[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: onut
Forum Index » Profile for onut » Messages posted by onut
Salutare! Am un banc de neoni de 20-25 buc, cumparati acum un an. De aproximativ 5-7 saptamani am observat ca am 6 femele cu burta foarte mare si as dori sa stiu daca exista o solutie de a le face sa elimine acele icre. Pesti se hranesc sunt vioi, nu stau retrasi. Mentionez ca nu doresc reproducerea acestor pesti si doar o solutie la aceasta problema ,daca exista.
Cumpar 30-50 buc de neoni de preferat juvenili. Astept PM
Multumesc pentru plante
Se poate inchide.
0745100136
Donez 2 ciclide din specia Hemichromis Lifalili cu dimensiunea 5-6 cm.
Schimb: pui de ciclide africane din specia Labidochromis Caeruleus( aprox 20 buc), mancare tetra granule -pot schimba cu plante Anubias,microsorum pteropus, Echinodorus, melci neretina zebra,substrat fertil,easy life fosfo.easy carbo.
Cumpar plante: Anubias barteri var barteri, Anubias Coffeefolia, Anubias Angustifolia,Anubias Heterophilla, Anubias Coladiifolia, Echinodorus Ozelot,Bleheri,Aguartica,plante suprafata. Astept oferte
Schimb o familie de ciclide africane Malawi din specia Labidochromis caeruleus cu dimensiunea de 5-8cm ( 7 F + 5 M) cu substrat MANADO,Aqua basic sau alte tipuri de substrat fertil( nefolosit) sau vând. Rela?ii în privat
Vand familie ciclide africane Malawi din specia Labidochromis caeruleus 7 F + 5M cu dimensiunea de 5-8 cm.Rela?ii în privat.
Vand 3 familii de ciclide africane din urm?toarele specii : Pseudotrophes elogantus(10 buc), Pseudotrophes estherae Red (7 buc),Labidochromis caeruleus (13 buc)cu dimensiuni de la 5 la 9 cm ( majoritatea peste 7 cm).Rela?ii în privat
Vand 9 buc??i din specia enun?at? mai sus, cu dimensiunea de 6-8 cm.Pre? 50 lei.Telefon 0745100136.
Pestii s-au donat.
Pe?tii au o noua casa.
Donez 6 pesti de aproximativ 5-6 cm din specia de mai sus.Compatibili numai cu ciclide africane ! Îmi rezerv dreptul în alegerea persoanei pt dona?ie. Ridicare din sectorul 6 ,zona Apusului.
Salut! Dac? printr-o minune r?mâne valabil, o doresc eu. O seara buna!
Donez aproximativ 30-35 pui din specile Pseudotrophes elogantus ?i Pseudotrophes estherae Red. Pesti au 1 cm. Dac? ave?i 2-3 plante de suprafa?? sunt bine primite, dac? nu se doneaza oricum. Rela?ii pe PM .zona.Apusului.
Schimb ciclide Malawi din specia Pseudotrophes elogantus cu dimensiunea 5-7 cm.Pot schimba cu pe?ti neoni, plante Anubias, diverse acvaristica dac? sunt interesat.
Vând ciclide Malawi din specia de mai sus.Pesti au 5-7 cm.Pret 6 lei minim 5 buc.
Se poate închide.Mul?umesc

Forum Index » Profile for onut » Messages posted by onut
Go to: