[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bulan77
Forum Index » Profile for bulan77 » Messages posted by bulan77
refugiu ar trebui sa fie separat complet de sump si sa aiba un debit mic , am avut si eu o incercare de refugiu in sump si a fost fail , alge peste tot care apoi urcau in acvariu
Deci mai bine pui niste reactoare acolo in loc de refugiu sau material filtrant , si tot acolo ajungi
Aceiasi parere. In caz ca vrei sa ii faci viata scurta , sti la cine sa il donezi )
trochusi lucreaza mult noaptea , ziua nu ii vezi stau dupa pietre
Numai eu am prins turbo defect?
referitor la melci , am avut turbo , stomatela , Tectus Fenestratus si trochus
Dintre toti doar trochus rezista si isi face treaba ca la carte , in rest toti mi-au crapat subit

Daca vrei melci care chear fac ceva iti sugerez trochus , multe review-uri bune ptr ei si pe forumurile din strainatate

PS: Si Nasarius , zombalai de nisip si astea rezista bine si fac treaba buna
acesta e acvariul de care vorbeam

poate umpic cam multi pesti

by koala: Am reparat linkul.
Poate pana la urma sa razgandeste Catalin ;))
Eu am vazut pe youtube un bazin intretinut doar cu aquaforest si ca fauna avea doar pesti in cauza, diferite culori. Arata bestial la capitolul culoare si dinamica. Sunt pe tel si e cam petarda, ca puneam si linkul
koala wrote:
dan_florin wrote:
bulan77 wrote:Un grup de anthias sa faca plimbari prin tot acvariu si asta e

Cu cromisi, as mai adauga eu.

Cele mai bune recomandari, ever.
Mor pe rand, cate unul, zilnic... numara pestii, numara zilele si vezi cand te duci iar la cumparaturi.

Am vazut cateva bazine pe net si aratau foarte bine.
In rest cu hraniri frecvente ar trebui sa fie ok.

Oricum era doar parerea noastra ca aspect . Catalin stie foarte bine ce bibani arata mai bine in gradina lui
CatalinBarbu wrote:Eu as zice un pic fix invers, adica pe primul loc ar trebui sa ai grija de fosfati si pe locul doi de nitrati. Daca la fosfati ar fii bine sa ii tii sub 0.003 indiferent de tipul de corali, la nitrati e un pic altfel in sensul ca, coralilor moi si LPS le place o apa mai murdara adica un NO3 mai mare, la SPS le place un NO3 un pic peste zero.

Sunt de acord dar e ok sa ai no3 stabil, nu sa danseze toata ziua
Pai stai ca nu am zis nimic de toate nebuniile care trebuiesc dozate acolo sta grosu la banii
Un grup de anthias sa faca plimbari prin tot acvariu si asta e
Cam multe schimburi de apa, mediu pentru nitrati pe primul loc si antifosfati pe 2.
Daca ai astea ok, nu ai alge. Dupaia poti pune carbune si in rest nu cred ca ai mai avea nevoie de ceva.
ciorap de la sotie
cand ai bani baga o cutie de aquaforest phosphate minus , oricum e mai ieftin ca rowa
de ce nu folositi aquaforest phosphate minus in loc de rowa.
Nu lasa deloc particule in apa si isi face treaba foarte bine
Imediat dau pe afara corali , foarte frumos smilie
Bine ai venit printre saratei
Acvariul arata bine , imi place rockscapul
sunt curios cum le merge coralilor cu becurile din dotare
Spor cu proiectul, pasi mici si rabdare multa

Forum Index » Profile for bulan77 » Messages posted by bulan77
Go to: