[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C

image
....

image
....

image
....

image
........

image
....

image
Am decis sa postez aici citeva poze facute astazi in una din serele gradinii botanice din Munchen . Fluturii pot fi vazuti din decembrie pina in martie si majoritatea au marimea unei palme ( cu aripile desfacute ) .
Pe masura ce voi mai edita voi mai adauga poze .
Sper sa va placa ce vedeti

image
Foarte faine . In special a doua .
dan.pavelescu wrote:Ma bag si io ca musca-n.. vorba aia.

. Cu cat l-am ignorat mai mult, cu atat s-a stabilizat mai tare si totul a luat-o pe calea cea buna. Zic si eu, ca prostu'

De cite ori a functionat si la mine treaba asta .....
Sarumina la toti ! Ma bucur ca va plac !
Artur cred ca am vreo 15 poze de aratat. Hai ca vad daca le pun aici sau poate ca totusi e mai bine topic separat .
Un detaliu in care vreau doar sa va arat cit de mari sint de fapt fluturii

image
Multumesc Frumos .
Asta si gata. Restu o sa deschid un topic pentru ele .

image
Multumesc mult Alex !
O mostra de la ce am vazut azi . Ma gindesc sa deschid un topic separat . Am prins citeva cadre zic eu tare faine . Fluturii sint cit palma .

image
Si o poza de azi dimineata de pe balcon .... un musafir neasteptat
Acum dimineata merg sa pozez fluturi in gradina botanica. Sa vedem ce iese .

image
Multumesc prieteni ! Si inca una pentru voi . V-as arata si versiunea originala ( foarte blurata ) sa vedeti exact de fapt cum vroiam sa-i surprind . Totul s-a petrecut asa repede incit nu a fost timp de prea mult pregatiri .

image
Artur wrote:Foarte simpatic ochiosu, si tare reusita poza Asa zic si eu ca ai nevoie de niste creveti negrii, albastrii inchis, la pozele pe care le faci cred ca aia ar iesi si mai wow

Multumesc mult Artur. Da sa stii ca ma gindesc ce sa iau . Oricum vreau sa iau ceva ce merge in apa obisnuita de la robinet.
Si un detaliu cu 2 muncitori ( preferatii mei in materie de halit alge ) .

image

Creme de la creme? Pentru mine asa arata.
Mai ce sa zic. Asa fain nu au mai crescut de la setupul " lost nature". E o placere sa l privesc seara.
A trecut mai bine de o saptamina de la tratament. Nu stiu daca va mai aparea dar la cum se prezinta bazinul parca nu as fi avut niciodata cyano.
Frumos si bazinul si crevetii .
O poza de acum seara . Trebuie sa-mi iau niste creveti mai de soi .

image

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: