| Message |
|
|
|
Foarte tare arata bazinul, felicitari !!!
|
 |
|
|
|
Salutare
Pietrele din imagine le-as vrea eu daca se poate.
Merci!
|
 |
|
|
|
Foarte bine arata si a iesit capacul. Oare il mai colantezi sau il lasi asa?
|
 |
|
|
Hai nu ne mai fierbe si pune niste poze !
|
 |
|
|
|
Din cate stiu nu e nici o problema daca expira....
|
 |
|
|
|
Felicitari, sa va traiasca si sa va bucurati de ea !!!
|
 |
|
|
|
Un An Nou plin de sanatate si impliniri !
|
 |
|
|
|
Eu cred ca indiferent ce varianta alege neoane sau led, esential este ca bazinul sa fie open top. La fel de bine poate bricola o lampa suspendata cu neoane...
|
 |
|
|
|
Da, pe alea cum am avut eu, pe fiecare balast se puteau pune doua neoane de la 21W pana la 39W
|
 |
|
|
|
Din cate stiu eu cu t5 -uri coralii cresc mai repede decat cu led-uri.
Cat despre capac ( eu am avut) cele mai importante minusuri sunt ca neoanele o sa fie ft aproape de luciul apei, o sa se mmurdareasca si o sa creasca temperatura apei, chiar daca vei avea o buna circulatie a aerului.
De cand nu mai am capac si evaporarea e mai mica
|
 |
|
|
Daca vi vreodata la cluj baga la tine niste langose din piata cibin sunt cele mai bune din tara!
Promit ca maine le incerc si vin cu feedback
|
 |
|
|
Salutare si bine ai venit pe pamant sarat
Ma bucur in primul rand ca esti din Sibiu si mai am si eu cu cine povesti aici mai aproape
|
 |
|
|
|
Legat de osmozor, eu tocmai ce am schimbat absolut tot la el, si dupa ce i-am dat drumul am aruncat primii 30 de litri.
|
 |
|
|
Cand am avut ciclide si eu m-am confruntat cu ceva asemanator si iti recomand cu cea mai mare incredere JBL Ektol Cristal. In plus e un medicament care nu decicleaza bazinul...
http://www.reef.ro/web/reef/detalii_produs/_pd_/produse_echipamente_acvaristica/tratamente_pesti/JBL_Ektol_Cristal_250
|
 |
|
|
PS: Cum o chema pe nevasta lu' Spartacus?
Sura
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Bine ca a scapat cu bine !