[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Foarte tare arata bazinul, felicitari !!!
Salutare

Pietrele din imagine le-as vrea eu daca se poate.
Merci!
Foarte bine arata si a iesit capacul. Oare il mai colantezi sau il lasi asa?
Hai nu ne mai fierbe si pune niste poze !
Din cate stiu nu e nici o problema daca expira....
Felicitari, sa va traiasca si sa va bucurati de ea !!!
Un An Nou plin de sanatate si impliniri !
Eu cred ca indiferent ce varianta alege neoane sau led, esential este ca bazinul sa fie open top. La fel de bine poate bricola o lampa suspendata cu neoane...
Da, pe alea cum am avut eu, pe fiecare balast se puteau pune doua neoane de la 21W pana la 39W
Din cate stiu eu cu t5 -uri coralii cresc mai repede decat cu led-uri.
Cat despre capac ( eu am avut) cele mai importante minusuri sunt ca neoanele o sa fie ft aproape de luciul apei, o sa se mmurdareasca si o sa creasca temperatura apei, chiar daca vei avea o buna circulatie a aerului.
De cand nu mai am capac si evaporarea e mai mica
Daca vi vreodata la cluj baga la tine niste langose din piata cibin sunt cele mai bune din tara!

Promit ca maine le incerc si vin cu feedback
Salutare si bine ai venit pe pamant sarat
Ma bucur in primul rand ca esti din Sibiu si mai am si eu cu cine povesti aici mai aproape
Legat de osmozor, eu tocmai ce am schimbat absolut tot la el, si dupa ce i-am dat drumul am aruncat primii 30 de litri.
Cand am avut ciclide si eu m-am confruntat cu ceva asemanator si iti recomand cu cea mai mare incredere JBL Ektol Cristal. In plus e un medicament care nu decicleaza bazinul...
http://www.reef.ro/web/reef/detalii_produs/_pd_/produse_echipamente_acvaristica/tratamente_pesti/JBL_Ektol_Cristal_250

PS: Cum o chema pe nevasta lu' Spartacus?

Sura
Bine ca a scapat cu bine !
Acum...fie vorba intre noi ar merge niste floricele asa mai nepretentioase. Altfel ar arata asa colorat
Eu declar deschisa lupta contra fosfatului incepand de saptamana asta
Foarte fain arata bazinul! E loc de multi indivizi acolo

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: