[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sece4u20
Forum Index » Profile for sece4u20 » Messages posted by sece4u20
ai facut praf tot. cred ca mai ramai cu acvariul si cu plantele. pestii aia sunt din 11 rase si aproape toti sunt incompatibili. eu mas duce la petshop si le-as zice doua vorbe de la mine dar sa fie lume sa auda ceea ce le zic.
sunt pescar si stiu ce inseamna lumina lunii, insa gandestete ca in amazon sau in padurile tropicale abia daca ajunge lumina soarelui dapoi ce a lunii. acum depinde si ce plante si ce fel de acvariu are.
in padurea amazonului sau de unde sunt plantele noaptea merge cineva si le aprinde un led albastru sau rosu ?? banuiesc ca nu si din cate stiu eu la nivelul solului este intuneric complet, in apa nu pot sa zic daca este la fel. parerea mea este ca ledurile sunt doar niste fite si nu au ce cauta intr-un colt de natura. asta este doar optiunea mea.
probabil ii vindea!! ca astfel nu se intelege de ce avea atatia si in acvarii sterile
pt melci eu recomand botia. face toata treaba
daca ii dai granule sau ce mancare ii dai tu inainte de a ii da de mancare pune intr-un pahar cantitatea de mancare care o dai si adauga apa. adica mai pe scurt inmoi mancarea. ai fi uimit sa vezi cat aer iese din ea. spor si sa ai grija de ei.
sfatul meu e sa faci fundul din geam de 8mm.
incearca sa ii dai mai putin fulgi pe saptamana de exemplu poti sa ii dai doua zile pe saptamana cu 2-3 zile diferenta intre ele. carasilor le plac la nebunie salatele . oparestele un pic si dale cate putin. si app ca sa eviti pe viitor asemenea probleme stabileste o zi de post in care sa nu il hranesti.
numai bine si pesti voinici si sanatosi.
salut si bine ai venit. chiar iti plac plantele acelea artificiale ?? hai cu o poza sa ii vedem pe roscati
nu stiu de ce va mai obositi sa ii respundeti unui impertinent care va ia la misto. haide-ti sa fim seriosi omul isi bate joc de noi. smilie smilie
Lungimea este de circa 15 cm iar inaltimea pana la 25 cm (la formele voalate aceste dimensiuni sunt depasite)
ca sa il pui in evidenta ai nevoie de o coloana inalta de apa undeva pe la 60 cm
de trait am inteles ca traiestre destul de mult insa depinde si ce conditii ii oferi.
sunt cat de cat compatibile speciile sanitarii cu scalarii se inteleg din experienta mea insa nu stiu cum este cu gurami
sunt enormi de multi acolo. la 30 de litri as baga maxim 4 neoni dar ei sunt pesti de card si se tin cam minim 6. scalarii sunt agresivi nu stiu cum o sa se impace cu neonii tai si in plus se vor face mari pt 30 de litri. scalarii au nevoie de o coloana inalta de apa pentru a isi pune in evidenta valoarea si frumusetea.
asta e parerea mea. acum astepata sa vezi si ce zic cei mai experimentati. numai bine
ce fel de mancare iai dat ?? daca i-ai dat fulgi tine-l la post vreo zi apoi dai mazare fiarta si decojita. face minuni daca boala este pe baza de hrana administrata
deci setup nou siporax nou (in cazul tau) cred ca ai inteles destul de clar acum
salut si bine ai venit. asteptam si noi poze sa vedem cum se prezinta coltul tau de natura.
am vazut ca ai spus ca cory sunt pesti de card. cam cati ar fi un minim pt ca ei sa se simta bine? adica din cati membri sa fie un card??
in loc sa spargeti geamurile acvariilor mai bine mergeti cu ele la polisat exact cum mergeti cu parbrizele si farurile autoturismelor.

ia incercati numai. cineva a inercat si nu l-am crezut pana nu am vazut cu ochii mei. acum depinde si de cat de adanci sunt zgarieturile.
@croconelu nu stiu cat de ajutor iti pot fi acum sau cat de adanca este zgarietura dar te-ai gandit sa incerci sa polisezi acea zgarietura??? ia incearca si sa ne zici si noua. eu unu am incercat si a mers. zici ca e ca noi. acum depinde de adancimea de zgariere dar daca ai rabdare se poate rezolva.
bulele acelea nu este de la perlare??? sau vorbim amandoi despre aceasi chestie dar termeni diferiti ??

Forum Index » Profile for sece4u20 » Messages posted by sece4u20
Go to: