[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bulan77
Forum Index » Profile for bulan77 » Messages posted by bulan77
este alegerea ta , oricum ai punctat bine , personal nu sunt fan de acvari fara substrat , nu arata natural
arata bine , ii mai pui si substrat sau il lasi fara?
foarte faina combinatia crevete si goby , am si eu un pistol shrimp printre pietre , dar nu vrea sa se pupe cu gobyul

Ps: Vrem floricele
parca umpic cam multi pestani pe acolo , dar arata bine
bai ce frumusete de acvariu , unul dintre cele mai frumoase exemple smilie

Ma bucur ca ai reusit sa scapi de alge
arata super , doar ca as fi facut sumpul mai mare , in rest smilie
imi place cum a iesit , asteptam corali
poate va veni momentul cand voi incerca din nou iluminarea cu led, momentan sunt "multumit" de neoane

"multumit" - ca acvarist nu esti niciodata multumit de ceva
Nu fi pesimist, totul va fi bine , mai sunt si momente nasoale dar trec si revine bucuria . Nu inteleg de ce tot opriti reactorul de carbune ptr kz rezistent fish. E natural si nu e medicament, e un fel de jagermeister ptr pesti
Imi place ideea. Am avut si eu o incercare dar am ars stormx . Ce sunt cilindri din schema?
Inca o prezentare foarte reusita , despre intretinerea si alegerea speciei potrivite si cat de mult conteaza chear si pozitia pungi de transport

PS : 1 bere ptr Koala smilie

by koala: S-a notat!
cauta aici http://www.tme.eu/ro/ , tot ce vrei tu , preturi bune
un releu e undeva la 12 lei chear mai ieftin , unde ai gasit la 145 lei ?
Intarituri longitudonale si / sau transversale ai pus? Daca nu , pregateste ratusca ca faci baie curand )
Toata magia e facuta de relee, senzori doar dau comanda. Dai pe youtube diy ato, principiu e acelasi la ce ai tu nevoie
la toti am vazut maro si ca pute tare , la mine miroase dar nu strident cum ziceau mai toti
si la mine scoate negru , zici ca e namol , eram si eu in dubi
ce verifici cu refractometru ? Salinitatea la apa de osmoza? poate vroiai sa spui TDS metru
Dupa cartea tehnica a osmozoarelor , ele nu ar trebui sa stea mai mult de 10 zile fara a fi utilizate , deci tot ce e posibil sa ai nevoie de membrana noua
Topic vechi , dar nu vad unde sa postez conferinta asta
Interesant pentru gradinari

PS : MS Koala ptr video

by koala: N-ai pentru ce.
un video interesant

by koala: Am rezolvat linkul.

Forum Index » Profile for bulan77 » Messages posted by bulan77
Go to: