| Message |
|
|
|
La plantat. o sa pun poze cand se maturizeaza bazinul.
|
 |
|
|
|
Filtru extern e901 GL, cumparat nou in 18 februarie 2014 de la eMag, cu garantie extinsa ptr noul proprietar pana in data de 18 feb 2016.
Are un sertar de MicroMec si trei cu Siporax. Vine si cu toate acessoriile originale, inclusiv buretii originali, cutie, furtune.
A fost deschis o singura data ptr mentenanta si garniturile au fost date cu vaselina de la Eheim, se doneaza restul plicului de vaselina.
Filtrul este inca in functiune, nu curge, nu scoate nici un zgomot, il vand ptr ca renunt la acel acvariu.
Pret fix 400 lei. Trimit in tara cu ramburs.
|
 |
|
|
|
Da brusc. M am necajit ca mi a murit femela de Apisto.
Sincer biotopul arataf frumos dar parerea mea este ca nu se preteaza ptr nano.
Radacinile plantelor de suprafata atingeau substratul, era f incomod sa curat prin acvariu datorita dimensiunilor f mici.
A fost o idee a mea sa vad daca pot reusi si sa mi "fac mana" ptr bazinul mare care va urma.
Da am trecut la altceva, am schimbat tot.
|
 |
|
|
|
Set up desfiintat.
Se poate inchide.
Multumesc.
|
 |
|
|
|
Waw, super fain. Felicitari.
Ce planta e cea "din copaci"? E cumva Heminatus?
|
 |
|
|
|
Intr adev?r am luat pestii de la acelasi cresc?tor, dar nu de la Laurentiu. Discutia despre el era ptr pomacea.
|
 |
|
|
|
Ieri am vazut o rana adanca si solzi lipsa pe o parte intre burta si coada. B?nuiesc ca a fost batuta de barbat , asa arata. Azi plutea pe orizontala si la pranz era cu burta in sus.
Cred ca a batut o ptr ca numai locul ala era afectat si arata ca o rana adânc? si a aparut brusc, daca era boala trebuia sa evolueze mai usor, nu ditamai gaura de vreo 4 mm peste noapte.
|
 |
|
|
|
Îmi pare r?u. Uite ca dup? ce am citit postul t?u de diminea?a, la prânz am g?sit si eu femela de Apisto cu burta in sus.
|
 |
|
|
|
Nu vreau sa ii contrazic pe Dragos si Ricardo, dar bazinul meu este de 120 cu h 45, din sticla de 8 mm, fara nici o intaritura, fara fund dublu.
E lipit de peste un an jumatate si nu are absolut deloc burta.
Am avut emotii cand am introdus pietroiaele ptr africani, dar rezista f bine.
Eu consider ca e safe si fara intarituri si fund dublu, mai ales ca e mai scurt si mai putin inalt decat al meu.
Succes.
|
 |
|
|
|
Aprinde l si vezi ca in spatele duliei nu ti lumineaza cum trebuie. Ramane o zona in umbra.
Vb din experienta, nu din poze. Succes.
|
 |
|
|
|
Vezi ca daca e setul Diversa 40, becul e de 11 W intr adevar dar bate numai pe o jumate de acvariu.
Daca vrei sa pui plante , depinde de care, sa ai in vedere acest aspect. Ori suplimentezi lumina, ori plantezi in partea cu lumina puternica plantele pretentioase.
Asta ca sa nu te iei cu mainile de cap ca de ce iti mor plantele.
|
 |
|
|
|
La litri e k calculul, dar la kg iti trebuie mai mult. Eu am pus in 40x25 fix 4 kg si abia are 3cm.
|
 |
|
|
|
Din ce mi a spus mie cineva, daca au burta supta au paraziti intestinali. Se pot trata si cu pastile de Eritromicina.
Caut? pe net poate gasesti ceva despre acest tratament.
Posibil sa nu fie asta sa fie alta boala, dar sigur nu de la mopa .
|
 |
|
|
|
Superb, f frumos. Munca o sa fie tot timpul, cred. Felicitari.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Bunnn..si eu ca sotie, mama adoi copii mici, cum reusesc sa mi conving sotul ca vreau un acvariu mai mare!?
Am eu atuurile mele dar investitia e considerabila.
|
 |
|
|
Probabil a inghitit o crocodiulul
Nu se pregateste de depunere, de obicei catfish ul cauta locuri sa se ascunda ziua, cand este lumina sau miscare , ies doar nopatea.
Eu am doi Platydoras si ziua nu ii vad niciodata, doar dimineata pe la 4 (cand prepar biberonul la aia mica), ii vad cum se agita.
|
 |
|
|
|
Ciclide Malawi adulte:
- 7 Labidochromis Caeruleus 4- 5 cm
- 4 F (6- 7 cm) + 1 M (8- 9 cm) Pseudotropheus Saulosi
- 4 F (6- 7 cm) + 1 M (7- 8 cm) Pseudotropheus Acei whitetail
- 4 F (6- 7 cm) + 1 M (7- 8 cm) Pseudotropheus Elongatus Mpanga
Se vande tot pachetul la 125 lei fix.
Trimit in tara doar prin curierat.
|
 |
|
|
|
Cryptocorine nu are nici o treba cu Amazonul. Mai documenteaza te ca sunt tone de informatii pe net cu subiectul asta.
|
 |
|
|
|
Si eu am luat un acvariu de la emag si nu mi au trimis garantia in colet cum au procedat la filtrul extern, unde am gasit garantia in colet. Incerca si ei , daca merge bine, oricum legea ii obliga sa ofere garantie 2 ani. Suna la ei.
|
 |
|
|