Message |
|
Salut! Am atasat o foto cu acvariul meu si o sa enunt din experienta mea personala poate te va ajuta. Acvariul are 300 lit,are substrat fertil aproximativ 2-3 cm dupa care am pus quartz alb 3-4 cm. Fertilizez cu potasiu,fier si Carbo Elixier Bio se foloseste conform indicatilor. Ideea este ca am plantat rizomul la 2-3 de substrat cat si suspendat dupa cum se vede in foto sivsa ii oferi conditii de crestere cat mai rapida. Cele la nivelul substratului au crestere de o frunza la 2 sapt iar cele susp 3 sapt aprox. Ca lumina folosesc un singur neon Power glo 40w=1800 k. In concluzie lastarii care pleca din rizom si intra in substrat ii da acces la fertilizarea din substrat cat si din coloana apei oferind o crestere sanatoasa fata alge si carente. Sper sa te ajute
|
 |
|
Salut!
Din experienta mea cu ciclidele in acel acvariu nu poti tine mai mult de 7-10 mumbe, ar mai ramane volum net aproximativ 150 lit, dupa ce introduci pietre,nisip,etc. Nu stiu exact ce configuratie are acvariu dar este de preferat sa fie cu lungime de peste 1 metru. Recomandarea mea de populare este de o familie de Labidochromis Caeruleus SAU Pseudotropheus Elogantus nu cresc foarte mari si nu sunt agresivi. Poti cumpara 10 buc juvenili din care sa formezi o familie dupa aceea(1M + 4 F sau 2 M si 4-6 F ) ideea este sa ai mai multe femele raportate la nr de masculi.De Ancistrusi nu ai nevoie,mumbele iti vor excava substratul in fiecare zi
|
 |
|
Buna ! Sa nu iti faci probleme cu pestisorii pe care o sa ii ai, intr-un final tot acolo vor ajunge.... la depozitul de guppy( noi stim ) ,singura sansa al celoralti acvaristi este sa nu locuiesti in sect 2,4,5 si 6 altfel va urma o criza de guppy la nivel local !
|
 |
|
Guppy sau donat ! Am rezistat cu brio bombardamentului,se stie...
|
 |
|
Donez aproximativ 15 pui Guppy Red Blond. Pui au 2 saptamani,aproximativ 1 cm. Pot schimba cu 3-4 ancistrusi pui daca are cineva.
|
 |
|
Cumpar 5-10 pui de ancistrus de maxim 2 cm. Astept oferte pe mesagerie
|
 |
|
Salut! As fii si eu interesat daca mai sunt disponibile,eventual de unde se pot ridica? Multumesc
|
 |
|
Schimb pesti neoni cu pesti Colisa Lalia de preferat juvenili
|
 |
|
Donez vata perlon pentru filtrarea mecanica,sa folosit aproximativ 10 % din ea.
|
 |
|
Cump?r diverse exemplare de Colisa Lalia . A?tept oferte cu foto dac? se poate.
|
 |
|
Vând acvariu Aquatlantis 40,se vinde cu filtru intern original ( volum aproximativ 2Litri pentru material filtrant),înc?lzitor, instalatie Led, quartz alb. Dimensiuni 30×25×50. Acvariul este foarte bine realizat are rama plastic atât jos cât ?i sus! Pre? 250 lei. Rela?ii pe mesagerie
|
 |
|
Cump?r 3-5 exemplare de Ancistrusi albino(gold) de preferin?? pui de maxim 3 cm ! A?tept oferte
|
 |
|
Cump?r 50-100 de buc??i de Tetra cardinal! A?tept mesaj cu oferte
Mul?umesc
|
 |
|
Se aude ca vrea sa deschida o fabrica de conserve ,dar nu este hotarat asupra sectorului.! Când este"dezlegare la peste"?
|
 |
|
Pietri?ul sa donat
|
 |
|
Donez 2 litri de pietri? amestecat cu roca vulcanica
|
 |
|
Schimb pereche Gurami Leeri de aproximativ 7-8 cm cu pui Ancistrusi de maxim 3cm.
|
 |
|
Eu l-am cunoscut pe "Acvarist" în urma unei dona?ii, mi sa p?rut un "b?iat demn de compasiune" din cauza aceasta i-am donat de câteva ori pesti. Prima data l-am donat lui,iar dup? aceea î?i trimitea consoarta  ,probabil intui?i motivul. La ultima dona?ie am fost apostrofat  , ca nu vreun sa îi mai donez
|
 |
|
Cump?r 300-500 gr tetra discus de preferat în sectorul 6. A?tept r?spuns pe mesagerie site-ului.
|
 |
|
Salut ! Po?i încerca 5-6 masculi de guppy endler,sunt destul de activi, colora?i iar dimensiunea maxima este de 2-3 cm .
|
 |
|