Message |
|
Schimb plante de suprafata ,cu echinodorus sau pesti dac? sunt interesat , pot merge ?i pentru dona?ie! Detalii pe mesagerie
|
|
|
Cump?r cultura banana worms în Bucure?ti.
|
|
|
Schimb 2 Scalari juvenili cu melci Helena sau al?i pe?ti dac? sunt interesat
|
|
|
O sa încerc sa g?sesc pe cineva care are experienta în astfel de lucr?ri... dac? nu renunt
|
|
|
Salutare! Am un acvariu de aproximativ 15 ani ,300 lit,120x40xh65 ?i de curând a început sa curg? pe sus,siliconul sa dezlipit asa cum reiese din foto. Ce siguranta as mai putea avea cu acest acvariu dup? 15 ani ?i ce solu?ii îmi sugera?i. O relipire generala ar fii de luat în calcul , o recomandare în acest sens dac? cunoa?te?i pe cineva? Mul?umesc
|
|
|
Desfiin?area acvariu ,plante Anubias + pe?ti
Cardinal tetra -20buc = 100lei
Corry ?terbai -11 buc=100 lei
Ancistrusi -6 buc =50 lei
Khulli 5 buc =50 lei
Platy =10 buc gratis + melci Helena la achizi?ia pachetului de mai sus.
Plante Anubias de diferite dimensiuni de la 5 la 40 cm, + diferite lemne ,preturi în func?ie de dimensiuni. Pentru achizi?ia tuturor plantelor pre?ul este 500lei Relatii la tel 0745100136
|
|
|
Cump?r 3-5 pui de Ancistrusi de maxim 3-4 cm
|
|
|
Schimb pereche gurami matura de 1 an si aprox 12-13 cm. Pot schimba cu pe?ti de card sau al?i pe?ti dac? sunt interesat!
|
|
|
Vrajeala... totul este sa crezii ! Un singur post pe forum si ce donatie ....
|
|
|
Anubias, dimensiuni 5-35 cm . Preturi intre 10-150 L in functie de dimensiune. Relatii pe mesagerie
|
|
|
Vand 3 fire de Anubias,dimensiuni 20-35 cm. Relatii pe mesagerie
|
|
|
Acvariu Eheim Aquqpro 63 litri folosit aproximativ 2 luni, acvariul se vinde complet ( filtru,incalzitor,etc). Pret 200 lei
|
|
|
Revin cu o noua donatie pentru cei interesati
|
|
|
Donez sau schimb plante suprafata cu Xipho daca aveti ! Relatii pe mesagerie
|
|
|
Cred totusi ca va fi o oportunitate buna pentru alti acvaristii avand in vedere ca esti din Popesti, acvaristul nostru favorit are aria restransa la cateva sectoare din pacate pentru el !
|
|
|
Salut ! Intr-un final noi stim unde vor ajunge, putina rabdare
|
|
|
Salutare! Am avut si eu acum multi ani,ca peste este interesant dar cand va creste destul iti va ara substratul cu tot cu plante,cel putin eu asa am patit ! Iti recomand un grup de 5-6 corry ,sunt in general activi pe toata perioada zilei ,eu am un card de 8 sterbai . I-am cumparat la 1-2 cm ,acum 2 ani jumatate si nu au crescut foarte mult ,acum au 5-6 cm
|
|
|
Poate are ciclide americane si guppy in meniul acestora ? Sau fabrica de conserve ?
|
|
|
Scuze pentru text,am folosit telefonul !
|
|
|
Salut! Am atasat o foto cu acvariul meu si o sa enunt din experienta mea personala poate te va ajuta. Acvariul are 300 lit,are substrat fertil aproximativ 2-3 cm dupa care am pus quartz alb 3-4 cm. Fertilizez cu potasiu,fier si Carbo Elixier Bio se foloseste conform indicatilor. Ideea este ca am plantat rizomul la 2-3 de substrat cat si suspendat dupa cum se vede in foto sivsa ii oferi conditii de crestere cat mai rapida. Cele la nivelul substratului au crestere de o frunza la 2 sapt iar cele susp 3 sapt aprox. Ca lumina folosesc un singur neon Power glo 40w=1800 k. In concluzie lastarii care pleca din rizom si intra in substrat ii da acces la fertilizarea din substrat cat si din coloana apei oferind o crestere sanatoasa fata alge si carente. Sper sa te ajute
|
|
|