[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bazin de Bercu Rosu.  XML
Forum Index » Bazine mari
Author Message
Cristi
POKEMBER
[Avatar]

IP:

Ca si locatie,am fost pe insula Lhohifushi,Adaaran Select Hudhuranfushi se numeste resortul. Am platit in jur de 3000 de euro/2 persoane,all inclusive, si am stat intr-o beach villa. Mai sunt standard rooms,garden rooms si ocean villas. Astea din urma te cam usca la buzunarel. Ce sa-ti spun,bungalow-ul asta in care am stat,e pe plaja,ai oceanul la nici 10 metri de pat ,adormi si te trezesti in zgomot de valuri . Plaje cu nisip alb,tot felul de activitati acvatice,kite surfing,catamaran,scuba diving,snorkeling,night dive,shark feeding,para-sailing,etc. Astea nu sunt incluse in pachetul AI. Le platesti. Toate cacaturile neincluse in AI sunt scumpe. Masaj - 400$ de exemplu, si nici macar nu e d'ala cu happy ending. Insula e mica,are in jur de 800m/400m si ei ziceau ca e printre cele mai mari. Serviciile sunt ok,se poate si mai bine,nu prea inteleg engleza, in afara de cei de la receptie care vorbesc fluent,dar inteleg destul ca sa poti comanda bautura .
Au teren de fotbal,tenis,mese de biliard,spa,gym,beach bar,disco bar,plm...stii tu,ca in orice resort de genul. Viata acvatica e ceva de vis. Recifele incep la 3m de mal si ai tot ce vrei,incepand de la carduri de damseli alb cu negru si terminand cu rechini de 3m,din aia cu varful aripioarelor negru (la prima intalnire cu unul din asta am fost pe sezlong in doi timpi si trei miscari,pana mi-a spus baiatul de la receptie sa stau linistit ca nu se intampla nimic...plm,tot ma uitam in toate partile sa vad de unde apar chiar si dupa ce mi-a zis ala sa stau relax). L-am vazut cu coada ochiului cum inota, si am zis ca mi se pare,dar zic,hai sa verific totusi. Mi s-au retras oO-le in cavitatea abdominala cand l-am vazut cat de aproape inota de mine.Nasol moment.
In fine,daca te pasioneaza activitatile acvatice enumerate mai sus,poti pierde timpul cu ele,dar daca esti ca mine,te bagi la snorkeling sau diving,baruri si plaja. Nu prea ai ce face altceva pe acolo,odihna si iar odihna,ceea ce pentru noi a fost perfect.

Proiect /-/ FOWLR
[Yahoo!]
dan_florin
Membru de baza

IP:

Foarte tare! Mi-a placut descrierea ta, ai atins toate punctele de interes. Ma intrebam si eu cum ar fi daca... Cristi, acum tie sa-ti fie de bine, iar noua de folos.
[Email] [Yahoo!]
Cristi
POKEMBER
[Avatar]

IP:

Peti a fost la masuratori,sa fie bine ca sa nu fie rau,am discutat de pozitia overflow-ului,inaltimea standului,cum sa inchidem partea din fata ca sa fie la nivel,cat de jos vor veni lampile,am masurat din nou ca nu ne iesea treaba cum vroiam noi,etc.
Ieri,pe ploaie,frig,viscol,am mutat tot ce era de mutat,adica acvariul vechi care va deveni sump dupa niste reparatii,stand,skimmer,pompe,etc. (Merci Sebi de ajutor)
Incet,incet merge treaba.

Proiect /-/ FOWLR
[Yahoo!]
georgemonda
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Si nu a-ti stropit locul cu neste aghiasma de prune ca sa fie primit?
Bafta si spor

This message was edited 1 time. Last update was at 23/10/2016 12:57:17

CatalinBarbu
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

CristiC wrote:Peti a fost la masuratori,sa fie bine ca sa nu fie rau,am discutat de pozitia overflow-ului,inaltimea standului,cum sa inchidem partea din fata ca sa fie la nivel,cat de jos vor veni lampile,am masurat din nou ca nu ne iesea treaba cum vroiam noi,etc.
Ieri,pe ploaie,frig,viscol,am mutat tot ce era de mutat,adica acvariul vechi care va deveni sump dupa niste reparatii,stand,skimmer,pompe,etc. (Merci Sebi de ajutor)

Super! Da' nu ati imortalizat momentu' ?
[Email]
Sebastian Costin
Alchimistu'

IP:

CatalinBarbu wrote:
CristiC wrote:Peti a fost la masuratori,sa fie bine ca sa nu fie rau,am discutat de pozitia overflow-ului,inaltimea standului,cum sa inchidem partea din fata ca sa fie la nivel,cat de jos vor veni lampile,am masurat din nou ca nu ne iesea treaba cum vroiam noi,etc.

Super! Da' nu ati imortalizat momentu' ?

Macar ca am reusit sa-l ducem intreg

... nu aveam hardware-ul necesar care sa reziste la volumul de apa ce cadea din cer si daca stateam mult cu zambetul pe buze se umplea bazinul cu apa de ploaie

Evolution reef - Aquaforest
Picolino – Optiwhite cube - retras
Cristi
POKEMBER
[Avatar]

IP:

@george:Multam'. Aghiasma vine dupa ce-l vad odata gata. Vine si aia,nu-i stress.
Cata,asa cum zice Sebi,daca mai stateam cu el afara mult, la cum a plouat ieri aici,puteam sa pun de niste discusi in bazin. Plus ca am avut fo' 2 momente in care ne-a cam stat inima in loc ca se duce. ( ne-au alunecat ventuzele).

Proiect /-/ FOWLR
[Yahoo!]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Io va rog sa nu-l mai obositi pe Peti, ca ne certam

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Nijte betivi, aia e!

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
Cristi
POKEMBER
[Avatar]

IP:

Stiti ce a facut Pavlov dupa ce i-a murit cainele?
I-a mai dus de mancare inca 3 luni.

Plm,asa o sa ajung si eu cu depozitele de materiale de constructii daca o mai lungesc mult.

Proiect /-/ FOWLR
[Yahoo!]
Sebastian Costin
Alchimistu'

IP:

CristiC wrote:Stiti ce a facut Pavlov dupa ce i-a murit cainele?
I-a mai dus de mancare inca 3 luni.

Plm,asa o sa ajung si eu cu depozitele de materiale de constructii daca o mai lungesc mult.

Cristi, Cristi, Cristiiiiiii
Unde-i bazinu' ?

Evolution reef - Aquaforest
Picolino – Optiwhite cube - retras
Cristi
POKEMBER
[Avatar]

IP:

Bazinasul e lipit,sta la uscat. Mi-au ajuns si lampasele. Tre' sa ma apuc de constructia standului, care va fi din lemn(Sebica,cand ai nitelus timp...). Trebuie sa pun la curatat inca o data pietrele, cu otet si clor ca stau sub cerul liber de cand l-am desfacut pe celalalt si sunt pline de mizerii,inclusiv pisat de motani pe ele. . Va trebui bagat bazinul inauntru in camera tehnica si apoi inchis spatiul cu zidarie ca altfel pl il mai baga inauntru...treburi din astea de logistica.
O sa vin cu poze cu constructia standului,bazinul,tevaraia,sistemul de filtrare,aranjarea camerei tehnice si posibil un filmulet in care le dau cu lopata peste gura la mesterasii mei de la casa,ca m-au terminat cu nervu.

Proiect /-/ FOWLR
[Yahoo!]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

CristiC wrote:O sa vin cu poze cu constructia standului,bazinul,tevaraia,sistemul de filtrare,aranjarea camerei tehnice si posibil un filmulet ...

Vrem fapte, nu vorbe!

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
Zsido
Clopotaru'
[Avatar]

IP:

Da chiar asa!!
Cristi
POKEMBER
[Avatar]

IP:

Poate il rog pe Cata sa imi puna si mie niste poze si un filmulet ca vad ca mai nou asa merge treaba.

This message was edited 1 time. Last update was at 10/12/2016 13:35:45

Proiect /-/ FOWLR
[Yahoo!]
CatalinBarbu
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

CristiC wrote:Poate il rog pe Cata sa imi puna si mie niste poze si un filmulet ca vad ca mai nou asa merge treaba.

Nu mai radeti bah...daca si-a pierdut omu' parolele si contu' de youtube ce era sa fac? Sa va las sa-l credeti pe cuvant? Trebuiau puse si dovezile nu?
[Email]
Zsido
Clopotaru'
[Avatar]

IP:

Bah Cristi roaga-l pe Catalin sa iti bage o poza ceva sa te credem ca lucrezi la bazin.....
Cristi
POKEMBER
[Avatar]

IP:

Apropo,sa iti trimita tati niste lecitina sa iei cu ceiutz,ca sa nu uiti parolele?

Proiect /-/ FOWLR
[Yahoo!]
kirucd
DIY Master
[Avatar]
IP:

Pina la urma a ramas varianta L pentru bazin?
Ca va pierdeti in comentarii pe aici si nu mai inteleg nimic...

Si care e dotarea tehnica in final si ce vietati urmeaza sa acomodeze bazinul?

Daca tot am revenit pe forum macar sa pun cat mai multe intrebari, nu?!

Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page
Cristi
POKEMBER
[Avatar]

IP:

Dotarile vor fi urmatoarele:
Skimmer: ATI Powercone 250is
Lumina: 2 x Hydra 52hd
Curenti: 2 x Vortech MP40 qd
Recirculare: Jebao 6000 sau 9000

Creaturi: SPS si peste mic de card,melci,o pereche de creveti si un wrasse. Atat.

Proiect /-/ FOWLR
[Yahoo!]

Forum Index » Bazine mari
Go to: