[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Radu.U
Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
.....ori in apa de acvariu, ori intr-un bazin separat, si cu un power head sa faci treaba.
ideea mea a fost anulata......
cosminBM wrote:Mai am o lada frigorifica in masina care functioneaza la 12w poate cu un powerhead as putea sa plimb apa prin el. Mai astept sfaturi poate careva a facut ceva inventie

daca incape in lada aia, 20 m de furtun , atunci poti sa te apuci sa dai gauri prin el, daca nu, atunci nu vei avea niciun efect de racire.
cea mai buna metoda este, cum am zis eu in punctul 4. am uitat sa zic acolo si de un termostat, exact ca la frigidere. acuma spirala poate fi ori in apa de acvariu, ori intr-un bazin separat, si cu un power head sa faci treaba.
ideea mea a fost anulata- deoarece , decat sa fac carpaceli, mai bine astept sa am bani de ceva profi
Fujito wrote:gheata scade temperatura ''temporar'' deci de preferabil ar fii sa lasi lumina mai putine ore sau sa pui ventilatoare de sursa (de PC) atasate pe capac

intr-adevar, scade temporar, de preferat in orele cand e caldura puternica, o sticla ingheta de 2 l sau bidon 5 l
nu e o gluma, asta vara am vrut sa fac asta, cu ajutorul unui frigotehnist. Ajungea la 350 ron, dar riscul este sa nu ti se fisureze teava de cupru si doamne fereste sa curga freon in apa
1. Monteaza baterii de coolere, sau colere simple de pc.
2. Gheata
3. Pauza de lumina dupa circa 5-6 ore, fa o pauza cand e temperatura cea mai mare, si iarasi on pe seara.
4. Teava cupru, freon,spirala, compresor, radiator, si = chiler home made.
ReBella wrote:
Poate pune T5-uri de 115 cm

daca era sa bage t8, avea de tras ffire la greu, asa cu t5, mai scad firele .
115? eu stiam ca au 114,6 cele de 54w.
Sau se poate o lampa agatata
Val wrote:[ Exista o mare probabilitate sa le bagi la loc.
Desi nu se compara ca suprafata filtranta cu filtrul canistra, astea interne au si ele calitatile lor. Mai ales folosite pe post de powerhead-uri chioare pentru a misca apa in locuri in care jetul (oricum anemic) al canistrei nu ajunge.Aceeasi problema si pentru CO2, poate chiar mai mare, acesta fiind gaz.

si fiinda nu e prima data, cand zice asta , si eu am fost indrumat sa-i urmez sfatul, si am bagat un powerhead de 200l/h chiar sub reactorul meu, pot sa zic, ca se cunosc diferente
ai facut test de rezistenta?
ce ai de gand sa faci cu animala?
ai citit bine, pot fi si 10 cuminti sau 1 care sa-l apuce damblaua sa scurme
speri mult :-) ai sa intelegi tu peste 2 luni , ce vreau sa zic
se poate vedea in pozele precedente cum este teava, de pvc. Acum imi este foarte greu sa fac o poza clara, deoarece trebuie sa le demontez, si ca sa demontez: trebuie sa scot tubul, apoi sa desurubez reflectorul si apoi sa-l reglez iarasi.
iar poza foliei .... este mai sus.
Ca pret iti pot spune, ca eu am gasit doar o bucata mare de autocolant de 120x90 (din Practiker) pe care am impartit-o si eu mi-am extras doar 36x120.
bucata mare a costat 70 ron. Iar particica mea m-a ajuns la 20 ron(36x120- rotunjit)
Dezavantajul in iasi, a fost ca nu se gaseste la metru, doar in suluri sigilate.
in rest, este foarte buna, pliabila, cu mult lipici si o folie pretectoare a oglinzii care se da jos dupa montare, in rest: este la fel ca orice alt autocolant
daca nu sunt la acvamax.ro incearca pe underwate-world.de acolo stiu ca erau. undeva la sfarsitul listei
Inainte:
image

Acum:
image
image

Pot sa ma repet? Face toti banii Diferenta enorma, vizibila :-) is happy
Aproape am terminat sa-mi fac reflectoarele cu folie tip oglinda-home-made-
din teava pvc, taiata la jumatate si acoperita cu aceasta folie.
Inainte de folia tip oglinda aveam staniol lipit, diferenta este enorma, si ca rezultat, imitand foarte bine reflectoarele originale.
Avantajul la mine este, ca patrunde mai multa lumina pana la jos, si nu mai pierd lumina , asa cum era inainte.
Maine am sa postez cateva poze, sa vedeti cum arata reflectoarele mele
olinno wrote:am incercat cu peria cu magneti dar nimic, nu-l alatura, am incercat si cu o carpa mai fina dar foarte greu se curata ...

incearca cu un burete de bucatarie, si dai usor cu partea aspra.
Ai grija sa nu prinzi pietricele intre sticla si burete. Succes
:-) eu am zis parearea mea, si tu a ta mie mi-ar place. Sunt "tunninguri si pe mercedesuri, Bmw-uri
stau si ma gandesc. "Oare cum ar da acum, la tine . O folie tip oglinda ca background ? "
alber wrote:
Nu-ti pot spune decat un lucru: te-ai nenorocit. Nu mai ai scapare, esti prins rau de tot.
Asa am patit majoritatea si nu ne trece si nici n-o sa ne treaca.

salutari !
Are dreptate alber
la ph 5.5 de kg si gh ai ?
este singura intrebare.
In rest imi place . Bravo
Porcu wrote:
La robinetu' meu apa vine cu GH~1, KH<1 .

uite de ce la mine nu s-a prins.. La mine vine 14-13

Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
Go to: