[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
E cam tarziu pentru asta...a stat un pic pe uscat... , dar macar stiu pe viitor.
Deci e safe da?
Stie cineva ce este brontozaurul asta?
Mie imi place LPS-ul ala visiniu din pozele de mai sus. La Peti am vazut parca. De la el il ai nu?
Sa inteleg ca toata lumea se apuca de ferme de corali?

Bafta!
Se intampla...eu zic sa nu te descurajezi, nu esti la inceput, ai trecut prin multe...

Rabdare...
Imi place baby acanu
Incearca artemia congelata la cuburi. De obicei aia merge la orice peste...
Zsido wrote:Trimite-mi te rog adresa sa iti pot trimite sarea.

E mai ieftin prin autocar. Daca poti intr-una din zile ar fii mai ok asa...
Am revenit dupa o mica perioada de inactivitate iar lucrurile stau in felul urmator:

A venit sarea Tropic Marin, am facut un schimb de 25%, urmand ca la sfarsitul saptamanii sa mai fac inca unul de 25%. Asta si cu phosguardul sper sa imi scada insfarsit fosfatii.

Am facut testul de fosfati la Tropic Marin si rezultatul a fost 0.03. Nu este zero cum ma asteptam dar nici 0.1 ca cealalta.

O sa fac un test si cu Red Sea Coral Pro, am vorbit cu Levi si o sa imi trimita niste sare.

O sa imi duc si apa de osmoza la un laborator cu toate ca apa din Sibiu e destul de ok iar osmozorul e inca tanar...

Ca si ultima noutate am pierdut buretele...
O sa il mut maine
Deci sa recapitulam: buretele arata ca in poza. Il mai mut? Mai are vreo sansa de revenire?
mugurel wrote:Macar baga-l la umbra in curent moderat ...

Si daca fac asta mai are vreo sansa?
Mda...se pare ca am dat-o in bara cu buretele asta. Asta e, invat din propriile greseli ( a se citii "pe banii mei")
La multi ani fericiti si sanatosi !!! smilie
Am inteles...macar am incercat-o si pe asta
Deci cu alte cu alte cuvinte pot sa il scot ca nu mai are sanse de recuperare....
Din pacate cred ca o sa pierd buretele, a inceput sa piarda tesut.
Care sa fie cauza: fosfatii, sau mai e si altceva?
Cred ca o sa mai incerc si eu cu 5 bucati dar de data asta o sa ii bag seara...sa vedem. Daca nici asa nu merge ma las pagubas
@koala Atunci inca nu o sa le curat, debitul e ok, nu trebuie sa umblu la robineti inca
@darthradu Nu vreau sa ii pun in sump si nici sa ii cresc pt mancare Din 6 bucati cate am avut, am ramas cu un crevete care se pare ca a invatat joaca si a gasit un loc intre pietre unde se ascunde. Il vad noaptea ca iese in rest ziua sta ascuns. Poate am gresit ca I-am bagat in bazin dimineata si era lumina in bazin chiar daca neoanele au fost stinse. Poate daca ii bagam seara dupa stingere era altfel si aveau timp de acomodare...

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: