[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Legat de co2 poti sa incepi linistit cu o bomba din drojdie si zahar pina vei avea buget pentru butelie si reductor. Eu am folosit ani buni varianta cu drojdie si zahar si am fost multumit de rezultate.
MSI, Artur, Silviu , Rodo - multumesc mult . Sincer de referinta pentru mine e cea cu shrimpu .
Nenea Dan - Asa bine-mi tihneste cum merge bazinul ... Multam de sfaturi de sa stii ca il las in pace asa cum e . . Am avut cam o saptamina cu fluctuatii de CO2 - pastila de la difuzor veche , infundata si aveam variatii ale CO2 in apa . Cred ca de acolo se trage BBA. Sincer il ignor . Dupa treaba cu cyano nu ma mai impresioneaza BBA pe ici pe colo . . La concursuri putin probabil sa mai particip asa ca e bine pentru mine cum e .
Pentru " ochiul meu " in schimb mi s-ar parea ca ar arata mai bine fara staurogyne ( desi asta e una din preferatele mele ). L-as vedea acum doar cu gazon de monte carlo , moss printre crengi si rotale in spate . Si pinnatifida clar .
PS - ce se vede in poza e pui de pinnatifida.

Batman - de acord cu tine legat de mici smocuri de alge pe ici pe colo .

Multam inca odata la toti de interventii .
Frumos aranjament Rodo.
.............

image
..........

image
Ceva poze . Duminica incerc sa pun colantul pe spatele bazinului si incerc si o poza de ansamblu inainte sa tund staurogynele si trypartite. Totul merge ok in afara de ceva BBA - cred ca de la fluctuatiile de CO2 care le-am avut in bazin .

image
bobiciupe wrote:
payti wrote:
Colegule, il alegerea unui model nu crezi ca rezultatele obtinute ar trebui sa fie un criteriu. Ce e de inteles aici? Sau consideri ca daca ai primit un sfat gresit, cum sunt majoritatea celor date de Silviu, el este cel care ar trebui apreciat? Daca nici acum nu ai inteles de ce iti trebuie un model, ca si incepator, atunci da-mi voie sa ma indoiesc de capacitatile tale intelectuale. Ce e ala sterilizator? si de ce fara pesti?

Urite raspunsuri dai Bobi. De tip frustra daca-mi dai voie. Pina la urma daca ai reusit o solutie faina in bazicul tau trebuie tu sa o promovezi . Nu va veni nimeni la tine sa te traga de mina si sa- i dai raspuns . Cel putin Silviu la nivelul de cunostinte care il are in momentul asta e un tip altruist si impartaseste si celorlalti .
Apreciez mult ca ai reusit cu bazinul tau. Pe partea de comunicare in schimb ai carente mari.
skija wrote:Problema e ca nu vor sa inteleaga , ca co2 -ul si lumina sunt critice ...

Baieti eu cred ca sinteti prea inversunati . Tine zic eu intr-o masura Bobi de modul de " prezentare " al lucrurilor .
Eu sint dispus sa iau de la voi lucrurile utile care le prezentati. Ca dovada am si redeschis topicul . Ca mine cred ca sint destui care sint interesati de abordarea ta Bobi .
Seara faina !
Ce e foarte interesant - scriu in topicul tau pentru ca tu ai promovat foarte tare ideea asta cu low light, good filtration - este ca plantele care sint la extremitati in bazinul meu si care teoretic sufera la capitolul lumina nu au nici o treaba acum. Se dezvolta in acelasi ritm cu celelalte .
.......

image
.....

image

.............

image
......

image
...........

image
...........

image
Inca o serie
image
Faine pozele ! De pesti nu mai zic.
Eu zic ca am scapat de tot de cyano. Acvariul merge bine si nu mai vad nici urma de ea.
Pina la urma am deschis un topic separat aici . Voi mai adauga zilele astea poze .

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/41452.page

Sper sa va placa ce vedeti .
Multumesc Silviu. O sa mai pun o serie diseara daca va functiona forumul. Imi plac si mie mult cum au iesit.

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: