Message |
|
Daca ph-ul nu este prea mic, ar trebui sa depuna. Intr-o zona umeda in permanenta, dar nu uda. Le-ar mai trebui si cate ceva de rontait. Ceva hrana cu spirulina, un pic de castravete, salata, chestii d'astea
Am mutat eu topicul tau. N-avea ce cauta la marine
|
 |
|
petrutz2003 wrote:mai au un organ, un membru care se lungeste, dar nu stiu ecact la ce foloseste
Mai Petrut, i-ai spus si organ, si "membru care se lungeste", sa stii ca esti pe aproape rau de tot. Chiar iti este frica sa intrebi daca ala este un
penis?
|
 |
|
marian4232 wrote:Adevaraciune.
E bun de AGA.
Nu sunt adeptul unor astfel de acvarii dar al tau e super.
Sa mor daca Marian greseste cu ceva. Lasa-l sa se maturizeze, baga niste poze ca lumea si trimite-l la concurs. Poate avem vreo surpriza placuta.
|
 |
|
Vezi cu pietrisul ala, ca-mi miroase a calcar. Daca este asa, trebuie schimbat musai. Scoate cateva pietricele, usuca-le si pune niste otet pe ele. Daca sfaraie sau fac spuma, trebuiesc scoase
|
 |
|
Bun. Pana aici e bine. Pasul urmator-baga un carton ceva in spate, pana gasesti autocolant
|
 |
|
Heavy_Fuels wrote: Din proprie experienta spun ca e bun si polistirenul pentru parchet daca pune mai multe straturi. Eu am sub acvariu 4 straturi...Mai este bun si neoprenul (chestia aia pe care o pui jos in cort si dormi pe ea cand mergi pe munte)...
La fel de bine as putea sa pun si un cearceaf impaturit  Nu vad de ce trebuie sa -mi complic viata si sa pun trei foi de ceva cand pot pune una de altceva. Si inca ceva. M-as mira ca izoprenul sa poata prelua acea denivelare pe care o are colegul nostru. Da, estwe cel mai bun pentru acvarii, dar in conditii ideale. Dar cum fiecare caz are particularitatea lui...
Este foarte bine ca ai pus si placa aceea de pal. Lucrurile ar trebui sa mearga cum trebuie.
Scoate acel fundal si pune niste autocolant albastru, negru sau bej. Se va vedea mult mai frumos.
|
 |
|
Pentru prima poza as licita totusi pentru Hydrocotyle leucocephala.
In poza a doua, merg pe mana colegului minnardy. Vezi ca planta din stanga a r putea fi planta de pond. Nu-ti va trai mult in bazin. Ar fi bune niste poze mai clare.
|
 |
|
Cu fierul nu mi-as face griji. Stii prea bine ca este posibil sa nu apara intotdeauna pe testele noastre.
Ceva de NO3 zici?
Cu fundalu ce-ai facut?
|
 |
|
mihai_ghe wrote:Cu o placa de polistiren din acela care se pune sub parchet de 2-3 cm grosime nu ai nici o problema
Buretele pentru parchet, sau polistirenul extrudat pentru parchet nu au grosimi mai mari de 5 mm parca. Eu ma refeream la polistiren expandat, de minim 2 cm grosime. Polistiren pentru constructii, nu pentru parchet.
|
 |
|
ozy wrote:plantele sa aiba oxigen din abundenta
La ce le trebuie oxigenul? Ca nu pricep neam.
Si inca ceva. Am la tine marea rugaminte de a face un efort si a incerca sa renunti la acea insiruire de puncte, care nu reprezinta nimic in gramatica sau ortografia limbii romane. Un singur punct este suficient, crede-ma. De asemenea, dupa acel punct, poti pune si tu o litera mare, ca nu patesti nimic daca apesi din cand in cand "shift"-ul
Multam
|
 |
|
PAi daca rasucesti filtrul, trebuie rasucit si "tubul".
Tu acolo trebuie sa ai o miscare a apei, in tot bazinul. Deci, curentul de apa pleaca de la filtru, din partea de sus. Merge peralel cu suprafata apei, apoi se loveste de laterala din stanga. Coboara spre fundul bazinului, unde incepe sa "curga" usor spre dreapta. Aceasta miscare trebuie s-o ai in bazin. In acest fel, vei avea si o temperatura constanta, si un substrat curat. Intorcandu-se spre filtru, curentul de apa ar trebui sa curete cat de cat partea de jos a acvariului
|
 |
|
Incepem iar cu sifonul? S-a discutat de zeci de ori despre aceasta nastrusnica idee. Daca nu ma credeti, folositi functia "search".
Hai sa nu degeneram si sa incercam sa fecem o acvaristica corecta, fara prea multe inovatii de genul acesta. Daca ar fi avut vreun randament sau daca ar fi fost o solutie viabila pentru ce vrem noi sa obtinem (plante frumoase si pesti sanatosi), credeti ca ar mai fi vorbit cineva de butelii, controlere si mai stiu io ce?
Inchidem aici
|
 |
|
Ai doua variante. Ori pui filtrul cu ventuzele pe spatele acvariului, ori rasucesti doar capatana filtrului. Adica pompa.
Jetul sa bata de la dreapta la stanga, adica pe lungimea acvariului. Spre laterala scurta din stanga
Uite aici cum zic sa faci
|
 |
|
Salutare si bine ai venit.
Daca stai prin zona, acvariul tau va arata cat de curand mai bine
Rugaminte. Hai sa facem in asa fel incat aici doar sa ne cunoastem. Probleme rezolvam in topicuri dedicate. Ok?
Multam
|
 |
|
Alex.B wrote:momentan sa creasca bine plantele si sa imi creasca gazonul si sa nu am alge
Si sa schimbi fundalu ala.
|
 |
|
Heavy_Fuels wrote: Mai bine torni sifon in acvariu si o sa ai rezultate mai bune
Asta a fost gluma. Partea serioasa n-am mai citat-o. Sa nu te puna pacatu sa torni sifon in acvariu
|
 |
|
Pentru @squirrel19. Postul tau a fost mutat aici
Maine acest post va dispare.
|
 |
|
squirrel19 wrote:
Post 21/10/2010 12:20:26
Buna!Vreau sa-i iau iubitului meu un betta cadou.Ce trebuie sa mai achizitionez pe langa acesta?strict necesar,k restul depinde de iubitul meu(sunt sigura k o sa-si "proiecteze" cel mai frumos acvariu ).Eu ma gandeam la un bol,pietricele si mancarica. App,pe unde vine Reef asta?am gasit adresa (Str. Savulescu Alexandru, Nr. 4, Sector 2, Bucuresti),insa cu ce ajung acolo? ce ratb sa iau de la gara sa zicem?! Multumesc!
Buna si tie.
Ne bucura faptul ca ai venit printre noi, dar voi avea cateva recomandari sa-ti fac.
In primul rand, nu se intra hodoronc tronc intr-un topic pe un anumit subiect, cu o problema de alta natura. Nu este nici corect fata de colegi, nici sanatos pentru forum. Amestecand subiectele intr-un topic, numeni nu va mai intelege nimic. Asa ca frumusel, am mutat topicul tau, la sectiunea potrivita. Ne mai auzim pe acolo, dar mai intai studiaza putin macar aceasta sectiune. Ok?
|
 |
|
Rasucesti filtrul cu 90 de de grade, in sens invers acelor de ceasornic. Tot filtrul, apoi rasucesti si teava, tot cu vreo 90 de grade (sau mai mai mult putin) in sens invers acelor de ceasornic, astfel incat curentii de apa sa se formeze pe lungimea acvariului, nu pe latimea lui. Pricipit?
|
 |
|
Mai baga plante. Mai faci rost, sau le inmultesti pe cele pe care deja le ai.
Parca as scoate si ciobul ala de acolo.
A, cat pe ce sa uit. Rasuceste filtrul, astfel incat spray-bar-ul sa fie paralel cu laterala mica a acvariului. Astfel vei imbunatati circulatia apei in acvariu
|
 |
|