| Message |
|
|
|
eheee timi timi. ii bagi si pe cei de aici in boala cu acvariile tale ??? oricum se vede mana unuia care are ochiul format.
bine ai venit.
|
 |
|
|
|
da. am conspectat toate acele filtre dupa ce am cautat filtre hamburg. insa sunt curios. cum naiba mai spala tipul acela acel burete ??? sau scoate tot din el si il spala in acvariu ??
|
 |
|
|
|
da am inteles. incerc sa fac un fitru tip hamburg pentru un acvariu de vreo 30 de litri pentru un betta.
vreau sa experimentez ceva mai mult in legatura cu acesti pesti
|
 |
|
|
|
era vorba ca ii fac un acvariu. pana la urma un resun iau ca vad ca sunt cat de cat mititele.
|
 |
|
|
|
asa alber power-head. nu mai stiam nici cum sa ii mai zic. cei drept zilele astea nu prea mi-a stat capul la ele dar nu mai stiam cuvantul. exact.caut numai motorasul pentru ca ma apuc de bricolat la un acvariu pt un betta. multumesc tuturor.
|
 |
|
|
|
daca foloseai guta nu iesea mai putin in evidenta??? stiu ca este temporar dar nu sarea asa in ochi cum sare aceea verde.
|
 |
|
|
multumesc mihai_ghe.
uite ceva de genul caut eu, nu stiu cum se numesc sau cum ii gasesc in comert insa asa ceva vreau.

|
 |
|
|
|
am cautat aseara de la ora 11:45 pana azi dimineata pe la 3:00. ori am sarit peste el ori nu il gasesc eu. si stiu ca a mai fost discutia insa nu o gasesc.
l-am gasit insa lipsesc pozele. ele sunt cele mai edificatoare. :d
|
 |
|
|
|
daca se ar gasi si in romania ce ti-ar fi insa treaba cu e-bay e cam relativa.
|
 |
|
|
|
caut un filtru intern mic de tot, cel mai mic care poate sa fie pe piata insa nu gasesc. pe toate magazinele on-line gasesc , cel mai mic model , un hailea cascada 206. imi puteti zice va rog ceva modele mici de filtre??
|
 |
|
|
|
odata ce folosesti o linie de fertilizare banuiesc ca nu o sa folosesti plante easy!!!
|
 |
|
|
|
nu cred ca are rost sa schimbi filtrul. daca sunt stresati pestii se poate sa fie din alta cauza, chimia apei sau ceva ii deranjeaza dar nu cred ca filtrul.
|
 |
|
|
|
inceputul este frumos. ca sa grabesti ciclarea poti sa mai bagi o mana de plante ultra-easy pe care apoi sa le inlocuiesti.
problema cu temperatura poate fi rezolvata usor. intr-adevar datorita caldurii degajate de neoane se incalzeste aerul si implicit apa. acum nus tiu daca ai chef de bricolat insa poti monta 1 sau 2 coolere in capac ( coolere de unitate de calculator ) sau poti cumpara ventilatoare pentru acvarii, am vazut undeva dar nu mai stiu unde o sa incerc sa caut link-ul.
|
 |
|
|
|
sa inteleg ca ma contrazici ??? asta nu e spusa de mine este spusa de cei ce participa la concursurile organizate pt acest peste.
si mie mi sa parut ciudat sa tii un peste in 3 litri de apa, sau si mai rau.
|
 |
|
|
|
da. masculul de beta poti sa il tii si intr-un cub cu l10 pana la 20 litri de apa. masculul beta se va tine singur. daca nu ai un mini filtru pt oxigenarea apei, faci schimburi de apa la 2-3 zile ( nu toata apa, din 10 litri poti sa schimbi 2-3 litri apa declorinata)
daca doresti un mascul superb poti sa il tii intr-un cub cu laturile de 14-15 cm. faptul ca ii va fi restrans spatiul de inot ii va dezvolta frumos si armonios inotatoarele.
|
 |
|
|
|
bine ati venit . spuneti ce probleme ati intampinat sa vedem daca le putem rezolva.
|
 |
|
|
|
tocmai de aceea am scris asa. pt ca sam nisam nici buna ziua si cere plante si cum se face co2. daca dai pe google CO2 gasesti sute daca nu mii de modalitati de preparare a acestei ''bombe''.
si ca sa nu zici ca sunt aberant si ca habar nu am uite aici reteta pe care o folosesc cu succes:
Ingrediente pentru o sticla de 2l:
- 5.5 cani cu apa (distilata, dar vad ca merge si de la robinet)
- 1.5 cana cu zahar
- 20g gelatina
- 0.5 lingurita drojdie granule( sau jumatate de cubulet de drojdie proaspata , o folosesc cu precadere pt ca este mai buna ca granulele praf.)
Preparare:
1. In jumatate de cana cu apa rece se pune gelatina, se amesteca si se lasa la hidratat cam 5 minute (altfel face cocoloase).
2. Intr-o craticioara se pun 2.5 cani cu apa calda in care se dizolva zaharul.
3. Se adauga cana cu gelatina.
4. Se pune craticioara pe foc si se amesteca des.
5. La primul clocot se ia de pe foc (nu e bine sa fiarba, ca se distruge gelatina).
6. Se lasa la racit pana se poate turna in sticla.
7. Se pune sticla in frigider si se lasa cateva ore sa se inchege bine.
8. Cand s-a inchegat gelatina se adauga 2.5 cani de apa calduta in care a fost in prealabil dizolvata drojdia.
9. Se conecteaza bomba la furtunul de CO2. In cateva ore trebuie sa inceapa productia de CO2.
|
 |
|
|
|
foarte simplu se face o bomba. se ia o sticla de 2 litri se pune niste zahar in ea se pune apa calduta jumatate se agita bine apoi se adauga niste drojdie se completeaza cu apa 2/3 si gata bomba. in capacul de la sticla bagi un furtun si capatul celallat il bagi in acvariu.
|
 |
|
|
|
este un tip care vinde in brasov rasbora. daca o sa ii gasesc adresa sau nr de telefon o sa te anunt.
|
 |
|
|
bine ai venit. poate mai incolo mergem la un peste ca asa am programat pe anul acesta la calarasi. 
|
 |
|
|