Message |
|
|
 |
|
In primul rand trebuie sa te asiguri ca nu trage aer "fals " pe undeva. Poti patii asta ori pe la pompa de recirculare care in mod normal e in partea de jos a unui reactor, ori pe la garniturile capacelor, ori pe la furtunele care leaga reactoarele intre ele.
Vezi sa nu fie furtunele cele inhuste obturate cu ceva. Am mai patit asta. Sau robinetii....
Reactoarele trebuie sa fie pline cu apa. Sa nu aiba aer deasupra.
PS: Si inca o intrebare ca nu inteleg bine: Ti s-a dezamorsat sistemul de reactoare sau s-a deciclat?
Sursa de carbon bagi zilnic in reactoare?
Vad ca ai spartura de coral in ele. Nu fac o treaba foarte buna...
|
 |
|
Nu e nevoie sz il vinzi. Mai scurt nu gasesti. Il poti lasa indoit in partea de jos. Nu are nimic.
|
 |
|
Pune niste poze sa vedem exact ce ai. Si gasim solutia. Si eu am 3 astfel de eactoare...
|
 |
|
Nu stiu daca e un must have. E un produs premium, un reactor cu capacitate de 2 litri in care poti pune 2 feluri de medii. Nu are nici un surub sau altceva, mentenanta se face ft usor. Dockul ramane tot timpul in apa. Nu te uzi cand faci mentenanta...
E ca la masini. Am mai zis asta: toate te duc din punctul A in punctul B. Poti si cu Logan dar poti si cu Mercedes. Diferente sunt...
|
 |
|
A venit mosul

|
 |
|
edyr wrote:Daca vrei sa renunti la chromisi si anthiasi am eu loc pentru ei...
Am 5 chromisi si 5 anthiasi squamipinis 1M si 4 F si 1 anthias dispar. Si da, cand o sa trec la urmatorul bazin vreau sa ii dau. Daca mai esti interesat vorbim atunci.
LE: Acum nu pot sa ii prind.... 
|
 |
|
BBogdan wrote:Misto tare fungia.
Multumesc, asta e cea portocaliu deschis, mai am una de un portocaliu mai pronuntat .
|
 |
|
rares728 wrote:  Goniopora aia !!!
|
 |
|
|
 |
|
Multumesc, nu am mai scris demult...intre timp nu mai arata asa bine, am avut o perioada de cateva luni in care nu am facut nimic la bazin. Asta a insemnat ca mi-au murit toti duri. Deocamdata totul merge in sistem de avarie, nu mai simt aceiasi atractie asta si din cauza ca urmeaza sa schimb bazinul cu unul un pic mai mare. Nu stiu cand se va intampla asta pentru ca depind de mai multe lucruri...
Legat de goniopore cea fozie zi cea verde le am cred de apdoape 2 ani. Cu tridacnsle am avut doua incercari esuate. Nu o sa mai incerc...
Lampile, doua le-amm luat de la Peti si una am luat-o de pe ebay. 1350 lei adusa acasa. Tot de acolo am luat si skimmerul. Daca ai rabdare gasesti lucruri ft ok la oameni care renunta la hobby...
|
 |
|
dinu wrote:La fel de bine este percula la 80lei, dar si la 1000lei.
Asa e...spor la vanzare !
|
 |
|
Am Nyos 220, de asta intrebam. La Bekett aveam 30 cm si era ft ok. Nu am avut probleme de genul niciodata. Acum am ridicat Nyos-ul la 25 care e maximul admis si vroiam sa stiu daca trebuie sa il mai ridic sau nu .
|
 |
|
Frumos proiectul, bafta cu el, sa il aduci cel putin la nivelul celui de 1000 litri!
Am si eu o intrebare: la ce nivel al coloanei de apa tii skimmerul? Eu il am la 25 cm si nu functioneaza constant. S-a intamplatcsa o ia razna si sa dea pe afara si nu stiu de ce...
Multumesc
|
 |
|
Nu te supara ca intreb, dar ce are asa special de costa 250 lei?!?!?! Atat costa un Picasso...
|
 |
|
Foarte faini coralii, dar spune-ne ceva si de bazinu' ala mare
|
 |
|
Nu vrei sa imi dai si mie adresa Mosului tau?!?! Ca al meu nu ma prea baga in seama
|
 |
|
Navarchussul manaca doar mancare sau si corali moi?
|
 |
|
Inca exist
Yuhuuuuu
|
 |
|
Imi pare rau sa aud asemenea vesti proaste. Din cauza lipsei curentului si a nefunctionarii skimmerului nu a mai fost oxigen, asta in stransa colaborare cu caldura....si asta a fost.
Asa am patit si eu cu cativa pesti...tot in urma lipsei curentului din sistem vreo 24 de ore. La mine lipsa curentului nu a fost din cauza lor ci a mea...
|
 |
|