Toti la un loc?
Daca da, atunci e bine ca macar i-ai pozat pe ultimii doi, sa ai amintire cu ei, ca lion-ul ti-i haleste.
This message was edited 1 time. Last update was at 10/07/2015 16:12:54
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
Pe naso mai greu il papa ca nici acela nu va sta pe loc-creste, dar intradevar guvidele si crevetele au toate sansele, ai grija cu ce-l hranesti pe lion pentru ca eu sunt aproape convins ca la mine white velvet de la scoicile congelate(vrac ) a aparut si apoi revenit, hranesti fara probleme perioade indelungate dar se pare ca unele loturi sunt compromise, grija cu el la intepaturi, am mai mentionat nu sunt deloc placute si nu toata lumea le suporta bine , unii au ajuns pe la urgente, daca vrei sa-l hranesti din mana il lasi pe el sa vina la mana nu il stresezi apropiindu-te sau inghesuind-ul in vreun colt pare el lent dar te va surprinde cat de repede se poate misca-in momentul cand se inclina cu partea din fata in jos se pregateste de aparare/atac, probabil cunosti ce iti spun(legat de toate vietatile veninoase): nu se pune problema daca te va intepa ci cand. Bafta cu ei
This message was edited 1 time. Last update was at 10/07/2015 17:15:23
Clar ca gobi va fi primul dar pe naso nu cred ca il va manca,stiu bazin in cluj unde este lion cu pesti gen hepatus,flavescens si toata lumea e ok
Cristi mai era unul pe aici prin cluj care a zis ca lionul va papa pesti mai sus enumerati si nu sa intamplat iar de atunci are porecla de DR Oetker
This message was edited 1 time. Last update was at 10/07/2015 20:37:43
IP:
Dr.Oetker? Adica le stie pe toate? Si vazute si nevazute?
Eu o sa incerc sa o tin bine hranita, satula. Poate am noroc si nu-mi face foarte mare paguba. E prea faina si parca nu-mi vine sa renunt la ea.
Daca o fi sa-mi manance crevetii si goby-ul, asta e...plm.
This message was edited 1 time. Last update was at 10/07/2015 20:45:27