daca opresti pompa care face curent in acvariu noaptea ii normal asa ceva se incalzeste doar in zona termostatului depinde si unde ii asezat termometru. Sper sa te ajute cu ceva mesaju meu.
Poti pune pe ce doresti tu atata timp cat obiectu respectiv nu emana nici un fel de substanta care ar putea fi fatala prin acvariu tau.... si ca sa nu iti para rau ai grija ce introduci in acvariu.
niste poze pentru mine acum recenta pls ? ca vreau si eu sa fac ceva asemanator. Si am nevoie si niste sfaturi de la tine ! Oricum ce am vazut pana acum din poze arata foarte bine si am citit si iau aminte tot cand o sa aplic si la mine intr`un acvariu covorasu meu de riccia.
scorpionul citisem deja topicu lui si am invatat cate ceva de la el cum a prins riccia si vreau sa evit greselile lui si sa procedez cat mai bine posibil sa fac acest proiect micut ce il am in plan... mersi oricum de replay.
se prinde de orice numa trebe so legi ca sa stea riccia tinde mereu sa iasa la suprafata apei pentru ca este o planta de suprafata. in acvaristica se foloseste prinsa de obiecte, obiectele sunt alese de fiecare acvarist incercati si iar incercati. eu am un proiect si vreau sa fac un covor de riccia o sa vin cu poze si detalii cand o sa reusesc da nu inainte sa ma apuc bafta si tie si te asteptam cu poze.
scorpionul no sa am batai de cap la un acvariu de dimensiunile ce le-am scris mai sus pentru ca este cam micut si cate plante crezi ca o sa pun ? 2-3 plante care rezista foarte bine intre riccia care o sa fie si tunsa destul de des pentru a nu putrezi ce va fi dedesupt.
O alta intrebare exista posibilitatea ca riccia sa se prinde de pietricele mai colturoase daca este prinsa de alt obiect inainte si sa se extinda ?
mersi mult stefanp cand o sa am timp sper sa imi pot realiza covorasul de riccia si inca vreo planta care sa se ridice. trebuie multa rabdare sa il asez pana atunci ma mai documentez si o sa vin cu detalii.
Covor de riccia Ajutor! Vreau propuneri cum as putea sa fac un covor de riccia intr-un acvariu de 35 lungime 20 latime 30 inaltime ce lumina trebuie sa folosesc ce plasa sa pun cum so pun so fixez si ce mai trebuie pe acolo.
wow cat de bine poate arata un acvariu deasta viu si pestele ala ma da gata asa frumos ii :X bravo imi place si as vrea pe viitor sa ma perfectionez si eu la un acvariu deasta deocamdata am doar de apa dulce....tine`o tot asa !
pestii ce i-ai avut tu traiesc si in apa neciclata destul de mult au murit din alta cauza iti spun eu 100%
ai grija cand mai faci schimburi de apa maxim 30% cu apa decantata si cu aceeasi temperatura fata de cea din acvariu
bafta sa ne mai auzim si cu succeste de la tine si cu niste poze, ape limpezi !