[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: denes
Forum Index » Profile for denes » Messages posted by denes
Stai linistit ii doar inceputu o sa te saturi de invazia de prichindei ))
Eu zic sa iei si tu o priza mecanica cum am facut si eu si nu are nici un fel de problema.
Ma bucur ca pana la urma m-am decis la deastea mecanice ca tot ma batea gandu sa iau electronice
Si da depinde de noroc cu electronicele de orice fel.....
chaseyoung wrote:spuneti-mi si mie va rog cum se numeeste furtunul ala din interiorul acvariului in forma de U si de unde pot sa cumpar unul ! multumesc

Te referi cumva la difuzoru ceramic pe unde iasa CO2 ?
darser wrote:Pentru nano 25l brut se pot folosi cantitati mai mici? (sticle 0,5, indegriente aferente sticlelor... etc) 1 bula la 2-3 sec ?

Eu am folosit sticle de 0,5 la un acvariu de 23litri.... punei robineti la iesirea acidului citric si la iesirea care duce in acvariu ca sa poti controla reactia bft
Folosesc cu incredere cea mai ieftina priza programabila mecanica si nu se intampla absolut nimic ba chiar is multumuit de ea procedeaza si tu la fel....
Pentru un acvariu de maxim 300 litri poate fi si 200 litri indiferent acvariu meu este de 70 litri dar am nevoie de acest filtru pentru viitor.
Pretul sa fie decent si negociabil. Nu vreau sa fie filtru nou vreau folosit....
Astept oferte si detalii....
Faina canistra la ce pret ajunge una deasta ?
cu forfang ai incercat ?
Bravo frumoasa evolutie !
marius67 cred ca se refera la becurile economice mai mult ca sigur...

darser pune ala cu 6500k ca ii mai bun
Foarte frumos !
O planta ceva cu frunzele mai late nu pui ? Sau nu iti plac...
Votez pentru negru
Pai nu stiu cum sta treaba cu becurile de noapte nu ii prea bine sa ai lumina si ziua si noaptea din cate stiu eu dar daca incap 3 poti sa pui 2 sa se aprinda direct iar cel de al 3 lea sa se aprinda dupa 2 ore sa zicem (fiecare cu sfatu si parerea lui...) si sa ai in total 8 ore de iluminat pe zi iar noaptea eu nu as pune nici un fel de lumina.
1. Daca ai un filtru care ii plin de bacterii no sa ai nevoie de o noua ciclare.
2.Plantele punele de la inceput
3. Pestii poti sa ii pui si pe ei de la inceput doar daca ii ciclat bazinu ai nevoie si de apa din fostu acvariu in mare parte sau toata daca ii posibil.
4 Da testele sunt obligatorii sa sti in ce parametri te afli
5 Ai nevoie si de CO2 pt plante obligatoriu
6 Si fertilizanti micro si macro.
Mai las si pe colegii sa spuna mai multe ca sigur is mai experimentati decat mine.
Interesant proiectul tau incepe sa imi placa mai ales ca e intr-un loc circulat dupa cum vad langa scari... imi place cum ii pozitionat astept sa il vad gata ! Bafta mai departe.
Salut, e micuta poza nu ne putem da seama ce ai in el dane niste detalii in scris despre dimensiunile acvariului, numarul pestilor ce fel de pesti ai si asa mai departe.
App ce pluteste deasupra apei in stanga sus ?
Se poate pune fara probleme inca 1 neon deci te sfatuiesc sa apelezi cu incredere la un mester care in 2 timpi si 3 miscari ti lo montat daca spui ca tu nu te pricepi desi nu ii foarte greu dar decat sa iti faci paru maciuca mai bine dute la cineva care le are
E bine sa scoti balastul si sa il montezi pe capac, astfel ai mai mult spatiu in capac si se poate monta mai usor neonul.
Ce sa spun eu ma pricep la bricolat as putea pune si 3 neoane as prinde piciorusele de la fiecare neon cu chestiile alea care prelungesc firele prin imbinare cu suruburi sunt din plastic se folosesc la curent nu stiu cum le zice am un lapsus acuma imi scapa
Salutare, as vrea sa vedem capacu cum arata prin interior si noi o sa iti dam niste sfaturi daca se poate pune inca 1 neon si cum.
Nu mai este nimic de zis....
Referitor la curatarea filtrului de calcar poti incerca cu otet, clor dupa care se clateste cu apa din abundenta.
stefanp, am omiso nu am vrut sa se inteleaga ca la dim ce le-am spus sa fie sticla de 6 mm din graba am trecut dimensiunile fara grosimea sticlei ooops
Fal de 1 metru lungime 50 inaltime si 50 latime.
Ca idee gandestete ce fel de neoane si plante inalte vrei sa introduci in el.
Iar ca latime daca il faci mai lat no sa regreti in momentu in care o sa vezi cat de bine poti aseza plante de Fundal, Mijloc si Fata.
BFT!

Forum Index » Profile for denes » Messages posted by denes
Go to: