[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Aseara am vazut in bazin un individ pe care nu l-am mai vazut de juma' de an
Io nu stiu cum ai tu fosfatii zero...e ceva paranormal la mijloc
Oricum felicitari
In afara de partea cu soacra pe care o vad rar, ma regasesc total in cele de mai sus
Si cel mai tare ma enerveaza afirmatia: "Wow ce plante faine ai...si iarba aia (GSP) ce verde e..."
Viitorul suna bine !
Pai atunci asteptam cu mare interes noul proiect, sigur o sa fie ceva pe masura asa cum ne-ai obisnuit . Bafta!
Foarte faini, sa iti traiasca!!!
Dar 4??? Se vor intelege intre ei?
Nu cred ca e dificil de ajuns la tevi pentru ca vad gaurile date spre marginea din dreapta plus ca la tevi umbli rar, eu de exemplu de cand am reglat BA-ul acum un an nu am mai avut treaba acolo.
Ce culoare are ricordea?
E pasla din aia de care ne puneau bunicii pe papucii de casa

http://etik.ro/?produs=pasla
De doua zile un crevete aboinensis imi tot freaca la icre scoica, iar in zona aceea nu se mai deschide. E posibil sa roada la ea sau doar patruleaza pe acolo?
Pai apare out of stock pe site
Pai ce zice Peti, nu mai poate aduce?
Oare tu ce piiatra ai, vie sau uscata?
Foarte tare pestele. O sa ai o paleta bogata de culori
http://aqua-life.ro/accesorii-acvaristica/prefiltrare/sac-prefiltrare-nylon-mare

Astia is buni?
Superi tari pestanii !!!
Au aparut ceva noutati fata de ultima postare
Sa creasca mari...ca au unde !
georgemonda wrote:
Numai cu batul pot sa-l astampar

Pai ceva de genul asta am facut si eu ...
Cred ca o sa ma cert cu Puellarisul....o facut un munte in fata bazinului si cu nisipul mi-a acoperit niste zoasi
Dupa doua zile mandarinul se incapataneaza sa NU manance artemia iar puellarisul dupa ce in prima seara a mancat acum cand ma apropiu de acvariu cu mancarea zboara in grota pe care a realizat-o sub o piatra...

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: