[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sece4u20
Forum Index » Profile for sece4u20 » Messages posted by sece4u20
din cate stiu eu filtrul recircula apa oprind impuritatiile si eventual tratand-o cu carbune activ. spune-ne ce fel de pompa ai ca sa stim despre ce vorbim.
uite aici un link
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/5241.page

unde o sa gasesti niste link-uri care o sa te indrume la niste tabele. afli denumirea stiintifica a speciei tale ( ca eu nu stiu despre ce specie vorbesti) si vezi care sunt compatibilitatiile.

succes

acum nu stiu ce specie ai tu dar cred ca este aceasta :Familia Centropomidos (CHANDIDAE) (Percas cristal)

sau ar putea fi : Kryptopterus bicirrhis. poate te ajuta cineva mai intelept,eu atat am putut face deocamdata.
dap asa este. pana la urma am sa raman la Hailea HL BT 700 este 30 de ron. nu e cine stie ce capat de tara. vedem cum merge si asta este
multumesc de sfaturi.
serios sau faci misto de mine??? daca nu este o dilema intradevar poti sa inchizi postul. si multumesc de ajutor
nu e vb de sotie deocamdata poate la anul dar deocamdata resursele sunt limitate insa nu o sa ma opresc numai pe la 500-600 de litri e o boala care ma macina incet dar sigur pana o sa il fac
sunt coco din intorsura-buzaului si fac acvaristica de 4-5 ani dar tot la stadiul de incepator am ramas deoarece de 5 ani nu am mai evoluat de la 35 de litri : . acum incep sa cresc litri ( deja am luat unul de 70 L ) si vreau sa fie cu adevarat un acvariu.
eu zic ca perioada de amatorism a trecut si ar fi cazul sa incep sa maresc dimensiunile ( nu prea tare ca inca sunt la mama acasa)
sper sa ne intelegem si sa ne auzim de bine.
salut. am o neclaritate din cele citite pe forum si nu ma pot decide in privinta filtrului intern am de ales intre :
Resun Magi 380 ( eventual Resun SP-1100L ) si Filtru intern Hailea HL BT 400 ( eventual Filtru intern Hailea HL BT 700)

am un acvariu de 70 de litri inca nu am luat pestii ,substratul plantele si accesoriile si vreau niste sfaturi in legatura cu cele 2 ''branduri'' hailea si resun !!!! care credeti ca este mai bun in raport cu toate elementele ( pret,calitate,fiabilitate,piese etc )???

multumesc

Forum Index » Profile for sece4u20 » Messages posted by sece4u20
Go to: