[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: denes
Forum Index » Profile for denes » Messages posted by denes
Mar interesa si pe mine daca se poate din ce materiale ai facut cu ce ai lipit capacu cva mai indetaliat mi-ar fi de folos pentru urmatoru meu capac...
Merci si bafta incontinuare! (astept raspunsu pe privat sau cumva deschide un topic dar anuntama si pe mine)
Bun venit printre noi!

Pune 2 sanitari si o pereche de gupy sau moly poti avea vreo 6 pesti sa`i folosesti pentru ciclare.
De bulele de aer no sa ai nevoie dupa ce o sa plantezi acvariu. Apa nu se pune cu clor in acvariu dar nu vreau sa ma lungesc prea tare intr-un comentariu...

O sa gasesti totul pe acest forum.
Tot ce ai nevoie ii rabdarea si cititul ii mama invataturii.
Toate cele bune ape limpezi!
Bine ai venit!
Ape limpezi
Amn2 sunt filtre din cate vad eu si cel din stanga pare a avea si furtun de aerare, verifica daca inauntru au un mediu filtrant gen burete iar daca nu adauga tu ceva material unde sa se adune bacteriile cauta mai multe detalii pe net in privinta materialelor filtrante dar cel mai usor te ajuta un burete la cat de mic este spatiu in filtre....
De cat timp ai acvariu?
Ce temperatura le oferi?
Apa ai lasato la decantat 3 zile in recipient deschis (a se citi bidon fara dop) pentru a se elimine cloru ?
La cate zile schimbi din apa ? 30% trebe schimbata
Eu zic ca nu o sa mai apara atata timp cat suprafata apei este in miscare.
La inceput de drum si eu aveam filmu ala cand nu foloseam nici pompa de aer nici filtru nimic nu era in acvariu ca sa agite apa si se formase filmu ala.
Daca schimbi apa regulat si ai si filtru pozitionat sa miste putin suprafata nu o sa mai ai probleme de genu. Zic si eu din experienta mea poate te ajuta si pe tine, bft!
Salut.
Imi place cum a punctatclaudiu!
Dar detaliile fac toti banii )
Bine ai venit ii frumos plantat acvariu tau bv.
Tare curios cum iasa bulele prin tei da`mi niste explicati si mie pune si o poza ca ma intereseaza, vreau sa folosesc si eu metoda ta.
De bule poti scapa prin 2 metode:
1. Nu mai folosesti.
2. Metoda cu reactoru.
Pune niste pietris ca si strat recomandat de "medicii" cu experienta de pe acest forum
-peste nisip, si nu o sa mai ai probleme.
Bine ai venit bafta!!
Eu zic la fel ca si domnul koala, si eu am avut un peste ciupit si sa vindecat in momentu cand l-am separat de restu si acuma ii frumos bine mersi.
Foarte frumos acvariu nota 10!
Pesti nu se tin in borcane nu le place sa se invarta...
Schimburi de apa faci ?
Apa ii lasata la decantat ?
Sau sa pui apa din acvariu mare...
Mancare maruntita bine au nevoie de mai multe ori pe zi si nu multa...
Frumos si eu am vrut sa construiesc un acvariu hexagon.
Vreau sa stiu cum reusesti sa dai gaura in fundul sticlei , am vazut un video cum se face un cerc se traseaza raze in cerc se gaureste in mijloc si se desprinde dupaia fiecare triunghi din cerc ceva de genu...bft
Starteru nu l-ai mai folosit ? Daca nu ce rol are starteru ala ?
Foarte frumos imi place mult.
Cum ii zice la planta aceea ce iarba ? Cea care ii mai stufoasa si cu verdele ala aprins.
Asai are dreptate stefanp, si eu am urmat sfatu lui cu filtru si nu au nici o problema pesti ca nu au oxigen. Plantele rezolva treaba cu oxigenu.
Cu placere dar nu lasa curiozitatea sa dea pe afara )
Foarte frumos ce ai lucrat acolo!!!
Cat despre "gandacii" nu stiu nimic intrucat nu am avut probleme cu nici un fel nu m-am documentat asa ca las pe cei priceputi
Ape limpezi!

Forum Index » Profile for denes » Messages posted by denes
Go to: