[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: onut
Forum Index » Profile for onut » Messages posted by onut
Salut! Am atasat o foto cu acvariul meu si o sa enunt din experienta mea personala poate te va ajuta. Acvariul are 300 lit,are substrat fertil aproximativ 2-3 cm dupa care am pus quartz alb 3-4 cm. Fertilizez cu potasiu,fier si Carbo Elixier Bio se foloseste conform indicatilor. Ideea este ca am plantat rizomul la 2-3 de substrat cat si suspendat dupa cum se vede in foto sivsa ii oferi conditii de crestere cat mai rapida. Cele la nivelul substratului au crestere de o frunza la 2 sapt iar cele susp 3 sapt aprox. Ca lumina folosesc un singur neon Power glo 40w=1800 k. In concluzie lastarii care pleca din rizom si intra in substrat ii da acces la fertilizarea din substrat cat si din coloana apei oferind o crestere sanatoasa fata alge si carente. Sper sa te ajute
Salut!
Din experienta mea cu ciclidele in acel acvariu nu poti tine mai mult de 7-10 mumbe, ar mai ramane volum net aproximativ 150 lit, dupa ce introduci pietre,nisip,etc. Nu stiu exact ce configuratie are acvariu dar este de preferat sa fie cu lungime de peste 1 metru. Recomandarea mea de populare este de o familie de Labidochromis Caeruleus SAU Pseudotropheus Elogantus nu cresc foarte mari si nu sunt agresivi. Poti cumpara 10 buc juvenili din care sa formezi o familie dupa aceea(1M + 4 F sau 2 M si 4-6 F ) ideea este sa ai mai multe femele raportate la nr de masculi.De Ancistrusi nu ai nevoie,mumbele iti vor excava substratul in fiecare zi
Buna ! Sa nu iti faci probleme cu pestisorii pe care o sa ii ai, intr-un final tot acolo vor ajunge.... la depozitul de guppy( noi stim ) ,singura sansa al celoralti acvaristi este sa nu locuiesti in sect 2,4,5 si 6 altfel va urma o criza de guppy la nivel local !
Guppy sau donat ! Am rezistat cu brio bombardamentului,se stie...
Donez aproximativ 15 pui Guppy Red Blond. Pui au 2 saptamani,aproximativ 1 cm. Pot schimba cu 3-4 ancistrusi pui daca are cineva.
Cumpar 5-10 pui de ancistrus de maxim 2 cm. Astept oferte pe mesagerie
Salut! As fii si eu interesat daca mai sunt disponibile,eventual de unde se pot ridica? Multumesc
Schimb pesti neoni cu pesti Colisa Lalia de preferat juvenili
Donez vata perlon pentru filtrarea mecanica,sa folosit aproximativ 10 % din ea.
Cump?r diverse exemplare de Colisa Lalia . A?tept oferte cu foto dac? se poate.
Vând acvariu Aquatlantis 40,se vinde cu filtru intern original ( volum aproximativ 2Litri pentru material filtrant),înc?lzitor, instalatie Led, quartz alb. Dimensiuni 30×25×50. Acvariul este foarte bine realizat are rama plastic atât jos cât ?i sus! Pre? 250 lei. Rela?ii pe mesagerie
Cump?r 3-5 exemplare de Ancistrusi albino(gold) de preferin?? pui de maxim 3 cm ! A?tept oferte
Cump?r 50-100 de buc??i de Tetra cardinal! A?tept mesaj cu oferte
Mul?umesc
Se aude ca vrea sa deschida o fabrica de conserve ,dar nu este hotarat asupra sectorului.! Când este"dezlegare la peste"?
Pietri?ul sa donat
Donez 2 litri de pietri? amestecat cu roca vulcanica
Schimb pereche Gurami Leeri de aproximativ 7-8 cm cu pui Ancistrusi de maxim 3cm.
Eu l-am cunoscut pe "Acvarist" în urma unei dona?ii, mi sa p?rut un "b?iat demn de compasiune" din cauza aceasta i-am donat de câteva ori pesti. Prima data l-am donat lui,iar dup? aceea î?i trimitea consoarta ,probabil intui?i motivul. La ultima dona?ie am fost apostrofat , ca nu vreun sa îi mai donez
Cump?r 300-500 gr tetra discus de preferat în sectorul 6. A?tept r?spuns pe mesagerie site-ului.
Salut ! Po?i încerca 5-6 masculi de guppy endler,sunt destul de activi, colora?i iar dimensiunea maxima este de 2-3 cm .

Forum Index » Profile for onut » Messages posted by onut
Go to: