Ultimele articole - tehnioca si echipamente

Sistemul de incalzire prin cabluri pentru substratul acvariilor plantate.

Sistemul gandit de Dupla actioneaza prin intermediul curentilor de convectie rezultati din incalzirea controlata a temperaturii din substrat. Ca in apele naturale substratul devine mai cald iar plantele nu mai sufera de sindromul descris drept “cold feet”. Totodata se prevenie prin utilizarea acestui incalzitor de substrat fenomenul de tasare a substratului.

Despre instalatia de CO2

Acest articol a fost scris in dorinta de a arata ce inseamna o instalatie de CO2, din ce parti compontente este alcatuita in ansamblu si nu in ultimul rand spre a convinge si ultimii sceptici de utilitatea folosirii unei astfel de instalatii la acvariile plantate.

CONVERSII SI UNITATI DE MASURA

Formule utile de transformare intre diverse unitati de masura

Primul tau acvariu marin

Atunci cand iti faci pentru prima oara acvariul trebuie sa treci prin mai multi pasi si sa respencti un numar de reguli. 'Rasfoind' site-ul nostru veti gasi in numeroase feluri descrise aceste reguli si pasii de urmat, asa ca nu voi insista asupra acestora la modul didactic, ci va propun un studiu de caz (experienta personala). In acelasi timp ne vom indeparta un pic de 'banalul' acvariu cu apa dulce in favoarea mullt mai exoticului acvariu marin.

Harwdare acvariu marin de recif

Acest material nu este nici pe departe unul complet. Nici macar un material introductiv bun nu ar putea fi. Acest material isi propune sa faca o foarte scurta trecere in revista a unui set-up real-life, de la un bazin de-al nostru (Aqua+ n.a.).