[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Oricum as roti-o tot asa intra, e stricat forumul, am pus-o pe flckr si e bine:

Cum naiba sa fie stricat forumu' ?

Blue14 wrote:Asa le percepe tableta cand le fac in landscape, o sa le pun bine de acum...doar nu aveti toti hernie de disc sau spondiloza!

Hmmmm....eu am deja o spondiloza foarte urata...
Poate niste teste de apa iti vor da niste raspunsuri...nu stiu ce sa zic...
Dar coralul cu probleme de cat timp il ai in acvariu?
Dar cum ai ajuns la concluzia ca ai 1030?

Ai masurat sau comparat cu altceva, sau cum? Iar daca s-a evaporat mai multa apa in momentul in care ai completat la loc, salinitatea revine la parametrii de la inceput.

Inclin sa cred ca nu salinitatea e de vina...
koala wrote:Eu le-am demontat si-am "tras" prin ele un furtun subtire de care am legat o bucata de laveta (d-aia de spalat vasele).

Asa o sa fac dar cred ca le mai pot lasa inca vreo doua luni. Inca nu se observa nici o modificare a debitului la recirculare.
Merci !
Foarte bine arata!
Si acum ne poti spune macar lista cu ce pesti doresti sa bagi in bazin ?

Si una pentru mine : ai putea sa faci un test de fosfati la apa proaspat pregatita cu sarea Grotech?
Astazi de dimineata daca tot nu am inca sare sa fac schimbul ( si teste imi e frica sa fac ) m-am apucat si am curatat pompa skimmerului. S-a adunat ceva mizerie in cele aproape 5 luni de la start...
Acum intrebare: oare tevile de la BA cum pot fii curatate ca am vazut ceva depuneri si pe acolo, dar nu ingrijoratoare ?
Pacat, dar asta e, tot e bine pentru prima tura...
Catalin, 33 ani, casatorit, o fata de 4,5 ani, lucrez in vanzari
Faina jucaria. Parca 4000l/h baga nu?
dan.pavelescu wrote:

image

Stai linistit, sunt la fel de incepator ca si tine, am doua maini stangi, pricep greu si uit repede...
Tot ceea ce am zis despre sarea Kent am zis din propria experienta care e destul de mica spre inexistenta. Poate nu am dreptate in ceea ce zic sau poate asta e reactia pe care o provoaca sarea la mine in bazin. Lumea nu trebuie sa se ia dupa ce zic eu.
La fel Dragos a avut probleme cu Red Sea-ul si nu il mai foloseste. E optiunea lui. Cine vrea o baga in seama cine nu, nu. Pentru aia sunt o groaza de colegi care o folosesc cu succes.
La fel cu Kentul: am spus-o de la bun inceput ca e doar parerea mea spusa la nervi. Acum m-am calmat... dar indiferent care vor fii rezultatele ( facute de mine) eu nu o sa mai folosesc aceasta sare.
E posibil ca Tropicul sau Red Sea-ul sa imi dea valori mai mari ale fosfatilor si problema sa fie in alta parte....
Cam asta e

LE Imi pare rau ca am starnit aceste controverse, nu asta era intentia
Hai sa va zic ce cred eu: astept sa imi vina noua sare (indiferent care o fii Tropic Marin sau Red Sea) si o sa fac din nou teste cu aceiasi apa de la robinet cu acelasi osmozor cu aceiasi apa de osmoza cu acelasi tester si cu acelasi operator uman. In felul asta cred ca va fii cel mai concludent si o sa vedem exact ce si cum.
Pana atunci sarea Kent e cea mai buna
E bine asa?
La mine cel mai scump peste a fost 30 ron

Sper sa le ajunga pana maine. Ma scutesc de niste cuburi de congelate
Azi de dimineata am intrat in posesia catorva creveti autohtoni. Toate bune si frumoase pana acum cand m-am intors de la munca si ce sa vezi: galbejitu' si desjardinii trageau fiecare de cate o parte a unui crevete Mai am 3...
Oare nu le dau la pesti destula mancare ?
Tropic Marin Pro Reef nu o sa vina decat pe saptamana viitoare, nu o are importatorul...
Tropic Marin Pro Reef nu o sa vina decat pe saptamana viitoare, nu o are importatorul...
Adjudecat. Sa imi dai pe PM detaliile de livrare.

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: