[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cristi
Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Raman HQI-urile (becurile+carcasele) la pretul nou de 120RON/buc.,transport inclus.Mai jos de atat chiar nu pot sa le dau.
Reactorul : 80RON.
koala wrote:S-a intamplat fro' intalneala, ceva cu profil acvaristic?... adica, "udeala"?

Bah,ce sa zic,intalneala a fost,insa "udeala" o fo' doar pe maini de la scosu' coralilor,cu niste apa de acvariu si asta din cauza ca unu' era sofer si altu' se pregatea sa plece la servici.

Da' urmeaza si o "intalnire de gradul 40" in curand.

Maestrul Seba a fost azi in vizita pe la mine si si-a lasat (din nou) amprenta asupra noului rockscape,ca io-s paralel la aranjatul cu stil al pietrelor .
Multumesc mestere.
Lifter,am lasat cum sa nu las
Levi...merci,pentru tot. Sper sa-mi iasa si astalalt cel putin la fel.
Radu,asa e,m-am convins si eu de asta.
V-am dat un nr. de telefon mai sus.
Nu le aduce nici din Ungaria,nici de la sarbi.
Din cate inteleg,animalutele vin din Polonia.Le aduce pe baza de comanda.Eu i-am trimis poze cu ce vreau si cand le-a gasit,le-a adus.Merge lunar dupa marfa.
Da,e cel din Baia Mare.
@Levi:Uite aici un nr. de tel. daca vrei sa-l suni: 0745316535 - Peti.

@reefer: Merci Cosmin.Din pacate nu are site (inca).Da' vb. cu el,e un tip super de treaba.
Zsido wrote:Cat au costat acroporele?

210RON/colonie.
Sunt in plin proces de reamenajare asa ca pozele de ansamblu,dupa.
Ieri am primit 4 bijuterii de corali din Baia Mare.Ii multumesc lui Peti (cel care i-a adus),un om cu suflet mare.
Mare multumire dom'Peti !!

Acropora crem cu varfuri galben-fosfor.
image

Acropora verde-fosfor cu varfuri albastre.
image

Acropora mov cu polipi visinii.
image

Acropora albastra cu polipi visinii.
image
Bravo,se coloreaza incet,incet.
Lampa AquaMedic UV-C 11W,perfect functionala,becul a functionat cel mult 1 luna.
Butelie CO2 de 500g+reductor de presiune SERA(bonus numarator de bule).
Pret pachet:600RON,putin negociabil.

image

image

image

image
Lampile HQI: 150RON/buc.
Sistemul T8: 50RON

Se mai adauga un reactor(se poate folosi pentru GFO,Carbune,etc.)
Pret: 90RON.
image
BOK wrote:Si eu am aceeasi problema.....kH-ul e undeva pe la 6.
Ce aditii ar trebui facute ?

Red Sea Reef Foundation B (KH Buffer),o cutie de 1Kg.(vreo 70 de lei daca tin bine minte)
Din cutia respectiva se pot prepara 10L de solutie sau poti adauga 100g/L apa de osmoza daca nu vrei sa stai cu bidoanele prin casa.

Bah,fi-v-ar skimmeru' si pozele si filmuletele....

Si da,se pare ca si eu am un plan...
Lucian,imi place foarte mult cum ai pietrele aranjate.
Reef flat
Gabi,nu stiu daca faptul ca e dintr-un pet sau altceva are importanta.
Al meu e la fel (un pet de jumate) si functioneaza perfect.
koala wrote:Lucrarea cu pieptanul?... sau, cu mana? (am inteles bine ca e vorba de ceva tatuaj misto, sau am inteles aiurea?)

Cu pieptanul,cu mana,mai urmeaza sa se apuce de ceva tamplarie si se poate considera un mester implinit
kirucd wrote:Siliconul este ok, am lipit eu acryl de sticla cu silicon si este absolut ok.

+1

Si la mine sta fara probleme.
@Gabriel: Da,se elibereaza mulm,dupa 15-20 de pompari e ceata in acvariu.O sa incerc sa tin potasiul la 400-410,cu un +- de 10ppm sunt fix in limite.
@reefer:Intr-adevar,tre' sa stai de capul lui cu picuratu' si cu pompatu' dar asta e,ce sa-i faci,asta e sistemul asta facem. O sa vad in timp plus-ul,inca e prea devreme dar sper sa merite.
Bah Cosmine,sincer sa-ti spun nu am avut nemultumiri majore la sistemul de filtrare anterior, a mers bine.Singura chestie nasoala care s-a intamplat a fost aia cu rahatu' ala de pompa de la reactoru' cu GFO,s-a defectat ceva la ea,naiba stie ce, a crescut flow-ul,a macinat mediul si mi-a bagat tot in display.In rest nu am avut probleme semnificative cu filtrarea.
Parametrii erau:Ca - 430 Mg - 1350 KH - 9 NO3 - 0 si PO4 tot cam pe acolo.
Io am trecut la sistemul asta pentru ca mi s-a parut o provocare si imi place de mor cum arata bazinele zeo .Mi-ar placea sa ajung sa aiba si "copiii" astia ai mei culorile alea intense.Nu arata rau nici acum dar daca se poate si mai bine,de ce nu?

Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Go to: