Message |
|
Scuze nr l-am tastat gre?it.Acesta este bun 0745100136
|
 |
|
Tel 0754100136 .Urgent
|
 |
|
Donez un Caeruleus si un estherae red .dimensiuni 5-6 cm.
|
 |
|
1 Caeruleus + 1 estherae red cu dimensiunile de 5-6 cm.Schimb cu plante suprafata sau donez .
|
 |
|
Pachet ciclide Malawi din specia Pseudotropheus elogantus 10 buc cu dimensiunea de 5-6 cm..Pret 50 lei.Tel 0745100136
|
 |
|
Schimb ciclide din urm?toarele specii: elogantus,caeruleus,estherae red dimensiunea 4-6 cm ,se pot schimba cu plante Anubis de dimensiune medie-mare,melci neretina,pesti titteya,colisa lalia.sau vând.Relatii în privat
|
 |
|
Pachet 12 ciclide cu dimensiunea 3-5 cm din urm?toarele specii: Pseudotropheus elogantus,pseudotropheus estherae red,labidochromis caeruleus.( În ce combina?ie se dore?te).pot schimba cu plante Anubias,melci Neretina,pesti titteya,neoni. comanda minima 50 lei ( 12 buc).
|
 |
|
Salut! De unde se poate ridica dac? mai este valabil? Mul?umesc
|
 |
|
Donez 1 kg de pietri? cu granula?ie de 3-5 cm,l-am avut dintr-un acvariu de 5 lit pt un betta. Tel 0745100136.( Complex Apusului)
|
 |
|
12 buc??i cu dimensiunea între 3-5 cm din urm?toarele specii: Pseudotropheus elogantus,labidochromis caeruleus,pseudotropheus estherae red. Pret 50 lei.telefon 0745100136
|
 |
|
Pesti s-au donat
|
 |
|
Adaug la dona?ie înc? 6 pesti cu dimensiunea de 3-4 cm galben cu maro( nu cunosc specia)+ elogantus 12 pui de 1 cm. Tel 0745100136
|
 |
|
Salut! Am avut si eu la un moment dat o plant? Anubias provenit? dintr-un acvariu plantat pe care am adaugat-o în acvariul de ciclide si din p?cate nu a rezistat. Frunzele vechii au rezistat un timp ,dar tot ce ap?rea nou ca frunze erau mâncate si in final planta a murit( aici a contribuit ?i parametrii apei).În concluzie cred c? orice plante ai pune dintr-un acvariu de ciclide Malawi nu vor rezista.Mentionez ca pesti aveau 4-5 cm când am pus planta în acvariu.
|
 |
|
Valabil in continuare!
|
 |
|
Donez 14 pui de ciclide pseudotropheus elogantus cu dimensiunea de 1 cm.daca are cineva un fir de Anubias este bine primit.relatii pe Pm
|
 |
|
Buna ! Cred c? ar putea fii melci
|
 |
|
Vând ciclide din urm?toarele specii: caeruleus,elogantus,estherae red.Dimensiuni 2-6 cm.Relatii PM.
|
 |
|
Sunt plante cu cre?tere lent? care prefer? o lumin? slab? sii nu ai nevoie de fertilizare , il vei umple de alge dac? continui.
|
 |
|
Salut! Sunt interesat eu de dona?ie dac? mai este valabil?.
|
 |
|
Donez cioata de vita si vie de 80 cm.Mentionez ca a fost scosa din acvariu in aceasta diminea?a.tel 0745100136.
|
 |
|