[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sece4u20
Forum Index » Profile for sece4u20 » Messages posted by sece4u20
eu cred ca se poate un acvariu si fara fertilizanti si fara co2. intr-adevar timpul de asteptare este mai mare dar teoretic si durata de viata creste odata ce plantele nu au fost fortate sa creasca acestea obosind dupa un timp sau incep sa prezinte anumite defecte. in natura nu cred ca sunt conditiile optime cum sunt cele pe care incercam sa le recream in acvariile noasrte. insa fiecare este cu parerea lui.
le-ai dat peste nas fanaticilor de CO2. intr-adevar se poate insa perioada de asteptare este mai mare.
de 2- 3 ori insa foarte putin. dupa ce mananca trebuie aspirate resturile.
la pui le dai sa pape numai dupa 2 zile deoarece numai dupa 2 zile se absoarve sacul vitelin de unde ei se hranesc. mancarea ramasa dupa ce au papat se aspira.
nu. guppy nu isi poate modifica forma cozii. doar femala de xifo isi poate schimba coada transformandu-se in mascul.
frumos de tot. mai pune si poze din ansamblu.
parerea mea este ca as plasa filtrul acela pe geamul din spate intrun colt. pe viitor ar fi mascat de cresterea unei plante. daca ai incalzitor sa il plasezi langa filtru iar termometrul sa fie plasat opus fata de incalzitor.
cristi386 wrote:sece4u20 auzi terminate cu comentarile stai cuminte

copilu' ai grija cum vorbesti, nu ne-am tras de sirete impreuna. asa vorbesti cu prietenii tai din fata blocului nu cu mine. dupa ca ce dai sfaturi care sunt complet inutile mai ai si tupeul ''misogin'' sa comentezi. daca vrei sa comentezi ajuta omul , aici nu se incurajeaza numarul de posturi, nu te ajuta cu nimic.

providra contacteaza-ma sa iti dau un tutorial daca vrei sa bricolezi un capac, daca nu vezi ca gasesti gata facute doar ca sunt un pic cam scumpe.

''scuze adminilor si moderatorilor dar nu permit oricarui copil ''gresit''crescut sa imi comenteze. multumesc de intelegere.''
cristi 386. din cate am vazut eu abia daca poti numi acvariu ceea ce ai tu. asa ca te rog nu mai da tu sfaturi oamenilor care au nevoie de sfaturi exacte si clare pe cand tu nu ai habar de ceea ce se vorbeste. mai bine ai pune mana si ai mai citi despre acvaristica .
daca ai citi indrumarul incepatorului ai afla mai repede aceste chestiuni decat sa postezi aici si sa se raspunsda a nu stiu cata oara aceleasi probleme.
aia inseamna ca te-a tepuit. da un telefon la opc daca ai bonul de casa sau factura ceva.
la 40 de litri tu vrei sa tii carasi ?? poate si cu un minim de confort sa tii maxim un caras. mai bine iei alte specii de pesti care nu necesita volum asa mare de apa raportat la dimensiunea lor.
daca ai citi macar 5 minute din indrumarul acestui site ai stii toate aceste. scoicile sunt ''nocive'' pentru un acvariu de apa dulce, pentru a baga pesti dupa o saptamana iti trebuiesc niste substante care sa grabeasca ciclarea acvariului, ce e aia ciclare? gasesti tot la ghidul incepatorului. o saptamana e putin spus,normal ciclarea dureaza si pana la 3-4 saptamani in functie de substantele ajutatoare.
ca sa stim cu ce avem de-a face trebuie sa ne spui dimensiuni,fitre si ceea ce mai ai pe acolo. in functie de acestea iti putem spune ce neoane ai nevoie si in functie de ce plante vrei tu sa pui acolo.
atunci ia arata-i dansei niste acvarii facute frumos sa vada unde gasesti ea asemenea bilute. la constructia unui acvariu se pleaca de la premiza ca incerci sa construiesti un colt de natura incercand sa redai cat mai fidel habitatul si celelalte elemente. daca ea a vazut intr-un rau/lac/fluviu pietricele de sticla viu colorate sa ma anunte si pe mine. pentru acele bile de sticla viu colorate te vor blama majoritatea celor de pe forum ,daca nu toti, insa alegerea este a ta.
la valisneria ii merge rau deoarece i-ai schimbat substratul. asa am patit si eu. las-o in pace si incet incet isi revine. la mine in aproximativ o luna a dat deja 3 pui.
la luat in proportie de 75% din hornbach brasov ca este aproape si multi sibieni isi fac cumparaturile de acolo.
sa uiti o cratima si sa nu bati virgula la locul ei hai mai treaca mearga insa este o mica mare diferenta cum am scris eu si cum a scris domnul. nu zice nimeni ca nu poti gresi insa totul cu o limita a bunului simt, insa ceea ce a scris domnul de mai sus ( nu stiu de ce ii zic domn pentru ca banuiesc ca e un pustan certat cu scoala, si este acelas care face bascalie de toti de pe 10 usere ) este totalmente grosolan. si eu sunt obisnuit sa scriu ca pe meesenger/mirc insa intr-o societate respect regulile aplicate acolo pentru bunul mers si asigurarii integritatii sociale.

imi cer scuze ca m-am bagat ,stiu ca nu e treaba mea sa atentionez asemenea user. nu o sa se mai intample.
smilie smilie smilie gramatica limbii romane. ori esti acelas tip care tot face misto de noi de pe 10 conturi ori scoala sa aflat mai departe de cat erai dispus sa mergi. sau a treia varianta nu esti roman si acum inveti limba.
spor
vrei sa impaci capra cu varza. ca durabilitate odata si odata tot o sa se consume. cel de la ada am inteles ca mergi si doi ani cu el,zicea cineva , apoi deh restul am inteles ca la interval de un an un an jumatate ar trebuie refacut setup-ul.
la oricare te-ai hotara ,mergi pe aceeasi linie si substrat si fertilizare. asa o sa ai randamentul cel mai ridicat.sia cum mai depinde si de ce finante dispui. toti lauda si probabil asa este ADA. incearca cu ea daca te tine buzunaryl daca nu merge si denerle.

app mi se pare tare ciudate dimensiunile acelea

Forum Index » Profile for sece4u20 » Messages posted by sece4u20
Go to: