[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Amphiprion ocellaris home  XML
Forum Index » Bazine mici si medii
Author Message
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Are cineva idee daca acvariile dennerle se pot gauri (spatele sau fundul), am vazut pe un forum din afara ca cineva a gaurit spatele, ca mai nou imi plac marginiile rotunjite si nu prea as vrea sa risc......
Asa poate as trece la dennerle-ul de 60 litri ca ar fi nesemnificativ pretul (ar mai trebui sa cumpar niste piatra si niste ledurii.....).
Asta a gaurit:
http://thenanoreef.co.uk/forum/showthread.php?8665-chops-30L-Dennerle-tank
E ca a lui Pavelescu doar ca e doar bazinul:
http://www.acvamax.ro/product_info.php?cPath=391_304&products_id=4761

This message was edited 1 time. Last update was at 07/06/2015 15:49:00

My nano reef

[Email]
mugurel
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu-ti fa vise desarte pe acvamax.ro, din cate stiu eu omul e ca si plecat din tara.
Suna mai intai si apoi fa-ti planuri...

Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
[WWW]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Atunci poate imi aduc cei de pe shop acvariul, pot sa folosesc si varianta scaper's de 50 litri de pe shop care e vreo 250 lei....
Mi-e frica cu overflow box-ul....

My nano reef

[Email]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Te-ai uitat ce inaltime are varianta scapers?

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
mugurel
Senior member
[Avatar]

IP:

Overflow box folosesc eu de 5 ani, maine ti-l arat imbracat in anthelia blue , si mi-e frica cand plec cate 10 zile sa nu se urce melcii moaptea pe dinti, sa faca apa bule care sa dezamorseze sistemul.
In principiu sistemul e bun, Dragos ti-l poate face custom, doar sa-l intretii ...
Eu iau pompa peristaltica ... Just in case ...

Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
[WWW]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

dan.pavelescu wrote:Te-ai uitat ce inaltime are varianta scapers?

Putin cam mic da merge....
mugurel wrote:Overflow box folosesc eu de 5 ani, maine ti-l arat imbracat in anthelia blue , si mi-e frica cand plec cate 10 zile sa nu se urce melcii moaptea pe dinti, sa faca apa bule care sa dezamorseze sistemul.
In principiu sistemul e bun, Dragos ti-l poate face custom, doar sa-l intretii ...
Eu iau pompa peristaltica ... Just in case ...

Anthelia de la tine mi-a crescut bine!
Daca e dupa cateva luni imi iau si pompa peristaltica, imi luam mame overflow dar e super scump!
Tu ai sticla ultraclara la bazin?
Singura retinere pe care as avea-o in a lua un bazin cu muchii rotunjite este ca nu e din ultraclara, dar pana la urma ultraclara e o fitza....

This message was edited 2 times. Last update was at 07/06/2015 20:17:01

My nano reef

[Email]
mugurel
Senior member
[Avatar]

IP:

Sincer... nu stiu daca-i ultraclara, e Juwel trigon 190, si m-am abtinut sa-l gauresc.
Altii, pe net, au gaurit ...

[WWW]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Problema asta e si la mine, m-as abtine sa il gauresc......
M-am uitat si juwel au tot acvarii din sticla clear float.....

My nano reef

[Email]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Comanda-ti sticla opti-white si fa-ti un acvariu cum scrie la carte. Lasa mofturile cu colturi rotunjite.. In primul rand pentru ca sunt NASOALE, in al doilea rand pentru ca e doar o fitza de moment la tine.
Trendul asta cu colturi rotunjite o sa te tina exact 3 zile, la fel ca sarea Kent, ca fosfatii, ca..

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

dan.pavelescu wrote:Comanda-ti sticla opti-white si fa-ti un acvariu cum scrie la carte. Lasa mofturile cu colturi rotunjite.. In primul rand pentru ca sunt NASOALE, in al doilea rand pentru ca e doar o fitza de moment la tine.
Trendul asta cu colturi rotunjite o sa te tina exact 3 zile, la fel ca sarea Kent, ca fosfatii, ca..

Ok!

My nano reef

[Email]
georgemonda
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

dan.pavelescu wrote:Comanda-ti sticla opti-white si fa-ti un acvariu cum scrie la carte. Lasa mofturile cu colturi rotunjite.. In primul rand pentru ca sunt NASOALE, in al doilea rand pentru ca e doar o fitza de moment la tine.

adevar vorbit-ai.
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Ma gandeam ca nu prea am multe avantaje la un acvariu mic sump vs hang on vs all in one plus ca am un stand de 80/45 cm din lemn cu sertare foarte frumos si calitativ pe care l-as putea folosi.......
Asadar planul echipamentelor mele este:
Skimmer tunze 9004 sau aquamaxx hob 1
Filtru fluval hagen aquaclear 70 sau 110 pentru filtrare chimica-biologica-mecanica sau un hang on din sticla sau acryl
Pompa valuri vortech mp10QD sau jebao Rw 4
Acum vine bazinul, in asta de 30/30/35 cm nu imi incape deloc bine skimmerul asa ca tre sa mai maresc putin cotele deci ajung aici: 60/30/35 cm din sticla ultraclara de 6mm
Poatra existenta plus inca cateva kg
Lampa:
Pastrez ldd-urile edistente si schimmb sursa :
Imi iau ori 2 Nano Box V3 Array si le pun pe un radiator de 40/15 cm sau :
5 leduri blue cree sau philips luxeon
5 leduri blue royal cree sau philips luxeon
5 leduri white cree sau philips luxeon
3 semileduri violet
2 leduri cyan
Controller shubilan
Alte leduri ma mai gandesc.....
Cred ca asa fac....

My nano reef

[Email]
kirucd
DIY Master
[Avatar]
IP:

Mai ai putin si ajungi la 100 de pagini de topic, nu crezi ca ar fi momentul sa nu mai faci planuri si sa ai grija
asa cum trebuie de ceea ce ai?

Doar o parere...

Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

kirucd wrote:Mai ai putin si ajungi la 100 de pagini de topic, nu crezi ca ar fi momentul sa nu mai faci planuri si sa ai grija
asa cum trebuie de ceea ce ai?

Doar o parere...

Ok!
Cred ca cel mai ok e sa il intretin pe asta si sa il stabilizez iar cand ma mut sa fac upgrade....
Deci imi iau un skimmer si il fac pe asta cum trebuie, il scap de alge si il intretin corespunzator, degeaba imi fac 1000 de acvarii daca nici unu nu e calumea....

My nano reef

[Email]
Cristi
POKEMBER
[Avatar]

IP:

Vai de capu' tau...

Proiect /-/ FOWLR
[Yahoo!]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Acvariul azi:
image

My nano reef

[Email]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Mai, acvariul arata bine, dpdv al aranjamentului.

Dar depisteaza o data pentru totdeauna care e problema reala cu algele/cyano/ce ai pe pietre si pe nisip.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

dan.pavelescu wrote:Mai, acvariul arata bine, dpdv al aranjamentului.

Dar depisteaza o data pentru totdeauna care e problema reala cu algele/cyano/ce ai pe pietre si pe nisip.

Stiu care e, lumina exagerata!, daca nu vrea mama azi sa mearga cu mine la geplast ma apuc si modific lampa la 2 leduri alb/albastru/albastru royal in loc de cate 3 ca dureaza 10 minute sa caut colofoniul in casa si 2 minute sa schimb legaturile!!
Acum cand imi iau skimmer (tunze 9004) imi iau si un test de fosfor hanna si daca e sa am diatome bag dynoxal....
De ieri am pus niste fluval clearmax in reactor, mi-a dat system cand mi-a trimis skimmerul ... desi nu cred ca am po4....

This message was edited 1 time. Last update was at 11/06/2015 11:41:24

My nano reef

[Email]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

De la lipsa circulatiei aerului in stand se produce condens sau ce-o fi si standul e plin de apa!!!!

My nano reef

[Email]
Shubi
CNC-ist de frunte

IP:

Daca nu ai aerisire atunci da.
Fa-i 2 gauri si monteaza 2 ventilatoare, unul sa traga si altul sa impinga (se poate face si cu un singur vent care sa traga dar obligatoriu 2 gauri )

Forum Index » Bazine mici si medii
Go to: