Message |
|
eu am avut la un moment dat un acvariu de 80 de litrii , in care aveam un filtru aquael fan 1, tineam 3 corry si 4 molly,
desigur filtrarea era proasta, dar compensa prin multe plante (cu multe alge)  si avem o limnophila mega rosie,  si eustralis stelata si h. polisperma si rotala  toate rosii...
|
 |
|
daca limnophila (care este inca mica) este verde, sa meresc fertilizarea cu macro?
|
 |
|
intrebare:
acum am nano. cu adultii si acvariul gradinita...
desigur apa are parametrii diferiti.
[ca exemplu ma gandesc la aciditate - in nano este mai acida apa... presupun ca e mai putin grav sa muti din apa mai acida in alcalina decat vice-versa]
daca urmatoarele icre le mut direct sunt afectate? (din nano in gradinita)
daca sunt afectate e de ajuns daca : scot 50%din apa din gradinita si pun jumate din nano?sau e nevoie de minim 75% ? sau 100%(ceea ce e cam imposibil - fiind foarte apropiate la volum....)
in reste temperatura zic ca reusesc sa o fac sa fie la fel
|
 |
|
traitzar neamu de cyprinidae din familia microrasbora, specia erythomicron
cine stie se pot face combinatii intre E si Galaxy?  sa iasa niste pesti cu puncte si linii... gen semnu
|
 |
|
doamne fereste... pai deasta m-am dat jos din pat la 8 dimineata sa arunc cu milioanu pe acvariu si filtru si incalzitor  )
da pana la 50 ai de asteptat
glumesc - eu chiar abia ii astept pe micuti  primii mei pesti inmultii de mine:X
|
 |
|
FanCTC wrote:Salut si bie ai venit.
Cand toti sunt inebuniti cu discusi si africani, ma bucur tare mult mai ca mai exista oameni care sunt atrasi exclusiv de neoni.
Bravo.
Iti doresc un acvariu de 300 de L in care sa pui vreo 60-70 de neoni
Tot respectul
si eu vreau sa vad asta:X te rog chiar 
|
 |
|
vrei mai multe oferte?  ))
daca treci prin cta te ajut si eu  ))
|
 |
|
a pai in cazul asta scot de tot filtru. astfel elimin si probabilitatea de a fi trasi in el. asa pot sa pun si niste moss. (da nu prea mai am  )
las doar incalzitorul.
astept 2 - 3 zile sa vad daca seintampla ceva cu icrele. ca au fost cam ametite. de apa...
|
 |
|
deci de data asta chiar am fost pe nepregatite. m-am dus repede am luat un acvariu mic de vre`o 15 litrii, un incalzitor de 25w si ca Bula am luat un filtru
nu cu burete si piatra cum era normal ci unu intern mic...
care bine inteles ca face valuri...
dar e prima data cand incerc sa inmultesc Pesti....
acum oricum nu ma de ales si las asa... daca or mai fi sa iasa ceva... in cat timp ar trebuii sa vad primul semn de miscare? sa stiu sa nu mai stau degeaba...
cand depun urmatoarea data domnii si doamnele?  sa stiu daca ma grabesc cu ciclarea... oricum am pus filtrul cel ciclat din nano si in nano l-am pus pe asta de cum....
m-am dat peste cap nu mai am loc nici in prize  ) n-am nici co2 inca...
daaar imi vine marti(sper) filtru boyu (canistra) si il ciclez cu niste bacterii bag si co2 si sper sa intru in normal. iau si un burete cu piatra si aia este...
|
 |
|
ICREEEEEEEEE
am gasit icre, bine nu stiu daca sunt fecundate sau nu,
m-au luat pe nepregatite nu aveam decat un acvariu de trasnoport de 3 litrii. le-am tras usor cu un furtun in el (sa nu le scot din apa) am pus si putin moss pe ele.
ma duc sa iau repede un burete cu piatra. sa fac un filtru.... si un incalzitor.... si un acvariu.
daca dau buleala data asta(sper sa nu) macar data viitoare stiu 
|
 |
|
hai sa ne facem 
|
 |
|
e900 desigur, nu curge ,are debit mai mare si e jbl 
|
 |
|
am gasit asa cva :http://www.youtube.com/watch?v=UOyZHTCrga4 180 de ron nou cu garantie.... merge?
Aquael minikani 80
|
 |
|
incerc sa am grija sa nu le dau multa mancare.. .desi e greu sa ma abtin cu atat mai mult ca trebuie sa ii mai ingras un pic
oricum trebuie sa ma abtin spre binele lor si cred ca si al meu  ca doar imi clatesc ochii cu ei
|
 |
|
eu tot nu ma prind..
|
 |
|
pai tu ce crezi ca ar fi putut sa fie.
materiile fecale erau albe si filamentoase, intocmai ca un mat gol, doar la mijlocul lui era o farama de matarie solida.
|
 |
|
nu ma prind... e de pe net.... si?
|
 |
|
Multumesc,
o iau ca pe un compliment
|
 |
|
gata... am adus niste moss pentru locatari  sper sa screasca si sa se inmulteasca
|
 |
|
am pus azi niste tetra easy balance... pentru ca am facut un test(5 in 1)  si nitritii au 2 valori ok si ok taiat  ) si tind sa zic ca nu era chiar ok.
deasta am si pus tetra. e bun e rau?
daca am pus cumva o ide mai mult are ceva?(adica in loc de 5 ml sa fie 7
|
 |
|