[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Incalzitor extern + nou model de filtru  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

Salutari!

As vrea sa stiu daca a folosit (sau foloseste) cineva incalzitor extern, atasat pe returul filtrului extern. Nu ma refer la filtru canistra cu incalzitor incorporat, ci la ceva de genul acesta. As vrea sa stiu daca sunt ok ca si randament. Nefiind introduse in apa, teoretic, ar putea fi pierderi de caldura destul de mari. Dar ar disparea incalzitorul din acvariu, care nu este deloc estetic.

Alta "descoperire" de-a mea este noul EHEIM professionel 3 electronic. Eu acum am aflat despre el si mi se pare cel mai complex sistem de filtrare de tip canistra. Este si un filmulet acolo care explica toate functiile incluse. Ce parere aveti?
[WWW] [Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

eu am o parere foarte buna despre acel model de incalzitor, circa 2-3 persoane au comandat aceste produse si sunt multumiti de ele
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Personal am un Hydor de 200 w montat pe returul unui Eheim Ecco la un acvariu de 30 litri....stiu, e urias pentru asa ceva, dar e cel mai precis incalzitor din cate am...mentine perfect apa la 26 grade.
Cat priveste acel filtru...eu sunt mare fan a filtrelor Eheim si am 5 in posesie, diverse modele...dar intr-unul din ala chiar nu as baga banii...prea multa electronica, prea multe functii, din care poate ca nici jumatate nu le folosesti curent. Dar na, e o uzina

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

A, nici nu ma gandeam sa investesc in asa ceva. Cel putin nu inca.
Am dat linkul pentru ca mi s-a parut foarte interesant.
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: