Breadcrumb
Viata Alaturi de ADA

Nasterea unui acvariu peisaj folosind ADA Aqua Soil descrisa amanuntit de catre Sandu Veres.  Motivele pentru care a ales sa foloseasca produse ADA, detalii despre ciclarea substratului ADA, avantajele folosirii heating cables, detalii despre plantare, toate descrise amanuntit intr-un articol tehnic dar presarat pe alocuri cu umor fin.  Un articol recomandat atat celor experimentati in acvaristica dar si incepatorilor!

Citeste aici

Despre instalatia de CO2

Acest articol a fost scris in dorinta de a arata ce inseamna o instalatie de CO2, din ce parti componente este alcatuita in ansamblu si nu in ultimul rand spre a convinge si ultimii sceptici de utilitatea folosirii unei astfel de instalatii la acvariile plantate.

Citeste aici

Ciclul Azotului

Transformarea amoniacului in nitriti si din nitriti in nitrati poarta numele de Ciclul Azotului...Nu-ti cumpara pesti de acvariu daca nu ai citit si inteles acest articol!

Citeste aici

Despre melcii de acvariu

Melcii de acvariu sunt prezenti intr-o gama larga de ecosisteme de la mlastini, rigole si iazuri pana la lacuri si rauri. Afla mai multe despre habitatul lor, care sunt speciile comune din acvariu, hrana si reproducerea acestora. In ultima parte a articolului gasiti raspunsul la cele mai frecvente intrebari.

Afla mai multe aici