[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: denes
Forum Index » Profile for denes » Messages posted by denes
Salut foloseste o perdea de 30cm pe 30cm cu aia no sa ai probleme de zgariat geamul.
Pune si o poza sa vedem si noi
Ape limpezi!
Inca ceva, ce apa ai pus in acvariu ultima data cand ai scoso toata ?
Trebe sa stiu daca ai lasat apa la decantat (intr-un bidon 2-3 zile pentru eliminarea clorului) daca ai introdus apa cu clor in bazin asta este si cauza decesului.
Apa care urmeaza sa o introduci in acvariu trebe sa aiba aceeasi temperatura cu cea din bazin.
Amice te-as sfatui sa nu mai schimbi toata apa, se schimba doar 10-15 litri la ce volum are acvariul tau.
Si te-as sfatui sa o schimbi o data pe saptamana acesti 10-15 litri astfel nu derutezi pesti si ii inveti intr`un fel no sa aiba de suferit... Am inteles ca nu ai un filtru incearca sa cumperi un filtru cat de cat pentru colonizarea bacteriilor necesare vietatilor tale.
Iar din moment ce tu ai schimbat toata apa ai deciclat complet acvariul.
Mancarea e destul de multa zic eu dale doar cat prinzi intre 2 degete seara si asteapta so pape pe toata dupa care ai mai putea da un pic dar nu mult.
Eu ii hranesc doar seara si le merge foarte bine nu am avut decese , vreau sa mai zic ca pestii no sa moara de foame deci nu te panica.
Poti pune si tu o poza sa vedem cum se prezinta bazinul tau.
Ape limpezi.
Salut gavra22, da mai sunt si critici nu te supara.
1. In primul rand scoate scoicile din acvariu urgent ele iti cresc duritatea apei si nu sunt bune.
2. Ce pietris folosesti ?
3. Cata mancare oferi pestisorilor pe zi si ce fel de mancare?
4. Cata apa schimbi si la cat timp ?
Nu stiu daca te va putea ajuta cineva in legatura cu aceasta problema deoarece este o defectiune a aparatului fiind electronic, se poate remedia banuiesc la un electronist probabil senzoru sa defectat...
Cu siguranta ca dauneaza ~_~ (vopsele pe baza de uleiuri, substante toxice pt noi oamenii daramite pentru pesti...) eu zic sa nu te complici si sa te orientezi prin a cumpara ceva de culoare pe placu tau de pe internet sau de la petsopuri...
Bun venit... tot mai aproape de Medias
o schimbare prea brusca pt ei ? poate nu au mai primit niciodata co2 si au fost sensibil, incearca sa pui mai putin din pastila...
pune 2 garinituri poate te ajuta daca este loc si poti sa infiletezi putin capacu... nush zic si eu poate poate te ajuta cu ceva alta solutie ar fi sa pui in locu garniturii silicon special care sa prinda pe plastic si sa formezi tu o garnitura putin mai groasa decat cea actuala si prin strangere se poate etanseiza... bft sper ca ti-am fost de ajutor
Bine ai venit Luci.
eu la acv meu o am intr-o fasie de 5 mm tu poti so pui in 2 avand in vedere greutatea, acv meu are 66L umplut cu apa si vreo 90 cu tot cu pietris si ce mai e pe acolo, nici masa mea nu ii perfecta ca se lasa la greutate prea mare si deaia nu am putut face un acva mai mare da de mai bn de jumate de an si nu sunt probleme sticla de 6 mm, poti pune in 2 fasii sa fi mai sigur oricum nu cred ca o sa fie vreo problema umple acvariu pe jumate cu apa si vezi daca so mai lasat dar ai zis ca are acvariu si o rama deci inca 1 plus pt rama ca tine si aia ceva
inseamna ca nu ii mare problema si se rezolva si cu folie ce se pune sub parchet de 5 mm care iti rezolva problema si nici nu se va vedea decat foarte putin fiind asa subtire...
intoarce blatu ca sa se incovoaie invers daca se poate nush ce alta parere sa zic acuma pune o poza cu standu sa vedem si noi cum arata si o sa venim cu idei...
Frumos mie unu imi place ! bv bv bv
eu cred ca scalaru tau a ajuns la maturitate si ala ii coloritu lui
Pune niste poze suntem tare curiosi de cele realizate. Schimb de apa la 2-3 zile sau mai asteapta ca se linisteste singura poate nu ai spalat destul sau chiar deloc mangrovele poate fi si de la strat/substrat sau ce ai mai pus pe acolo daca ne dai si detalii mai multe te putem ajuta fiecare in masura lui
Humbert se refera la picioare cred acolo vad si eu un pic de problema dar nu cred ca zgataie nimeni dulapu stanga dreapta sa cedeze...
E bine no sa ai probleme cu el bafta la setup si asteptam nerabdatori pozele cu el plin de viata
Atata timp cat ai un stand calumea care sa nu faca burta sub fundu acvariului sau sa aibe denivelari nu o sa ai probleme. App pune folie de 5-6 mm sub el deaia ce se pune la parchet.
Tind sa spun ca am avut un cub de 50 litri cu sticla de 3 mm si nu am avut probleme.
salut, il poti folosi linistit nu are inaltime mare daca avea 60 puteai sa iti faci griji da in cazu tau nu...

Forum Index » Profile for denes » Messages posted by denes
Go to: