[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: BLeeD
Forum Index » Profile for BLeeD » Messages posted by BLeeD
1: cichlidele au obiceiul sa mute pietricelele de colo-colo, dupa bunul plac. Te chinui sa-ti aranjezi substratul cat mai estetic dar a doua zi gasesti numai gropi. Se pare ca cichlidele nu au aceleasi gusturi ca noi Folosind nisip ai sanse mai mari ca substratul sa se mentina o perioada mai lunga de timp asa cum l-ai amenajat.

2: cichlidelor le plac plantele! Singura problema este ca pt cichlide trebuie sa folosesti plante cat mai rezistente, cam din aceleasi considerente de la pct. 1. Le dezradacineaza sau le rup frunzele...
Cumpar acvariu 200-250 litri. Eventual si capac-chiar daca e home-made dar sa arate bine. Un alt amanunt important pt mine este si latimea...vreau minim 50 cm.
Fara accesorii!
Astept oferte .
Salut, imi place backgroundul. Intr-adevar cam intunecat...nu e nici poza prea clara, dar pare ca totusi sunt 2 nuante de culoare.
Ai putea sa mai lucrezi la decorul acvariului...o buturuga mai mare sau ceva bolovani. Asa cum e pare cam neterminat.
P.S. lumina este totusi importanta, chiar daca n-ai plante. Incearca 2-3 neoane "daylight". Sunt convins ca acvariul si pestii vor arata muuult mai bine.
mane wrote:Donez Jack Dempsey. Onorez comenzile in ordinea inscrierii.

Salut, sunt pui sau maturi?
As vrea o pereche.

chitron...chiar simteai nevoia sa faci comentariul de mai sus?
set capac cu 2 tuburi de 36 W 55 ron

salut, ce dimensiuni are capacul, din ce este facut?
Sindromul PMS ?
salut, vreau sa cumpar eu pestii astia : 2 lombardoi "Kenyi".
Ofer cei 10 ron si daca vrei iti dau si o pereche de cichlidae ameericane "cichlasoma nigrofasciatum", de care m-am plictisit si as vrea sa-i mai schimb
c`mon...tu nu ti-ai cumparat nimic useless doar ca sa ai, sau sa vezi cum e?

si ca sa nu fiu offtopic...o vreau eu, daca-i galbena Sau schimb cu una albastra !?!
Ma intereseaza acvariul, eventual cu capac, fara alte accesorii.
Latime minim 40 cm !
Valabil pt Bucuresti...sau chiar si din alte orase daca asigurati transport.
Multumesc
sa zicem ca in exemplele astea gibbi pare mai "dragutz" i se vad ochii altfel, dar daca caut gasesc si pleco mai simpatic
nu stiu, uite si tu 2 exemple alese la intamplare:
pleco:
http://www.positiveculturecompany.com/fam-fun-pages-files/Aquarium-files/pleco.htm

gibbi:
http://www.aquariaroden.nl/eringa/visbeschrijving/meervallen/Glyptoperichthys-gibbiceps/Glyptoperichthys-gibbiceps.jpg
Super tari pestii astia, Gibbiceps. Sa-ti povestesc ceva , chiar daca sunt putin offtopic. Am tinut unul, impreuna cu o pereche de cichlidae americane (cichlasoma nigrofasciatum). Il vedeam f rar prin acvariu, statea mai mereu ascuns dupa pietre. Intr-o zi am aruncat o pastiluta de spirulina, pe care au "atacat-o" toti 3 pestii deodata . Gibbiceps-ul s-a pus pe ea, incercand s-o protejeze si sa ramana doar pentru el, in timp ce Nigro dadeau tarcoale in jurul lui si cateodata se repezeau sa-l ciupeasca, incercand sa-l inlature. Si acum partea care m-a lasat masca: Dupa ce a rabadat pret de cateva minute ciupiturile celor 2 nigro, sanitarul a facut o miscare brusca intr-o laterala si cu ajutorul tzepilor de langa branhii s-a infipt efectiv in abdomenul unuia dintre nigro. A ramas asa cateva secunde, timp in care nigro alerga de nebun prin acvariu incercand sa scape de lighioana de Gibbiceps
Asa ca daca pestele mic nu reuseste sa-l inghita pe cel mare, cel putzin il inteapa :-) Btw, ca si comparatie, Nigro avea cam 10 cm iar Gibbiceps avea 4-5cm.
....ah o singura dilema am si in ziua de azi, nu sunt f sigur daca era Gibbiceps sau Plecco...un vecin care se pricepe ceva mai bine ca mine la specii de pesti zicea ca-i plecco...eu zic sia cum ca-i gibbiceps
astepti sa vina cineva sa te consoleze spunandu-ti ca o "burta" de 3-4 mm nu-i nici o probelema?
pai ia da un search pe google sa vezi ca sunt mai multe varietati de culoare.
http://images.google.com/images?client=opera&rls=en&q=Nandopsis%20Managuense&sourceid=opera&oe=UTF-8&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

De aia te intrebam ce culoare predominanta au.
Si tot de aia te rugam sa incerci sa pui o poza reala adica cu pestii tai pe care vrei sa-i donezi sau un link cu o poza de pe net cu niste pesti din aceeasi specie asemanatori ca si culoare cu ai tai.

regreta wrote:BLeed de curiozitate cum naiba vine asta ( imi plac mult, pacat ca nu ai o pereche(

ai spus mai sus ca toti sunt masculi...

whatever nu mai conteaza, nu stiu insa ce nu a fost clar.
ce model e PH metrul acela? Eventual zi-mi pe la ce pret este in magazin...ma bate gandul sa ma combin cu un prieten...eu sa iau acvariul iar el Ph-metrul
Acvariul are si suportul-stativ original juwel?
ai PM
imi plac mult, pacat ca nu ai o pereche(
De curiozitate poti sa imi spui ce culoare predominanta au? sau o poza reala...sau un link cu o poza de pe net asemanatoare.
L-am dat aseara. -> anuntul nu mai e valabil
banuiesc ca vrei sa il pui pe un perete din beton si nu BCA nu?
inca e valabil

Forum Index » Profile for BLeeD » Messages posted by BLeeD
Go to: