[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ce sa va aduc din Tanganika?  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
Bradone2
Unripe member

IP:

Salut, baetz va spune vechiul vostru forumist Bradone (actualmente Bradone2, ca mi-am pierdut parola).

Sunt bine sanatos, dragostea pentru acvarii nu mi-am pierdut-o. Ba mai mult, m-am hotarat sa ma duc sa vad pestii la ei acasa de cate ori pot.
La finele saptamanii plec in Tanzania si ma duc neaparat sa vad lacul Tanganika unde - pentru cine nu stie - traiesc multe specii endemice de ciclide africane, acei pesti superbi si turbati pe care multi ii iubesc la nebunie.
Cu toata modestia, as dori sa va intreb daca acest trip va poate ajuta cu ceva pe unii dintre voi. Daca vreti sa va aduc ceva, sa va fac rost de o relatie pe-acolo (poate importam ciclide direct), sa fac poze, sa va aduc apa, nu stiu, ce credeti ca ar fi nevoie.
Astept raspunsurile voastre pina joi, ca vineri ma sui in avion si plec.

Sa traiti bine!
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Bradone2 wrote:vechiul vostru forumist Bradone (actualmente Bradone2, ca mi-am pierdut parola).

Io ma gindesc sa-ti schimb parola, ti-o trimit pe PM, apoi ti-o schimbi tu cum vrei si revii la vechiu' Bradone. Ce zici?

Poze: smilie ... Poze cu plante
BLeeD
Up In Smoke
[Avatar]

IP:

si eu sunt interesat de poze :-P

image
[Email]
Bradone2
Unripe member

IP:

Mosule, sarumana, lasa-ma Bradone2, sa am si eu impresia ca m-am schimbat :-)
O sa incerc sa fac poze. Daca nu subacvatice, macar la imprejurimi :-)
Cu melcii nu stiu daca ma lasa aia sa ies din tzara. Plus ca ma tem ca nu rezista aia 18 ore pe avion. In fine, vad.
Am luat deja legatura cu un tip care traieste acolo si e acvarist pasionat. Poate o punem de o infratire intre popoare. El ne trimite M'bune si noi ii trimitem Rosioare :-)
[Yahoo!]
fr0ggy
Senior member
[Avatar]

IP:

la niste melci m-as abona si eu. am transportat destui 24 de ore ori intr-o punguta cu apa, ori intr0un borcanel cu filet. bine nu pomaceea de 5 cm. nu stiu cum e chestia cu legalitatea totusi.

image
[Yahoo!]

Forum Index » Cichlidae
Go to: