[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: denes
Forum Index » Profile for denes » Messages posted by denes
Apa o lasi la decantat inainte so pui in acvariu ?
Multumesc. Imi poti spune ce "crengute" mai cunosti si se pot introduce in acvariu? sa nu dauneze pestilor plantelor...
Frumos frumos
Ce tip de crengute ai folosit ?
Bine ai venit, Asteptam cva poze...
Ai niste plante frumoase colorate bv. Dar mie unu mi-ar placea daca ar fi mai grupate un pic
Linistit il poti baga tot in apa in ce pozitie vrei si eu tot deala am de 1 an si il folosesc in orice pozitie nare nimik...

Editat de stefanp: Ultimul post in topic a fost in 2009
Hello. Bun venit.
Ia spune ce ne pregatesti Marina ?
Ancistrusii se cam bat ca nebunii daca sunt mai multi.... eu am avut 2 si se incingeau de fiecare data cand aveau ocazia... poate deasta are inotatoarele asa... se bat noaptea ziua oricand...
vreo 10=12
Muta reactoru pe out`ul filtrului asa este indicat. Pt mai multe explicatii mai citeste dc nu e bn sa il pui pe in....ca si eu tot asa ma gandesc ca nu ti se dizolva Co2 100%
Tot ce pot spune e Superb!
Schimbale pe rand nu toate o data, neoanele cu cat sunt folosite mai mult cu atat se slabesc mai tare....am citit tot aici pe forum cum ca cineva a schimbat 2 o data si o si aparut algele....
Frumos, ce plante ai folosit si lumina de unde o sa aiba ?
Cauta alt centru de reancarcare, butelia nu tio poate confisca. O poti duce la un centru de verificari si reparatii buteli si daca butelia poate sa functioneze platesti o taxa si o mai ai pe cativa ani.
Unde lucreaza tata a dus extinctoare la verificare si reancarcare.... verificarea o facuto pe 2 ani si eventuale revopsiri si testari... tot la centru ala imi duc si eu butelia ce am cumparato acum o sapt sa o reancarce.
Si eu din Medias! Mai multi medieseni )
Si eu spun tot asa un filtru hang on ar fi perfect pt un acvariu mic, dar va trebui sa modifici capacu...
Este frumusel mini acvariul bv
O minunatie de acvariu felicitari! P.S. ce caini faini ai )
intradevar este cripto....nu am cautat atunci pe google ca sti-am ceva de echinodorsu si criptocorine.... nu mai sti-am sigur care din ele este ... scuzele mele am si eu planta aia )
Cauta pe google la Echinodorus... nu stiu care tip este...

Forum Index » Profile for denes » Messages posted by denes
Go to: