[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand Acvariu MP EHEIM 63L total echipat si functional  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
benic
Junior member
[Avatar]

IP:

Dimensiuni L 60, l 30, h 35. 65 litri
Fara zgarieturi, lipituri negre, filtru intern Eheim aquaball, incalzitor Jager 50 W, capac MP 1 neon 15 V, termometru, pietris maroniu si o cioata de abanos.
Mobilier:dulapior din pal culoarea ciresului, dimensiuni: L60, l 30, h 72.
Acvariul a fost cumparat din Horbach in urma cu 11 luni.
Deasemena ofer bonus cele necesare intretinerii acvariului( pompa de curatare sol,mincioc de prins pestii, etc.
Ofer transport ...depinde de destinatie...gratuit

Pret NEGOCIABIL: 300 Lei
[Thumb - IMAG0022.jpg]

[Thumb - IMAG0022.jpg]

Discusul: regele pestilor de acvariu!
[Email] [Yahoo!]
benic
Junior member
[Avatar]

IP:

UN numar de tel: 0761645554

IN ca 2 poze:
[Thumb - IMAG0025.jpg]

[Thumb - IMAG0023.jpg]

[Email] [Yahoo!]
benic
Junior member
[Avatar]

IP:

cateva poze cu capacul, la cererea unui domn:

Si este rezervat pana vineri
[Thumb - IMAG0028.jpg]

[Thumb - IMAG0026.jpg]

[Thumb - IMAG0027.jpg]

[Email] [Yahoo!]
benic
Junior member
[Avatar]

IP:

S-a dat. Se poate inchide. Multumesc

[Email] [Yahoo!]
croconelu
Junior member

IP:

benic wrote:S-a dat. Se poate inchide. Multumesc

atentie foarte mare ce achizitionati de la acest user ! eu tocmai am luat o teapa.
dupa cum a scris in acest topic sustine ca bazinul nu are zgarieturi,insa bazinul e foarte zgariat, dupa cum se vede in poze, le-am lasat mari sa se vada mai bine zgarieturile, cei interesati sau in cauza, le pot salva si face zoom pe el, se vad foarte bine zgarieturile desi pozele nu au avut acest scop.
initial a zis ca imi mai da din bani inapoi, o suma jignitoare dupa parerea mea, la care am raspuns ca-i aduc bazinul inapoi si imi vreau bani pe el. initial a sustinut ca nu stie de existenta zgarieturilor, dar nici nu le neaga, ca poate sa zgariat de la transport, etc. si ulterior spunea ca sa nu-l mai deranjez si ca ramane asa pt ca tranzactia a fost incheiata si ca nu stie daca nu cumva e un alt bazin... ca de ce nu am luat unul din magazin... etc pretul era ok pt mine, daca bazinul era cum se scria in anunt.
probleme mai sunt si la suportul de acvariu, are pal-ul umflat si chantul din fata dezlipit, lucru care din nou NU a fost mentionat in anunt.
greseala mea a fost ca NU am verificat bazinul la livrare, era duminica, oarecum presati de timp si bazinul era foarte murdar si necesita timp sa il curat, am crezut omul pe cuvant, parea credibil si serios, dar...chiar am intrebat de zgarieturi. a fost amplasat la birou unde nu am timp sa ma ocup de el si a mai durat cateva zile pana l-am spalat si vazut.
atentie deci la acest user !!!
eu as vrea bani inapoi dar nu cred ca-i mai vad, nu e o suma imensa dar e de bun simt, acesta este motivul pt care am postat.
multumesc pentru intelegere.
image
image
image
acvariu este cu zgarieturile la perete, l-am intors sunt foarte deranjante pt mine.
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Ne pare rau ca se intimpla pe forumu' nostru astfel de vinzari. Din pacate n-avem cum le preveni si nu putem garanta seriozitatea vinzatorilor.

croconelu wrote:atentie foarte mare ce achizitionati de la acest user !

Nu cred c-o sa mai vinda ceva pe forum.

Pentru cei care citesc aici si le vine sa-si exprime revolta in public fara sa fie implicati in tranzactie: va intelegem da' va rugam sa va abtineti. Nu vrem un topic de 5 pagini in care sa-l punem la zid pe vinzator, e sub valoarea noastra.

Atentie mare de la cine cumparati si cui vindeti. Un user precum benic nu prezinta nici o incredere pentru mine, are 15 posturi, toate la Vinzari si la Cumparari. Urmariti activitatea pe forum a celor cu care faceti tranzactii sa limitati riscu' de a fi pacaliti.

Asteptam un post al "acuzatului" cu explicatii.

This message was edited 1 time. Last update was at 17/03/2010 12:49:54

Poze: smilie ... Poze cu plante
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Porcu wrote:Asteptam un post al "acuzatului" cu explicatii.

Inca asteptam explicatiile .......

croconelu
Junior member

IP:

Porcu wrote:
Porcu wrote:Asteptam un post al "acuzatului" cu explicatii.

Inca asteptam explicatiile .......

sa fim seriosi, nu cred ca vom primi nici o explicatie. si-a luat coada intre picioare si sa dus...
nici macar bunul simt sa imi raspunda la telefon nu il are.
mi-a trimis un sms in care imi explica faptul ca tranzactia sa incheiat si ma roaga sa nu il mai deranjez.
deci,teapa in mod elegant.
[Yahoo!]
orly
Member
[Avatar]

IP:

Parerea mea este ca astfel de caractere nu au ce cauta printre noi .

Rabdare si tutun 0722.731.565
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Si eu presupun ca n-o sa vina c-o explicatie. Da' trebuia sa primeasca acest drept, dreptu' sa expuna varianta sa.
Faptu' ca nu raspunde il acuza si probabil va fi exclus din comunitatea noastra.

sece4u20
Member
[Avatar]

IP:

@croconelu nu stiu cat de ajutor iti pot fi acum sau cat de adanca este zgarietura dar te-ai gandit sa incerci sa polisezi acea zgarietura??? ia incearca si sa ne zici si noua. eu unu am incercat si a mers. zici ca e ca noi. acum depinde de adancimea de zgariere dar daca ai rabdare se poate rezolva.

mesaj pentru europa si nu numai
benic
Junior member
[Avatar]

IP:

Dar am postat...chiar 2 mesaje... rog administratorul sa le posteze ...si dupa cum spuneam doresc sa mi se inchida si contul de pe acest forum de "detectivi" prost documentati. Multumesc pentru ultima oara!!! ( dar nu multumesc!)

[Email] [Yahoo!]
croconelu
Junior member

IP:

benic wrote:Dar am postat...chiar 2 mesaje... rog administratorul sa le posteze ...si dupa cum spuneam doresc sa mi se inchida si contul de pe acest forum de "detectivi" prost documentati. Multumesc pentru ultima oara!!! ( dar nu multumesc!)

nu are rost sa ne mai batem cap-ul, nu numai ca ma ignora si ma sfideaza pe mine, dar ne sifideaza pe toti, interesul administratorului era sa posteze comentariile lui benic, doar ca sunt foarte curios ce sa intamplat...
chiar ne minte pe toti ? si sa ne spuna ca a postat chiar 2 mesaje ???
nu imi vine sa cred, putea sa imi dea un pm cu mesajele sau sa imi raspunda la tel. de ex. eu il sun non stop, merita tot stresul smilieteparul
[Yahoo!]
croconelu
Junior member

IP:

interesant, cele 2 comentarii cu explicatii, nu au mers si asta al 3-lea sa postat singur???
super tare!
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

benic wrote:Dar am postat...chiar 2 mesaje... rog administratorul sa le posteze ...

N-ai postat nimic, apoape ca mi-e jena sa spun in public ca minti .

benic wrote:dupa cum spuneam doresc sa mi se inchida si contul

Pai cine suntem noi sa te contrazicem, vointa ta va fi indeplinita in curind .

benic wrote:acest forum de "detectivi" prost documentati.

Multumim de apreciere.

In mod normal ar fi trebuit sa-l excludem din prima fara prea mare zarva. Am lasat un pic lucrurile sa evolueze si cu scopu' de a descuraja eventualele viitoare tentative de tzepe. Si pentru a va ajuta sa fiti mai atenti de la cine cumparati. Ne cerem scuze pentru micul circ aparut. Inchidem aici.

Forum Index » Vanzari
Go to: