| Message |
|
|
|
dai la search, gasesti toate informatiile disponibile
|
 |
|
|
|
eu am sa ma orientez catre un jebo 829 / 829 de pe e-bat ajunge circa 350 ron cu tot cu transport.
Nu neaparat ca nu mai face fata asta, dar vreau eu 2 filtre
|
 |
|
|
|
val, ai sa-ti zic si eu ce-am patit cand picura filtrul.
Tot asa: cand curgea pe coturile de intrare evacuare, ba pe margini, ba la linia unde se inchide capacul. Era foarte greu sa-mi dau seama de unde curge. Am desfacut complet fiecare piesa, remontat, iarasi curgea ba peoparte , ba pe alta.Am verificat garnitura mare, si nu avea urme de uzura, DAR, la garantie am cerut o noua garnitura, care era foarte vascoasa, Nu doar ca intra foarte usor capacul , dar nici nu a mai curs de atunci.
Odata din 3 curatari mai ung garnitura cu glicerina boraxata.
|
 |
|
|
|
eu am o parere foarte buna despre acel model de incalzitor, circa 2-3 persoane au comandat aceste produse si sunt multumiti de ele
|
 |
|
|
|
nu cred
|
 |
|
|
|
eu am ales eheim, deoarece detin un 1200.
In principiu sunt multumit, dar:
am avut probleme la garnitura, si e destul de greu de inchis dupa curatare
|
 |
|
|
|
poti sa usurezi chestia asta printr-o electrovalva si o priza programabila:
lasi co2 ziua si noaptea in inchizi, astfel nu mai este necesar sa umbli la reglaj
|
 |
|
|
danyer wrote:, ca e bun la 2-3 saptamani de concediu. Dar atat, in rest pun manual, dimineata.
exact asa fac si eu , si din acelasi motiv il am. Cand sunt plecat, fac pauza de fertilizariile mele si las sa domine carbonul lichid
|
 |
|
|
|
acest model il am eu. O precizie perfecta nu are:
cand e plin locasul de depozitare, varsa 0.6-0.7 mll
cand e la mijloc varsa corect 0.5
cand e la un sfert, varsa circa 0.45
in principiu eu sunt multumit de el, pentru o minima fertilizare cand nu sunt acasa
|
 |
|
|
|
daca este vorba de gda, intr-adevar acea metoda de a lasa alga sa-si termine ciclul si apoi curatata cat mai bine, de pe orice (geamuri / aparatura ), dar nu la toti poate functiona aceasta metoda. Sunt oameni care lasa si 1 luna ba chiar 1 luna jumatate, si tot degeaba.
Eu unul nu am incercat, nu sunt inca pregatit sa am o perdea de verdeata pe sticla incat sa nu-mi vad acvariul (poate dupa ce il termin de modelat voi experimenta si asta)
cat despre ceva de curatat, eu folosesc partea aspra de pe buretele de bucatarie cu usurinta si succes
|
 |
|
|
cum vi se pare?
lasand golul de apa , mai am de completat putin in partea de background. Inca nu am toate plantele necesare si nici dezvoltate indeajuns.
(Acea rotala machandra are circa 25 cm inaltime, Inaltimea bazinului are 50 - Se vede asa din cauza unghiului cum am fotografiat- )
Ma lupt cu Thread algae: pana acum ph 6,3 nu ii defavoriza deloc situatia.
H2o2 50 mll la 100 l apa a miscat putin, cam 50 % a jumulit alga.
Easylife carbon doza injectata local funcioneaza destul de bine, La dosajul de 2 mll la 50 l apa arde circa 80 % din locul in care am administrat, fara ca plantele sa sufere.
|
 |
|
|
Wellcome ! 
|
 |
|
|
temperatura in iasi este de 26 g C acum. In acvariu am 27 cu ajutorul ventilatorului 
|
 |
|
|
|
pune cate 5 mll din fiecare solutie intr-o eprubeta, apoi amesteci usor. Daca vezi ca nu se taie cum e (uleiul si apa)atunci merg combinate
|
 |
|
|
|
nu neaparat. Doar sa fie extern.Astfel nu-l va incurca cu nimic in bazin
|
 |
|
|
|
cand zic filtru extern, nu ma refer neaparat la bidoanele/canistrele de pe piata.
Cauta pe net , Montezi in spatele lui ceva asemanator cum sunt bioboxurile de pe acvariile originale
|
 |
|
|
imi place ludwigia la nebunie  nu prea mai vad radacinele la buturuga, in rest ai de asteptat sa inmultesti tufele
|
 |
|
|
|
un filtru extern
|
 |
|
|
|
exact asta e motivul ptr care am si eu unul.
Sa ofer minimum de fertilizare pe timpul cat sunt plecat.
Te avantajeaza, Eu de exemplu cand sunt plecat, bag numai easycarbon si sunt multumit pana la intoarcere
|
 |
|
|
|
eu am asa ceva, dar uite ca eu in fiecare dimineata bag 4 solutii diferite de fertilizare.
Momentan eu nici nu-l folosesc.
e adus de pe www.underwater-world.de
|
 |
|
|