
Forum Index » Profile for bulan77 » Messages posted by bulan77
http://www.waterlife.co.uk/disease-diagnosis-faqs/15-disease-diagnosis-faqs/32-treatment-5-mouth-fungus-chondrococcus-columnaris
Am gasit o imagine cu diferite boli ale pestilor , sper sa va ajute
Imi pare rau sa aud cele intamplate, cel mai bine e sa incerci sa le faci tratament pestilor la prima observare a unui comportament ciudat, de preferat cu o solutie cat mai naturala( ex kz rezistent). Nu inteleg de ce ai oprit asa mult echipamente ptr tratament, carbune si uv poate , dar restul?
arata bine
arata bestial smilie

PS : O filmare ar fi bine venita

PS la PS : acuma cand ma uit atent la poze , chear ma duce gandul la un recif .....ce mai, foarte reusit
sunt sigur ca la 7500 lei poti face un sistem mult mai bun , tu platesti acolo mult brandul
Un acvariu cu stand la dimensiunile astea il poti scoate sub 1000 lei lejer , iar de restu sa iei ce ai nevoie , nu iti trebuie neaparat echipamente noi.
Cei mai multi pasionati tin la echipamentele lor si le intretin , deci iei ceva destul de ieftin si de calitete
Da, Peti are saculeti de ambele feluri
cea mai buna optiune pana iei alceva
Si eu folosesc ciorap , am 2 feluri de nylon si pasla , ala de pasla inebuneste skimmerul , si se calmoteaza ca naiba de repede
Cel de nylon il spal la 2 zile , e ok pana acum
acvarile marine sunt tare ciudate , acuma totul e bine in ziua urmatoare esti plin de alge si ciano
am patit-o si eu , il lasi in pace , iti faci mententanta normala si isi revine singur

Ps : sa nu cresti durate de iluminare cu mult , 1h sau mai putin e ok , daca pui prea mult iara dai in balari
super , sper sa fie totul bine , iti tin pumni
Cate bugati vei baga
nu ma asteptam la asta , dar sigur va arata intr-un mare fel
Multa agitatie si culori frumoase
soc
foarte reusit bazinul smilie
frumoasa imbunatatire
Si eu schimb fosfat minuss si carbonul la 4 saptamani. La 2 saptamani curat carbonul si il pun la loc. Ei zic ca poti sa le pui in acelasi reactor, eu am preferat sa le am separat.
dimesinile tin char numai de dorinta ta , ca si cheltuieli conteaza ce vrei sa bagi in el , daca vrei gradina de corali e normal ca cel cu dimensiuni mai mari sa iti consume mai multi banuti pe solutile ptr aditi.
Stand de aluminiu nu cred ca gasesti gata facut , eventual poti sa cumperi profile de aluminiu si sa il faci tu , ar trebui sa fie usor
In + un stand de aluminiu cre'ca e destul de scump fata de unul din teava rectangulara
sper sa ai noroc cu el
meserie smilie

Forum Index » Profile for bulan77 » Messages posted by bulan77
Go to: