[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sece4u20
Forum Index » Profile for sece4u20 » Messages posted by sece4u20

precizeaza toate elementele acvariului tau. sa stim si noi.

si scoate scoicile/cochiliile acelea de acolo. nu sunt bune deloc.
primul post il faci la ''despre noi'' acolo saluti lumea spui despre tine si spui tot ceea ce tine despre acvariul tau lucruri ca : acvariul , litri , filtru, plante ,pesti, lumina CO2 si tot ce mai ai tu pe acolo inclusiv pietris si substrat. apoi noi vom sti ce sfaturi sa iti dam.

dar pentru inceput citeste astea:

Ghidul incepatorului si Ciclul azotului

http://www.acvariu.ro/ghid-incepatori

ape limpezi si pesti voinici
hai cu pozele
da. cam asa ceva
mancarica de pestisori mici. glumeam.

eu as zice sa galbenus de ou fiert si dat bine printr-o sita mica, sau mancare de pesti granulatia 0. insa asteapta sa iti zica cineva mai experimentat.
eu zic sa lasi filtru sa mearga lumina 12 0re pe zi si sa iti mai iei plante. astepti pana se stabilizeaza apoi poti cumpara si pestisorii.
spune-ne ce incalzitor si de filtru ai ???

ai grija cu asezatul pe jos intotdeuna este mai rece.
welcome
la 90 de litri poti tine doi carasi dar vezi sa ii iei mici, si pana cresc gasesti un alt acvariu mai mare sa le oferi tot locul. cat sunt mititei se descurca si in spatii mai mici. si ai grija mare la substrat.
poi de ce crezi ca inca nu m-am apucat de treaba. cand o sa am tot o sa incep pana atunci cumpar ,adun, cer si cersesc de pe unde apuc. neoane o sa iau 2 buc. philips 863 daca nu ma insel am vazut undeva ca sunt bune tare. acum nu stiu daca o sa fie pe 2 spectre sau pe unul. mai lecturez pana imi fac o idee sau pana ma hotarasc.
salut si bine ai venit.
in preintampinarea unor dezamagiri iti propun sa citesti urmatoarele articole chiar acum sau maine, inainte sa mai faci vreo achizitie, este spre binele tau sa nu cumva sa ai vreo surpriza neplacuta si nedorita nici unui acvarist:

http://www.acvariu.ro/ghid-incepatori
http://www.acvariu.ro/generalitati/-/asset_publisher/uA9v/content/15819?redirect=%2Fgeneralitati

ape limpezi si pesti voinici
daca este numai lumina nu este problema. lumina este in spatele acvariu jos la baza !!! stiu ca suna aiurea dar e cam lung tubul si pe post de capac am un geam, insa exremitatiile tubului aproximativ 10 cm lumineaza acvariu din laterale. treaba este ca am si un autocolant pe spatele acvariului deci lumina este un pic difuza ( precizez ca autocolantul este albastru si lumina razbate suficient zic eu )

Nu aruncati cu pietre in mine eu m-am luat dupa unul si dupa altul ca si oaia dupa berbec,dar niciodata nu e prea tarziu sa incepi sa indrepti greselile. deja este pe drum proiectul de 70 de litri astept sa merg sa imi cumpar plantele alea odata ca ma dispera ca ceea ce gasesc sunt pe jumatate terminate si on-line nu sunt sigur de ceea ce comand.

sunt incepator in ale plantelor si ma scuz in ca o data. ce sa fac daca pana acum mi-a placut plasticul?? ( adica nu stiam ce rol au plantele ca daca stiam pana acum eram si eu ca voi)

o mica intrebare: am riciia pe suprafata apei aproximativ jumatate din lungimea acvariului care este de aproximativ 40 cm. este bine sa fie asa multa??

am gasit topicul unde se vorbeste despre ea numai ca acolo este despre amenajarea ei care este destul de dificila. mai bine java moss dupa cate am inteles eu.
am 4 guppy ( 3 femele si un mascul ) si un xifo ( o femela)
ok. we understand one you somehow if you ask her not to tell us in English if we do not understand or like.

clear waters
Google Translate does not translate very well in Romanian (are other languages) is lacking in expression and barely understand a word. tries to speak English if one was clean and you can learn Romanian.

welcome among us and I hope you feel good. way post pictures and go to the profile location to see where you are and know if we can help with fish ,plants, etc.., because some are beginners like me.
please speak in to english. don't translate with google translate.

welcome
daca se poate ma bag. doar numai sa imi spune-ti care sunt cerintele si timpul de care este nevoie sa il alocam. ca sa stiu precis si sa nu va incurc daca nu fac fata la cerinte. multumesc.
sfatul meu este sa iei fiecare topic la puricat de pe acest forum daca vrei sa te bucuri cu adevarat de un colt de natura. eu acum am un acvariu de 35 de L cu ceva plasticaraie ceva plante naturale si cum am citit pe forum asa au zburat platicaraia din el de numa numa. o sa o vand la alti ca sa imi iau plante naturale

, deci daca o sa citesti tot de pe forum o sa fie oky.
welcome :d si te rog treceti si Location sa vedem de unde primim pesti si plante astia mai incepatori

Forum Index » Profile for sece4u20 » Messages posted by sece4u20
Go to: