[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bulan77
Forum Index » Profile for bulan77 » Messages posted by bulan77
- zebrasoma flavences - 300 lei
- chelmon rostratus - 300 lei
- muralis goby - > 140 lei
- coral beauty -> 200 lei
- 2 x clovni -> 160 lei
- spot tail goby - > 140 lei
- yellow goby -> 140 lei
- cardinal -> 80 lei
- 1 x stea fromia - cat palma -> 180 lei
- 2 x cleaner shrimp -> 220 lei
- 1 x pistol shrimp - 100 lei - de preferat sa il dau ultimul , e greu de prins
- 1 x melc throcus - 20 lei
- 1 x cerith - 20 lei
- 1 x nassarius - 20 lei

Toti pesti mananca , nu au avut ich , i-am hranit cu mysis

Pesti sunt marimea M+

Pesti au mai mult de 1,6 ani in acvariul meu

Trimit in tara unde este ruta directa, dar de preferat in SB cu predare personala!

PS: Chelmonul mananca doar mysis !!

PM sau 0747511834

Vand pompa de valuri jebao cp 40, foarte putin utilizata
Pret 450 lei
Pm sau 0747511834 Calin
La 1000 de lei iti faci un acvariu diy jos palaria. Nu merita sa dai suma asta pe un acvariu de 58l
CatalinBarbu wrote:
bulan77 wrote:metoda folosita de mine , care a dat rezultate , a fost sa fierb apa de osmoza , sa o pun intr-o siringa cu ac si sa tintesc aiptasia cu ea.
Aiptasia se topeste toata si poti sa o inlaturi cu acul foarte usor sau poti sa o tragi in siringa

a functionat de fiecare data

O sa incerc chiar azi treaba asta. Sa vad cum e.
Ai intepat aiptasia si ai injectat-o sau doar ai dat drumul la apa fiarta in fata ei?

Nu o intepi, dar ti acul cat mai aproape de ea
metoda folosita de mine , care a dat rezultate , a fost sa fierb apa de osmoza , sa o pun intr-o siringa cu ac si sa tintesc aiptasia cu ea.
Aiptasia se topeste toata si poti sa o inlaturi cu acul foarte usor sau poti sa o tragi in siringa

a functionat de fiecare data
nu stiu cu ce spatiu vei mai ramane in display dupa ce faci camera de filtrare din spate , la 33,5 l ....ramai cu 20 cm ...cam aiurea
Eu am un murallis si sunt foarte multumit de el. Singura problema estetica este ca iti plimba nisipul , inclusiv si pe pietre. Iar corali care sunt mai apropiati de pestera lui si sunt aproape de nisip vor fi tot timpul plini de nisip.
Iti doresti pesti mari si frumosi dar trebuie sa intelegi ca pesti mari fac multa mizerie si va fi mai greu sa ti parametri necesari ptr unele specii de corali.
Singurul peste care il detin din lista da e copperband fish, peste sensibil si timid la hranire, iti recomand sa il ti cu specii neagresive si sa opresti pompele de valuri la hranire. Al meu e tot de la coralfarm si are aproape 1 jumate de cand e la mine in acvariu. Succes!
pare a fi aiptasia
nu iti lua foarte multi melci , vor muri de foame .... cerith sunt buni , cumpara si vreo 2 nasarius si cam atat
ai ceva cuc ptr substrat?
daca te intereseaza un peste mic si usor de intretinut , fara mofturi la mancare si mai e si colorat pe deasupra , iti recomand coral beauty angelfish
imi pare rau sa aud asta, a avut ceva probleme ?
Sunt de parere ca totul va fi ok cu pesti daca dozezi bacterii si hranesti minimal. Clauni nu sunt pesti WOW daca nu au o anemona, stau cam prin aceleasi locuri ore intregi. Tine lumina stinsa si material anti po4 nonstop, asa te asiguri ca nu incepi cu alge
Am urmarit proiectul inca de la inceput, am fost tare curios sa vad rezultatul mai ales ca ai asteptat destul de mult pentru cele necesare conceperii lui. Asteptarea a meritat, imi place ideea si viziunea diferita. smilie
Un acvariu cu ciclide foarte reusit, felicitari smilie
Poti las phul in pace, pesti vor fi ok si la un ph mai mic. Cat despre suprapopulare la ciclide e vorba sa ai un nr mai mare de pesti pentru a scadea agresivitatea, dar nu e ok sa ai 50 de pesti in 350l mai ales daca nu ai o filtrare buna.
Fara cuvinte smilie , cum de ai bagat si niste damzel?
Frumosa evolutia! Felicitari!
Imi place mult ideea acvariului, corali usori de intretinut si pestani fericiti. Felicitari ! Pentru mine un model care merita urmat smilie

Forum Index » Profile for bulan77 » Messages posted by bulan77
Go to: