| Message |
|
|
asa de mult imi place la background sa nu se cunoasca trecerea de la background spre capac, dar ai dreptate mai bine o poza reala. Am folosit Burn Tool (Midtones-Exposure50 %), practic nu am scazut luminozitatea, am inchis culorile dupa preferinte, am incercat sa le aduc cat mai mult de realitate , asa cum se vede cu ochiul 
|
 |
|
|
|
Hai Noroc, Si bun Venit
|
 |
|
|
|
Da e Black Bird :-) stii cine am vazut la mine sa o haleasca foarte bine ?
Crevetii red charry. In rest sae/Cae/oto/ancistrus Nimic
|
 |
|
|
|
daca te referi la distanta mare intre noduri, atunci verifica putin lumina, s-ar putea sa nu ai suficienta, sau ai si o pierzi
|
 |
|
|
|
da, asa e.despre mancatorii de alge, fiecare cum ii gaseste, Eu dupa un top de mancatori am vazut ca oto e clasat pe locul 1, si i-am procurat si fac treaba destul de bine.
Avantajul lor pe langa sae, este ca ei nu au apucaturi de nebun, cum au sae, Mai ales cand disturba mizeria de pe substrat
|
 |
|
|
Am sczut putin luminozitatea, poza realizate pe 0.6w per L (+adobe photoshop - cateva efecte de shadow)

|
 |
|
|
foarte fain  ti-ai facut incubator.
Vad ca estelata se schimba emers, seamana cu o cuba din acvariu
|
 |
|
|
deci e un 6.4...... am sa ma risc si eu la o asemenea valoare, dar sa-mi vina controlerul... ca mi-e frica :-) la 6.2 la tine pestii o duc ok ? 
|
 |
|
|
|
Imi place foarte mult cum evolueaza, Te rog lasa si lista cu plantutele tale.
Apoi vreai sa te intreb... Ph 6.2 ? vad ca ai tester Jbl. La aceasta valoare ar trebui sa fie-portocaliu. Asa e ?
|
 |
|
|
|
tocmai am scapat de fuzz:
am redus lumina de la 1.2 w la 0.6 w + 3x easycarbo + 5 otto vestitus
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
mai nou, arata poze cu inteles  daca nu ai , nu te chinui sa afli raspunsuri
|
 |
|
|
o cabomba terminata 
|
 |
|
|
 pare a fi un myriophyllum
|
 |
|
|
|
ia si le curata cu o perie de sarma sau ceva cu fire aspre, Apoi ia si le fereste de lumina puternica, Green Spot Aglae, scapi mai greu de ea, dar nici nu este o alga asa dureroasa. Mai toti dintre noi ne-am obisnuit cu prezenta ei
|
 |
|
|
atunci nu se "tulbura apa cu nimica"  , sae am vazut ca au cateodata comportament ciudat, si la mine erau primii care preconizau ceva, inainte de a se intampla. gandeste-te bine, ceva trebuie sa fie, o modificare... cat de mica, daca nu si nu, poate e batran si vrea sa-si lase trupul
|
 |
|
|
|
eu zic sa faci cumva uniform cu lumina, mai ales ca in fata nu ai prea multa vegetatie... sa nu te trezesti cu BBA (Black Beard Algae)
|
 |
|
|
alber wrote:
P.S. Apa se poate tulbura atunci cand cresc cantitatea de lumina? De Sambata trecuta sunt pe 5*18W t8.
cum adica ?
Despre sae,,, nu ai facut un soc de Ph ? am observat cand aveam si eu ca tot asa se mai comportau, sau acuma mai nou la CAE, excesul de carbon lichid, l-a simtit primul
|
 |
|
|
foarte tare  sfaturile mele ti le-am dat pe yahoo.  am sa ma  sa vad cum iti evolueaza acvariul, sa lasi si ceva detalii la lumina, fertilizanti...
|
 |
|
|
Poze mai clare. L-am prins pe killer in actiune :-)
Click de 2 ori ptr vizualizare mai mare
|
 |
|
|