Message |
|
Schimb ciclice africane Malawi din urm?toarele specii: pseudotropheus estherae red, pseudotropheus elogantus, labidochromis caeruleus cu plante Anubias.Rela?ii la telefon 0745100136.
|
 |
|
Vând aproximativ 50-60 pesti cu dimensiunea între 2,5-5 cm din urm?toarele specii: Pseudotropheus Elogantus,Pseudotropheus estherae red,Labidochromis Caeruleus. Motivul vânz?ri -doresc s? trec la plantat.Se poate schimba cu plante Anubias de diferite specii de preferat mari.Pentru alte rela?ii rog PM.
|
 |
|
Ai mare grija cu pietrele,cand vor sapa pe lâng? ele s? nu se duc? în sticla.
|
 |
|
Donez 4 melci pomaceea
|
 |
|
Cumpar creve?i rcs 10-15 buc??i de preferat in sectorul 6.
|
 |
|
Vand pachet ciclide format din aproximativ 60-70 buc??i între 2-4 cm ( majoritatea peste 3 cm)din urm?toarele specii: elogantus,caeruleus,estherae red,iodotropheus.Pret 150 lei.Telefon 0745100136
|
 |
|
Se poate inchide
|
 |
|
Donez 12-15 buc??i de aproximativ 4-5 cm.Daca din întâmplare doritorul are ceva anubias de oferit îl primesc cu placere.
|
 |
|
schimb pui ciclide din urmatoarele specii- pseudotropheus elogantus,pseudotropheus estherae red,labidochromis caeruleus,iodotropheus. pestii au dimensiunea de 2-3 cm.schimb cu plante Anubias.
|
 |
|
La rug?mintea unui prieten postez urm?torul anun? .Acvariu Eheim cu dimensiunea de 60/30/35h,63 litri,cu toate accesoriile incluse( capac,filtru,înc?lzitor).Men?ionez ca acvariul este ca nou folosit aproximativ 1-2 luni.tel 0723918268 Iulian.Pret 300 lei
|
 |
|
Ca urmare a lipsei de timp ma simt nevoit sa renunt la aceasta pasiune pentru moment asa ca ,vând urm?toarele specii: pseudotropheus elogantus,pseudotropheus estherae red,labidochromis caeruleus,iodotropheus s,hemichromis bimaculatus. + bonus aproximativ 500 grame de tetra discus.Se vând to?i împreun? 24-26 buc).Telefon 0745100136.Pret 300 lei.
|
 |
|
Se poate închide,multumesc
|
 |
|
Donez o femela de pseudotropheus estherae red de aproximativ 10 cm .este alergat? prin acvariu ?i pu?in sifonata.,pt detalii rog tel la 0745100136.
|
 |
|
Schimb pentru prize programabile,?techere duble- triple,robine?i,prelungitoare cu intrerupator ,urm?toarele: ciclide Malawi pui de 1-2 cm( elogantus,caeruleus,estherae red),vat? perlon 250 gr,neon acvariu aqua glo t8,107 cm-40w folosit,,c?rbune activ granule ( pt filtru extern). Vând tetra discurs granule vrac 50 lei( 600 grame,aproximativ 2 litri).tel 0745100136
|
 |
|
Tetra granule vrac.10 lei-100 gr aprox250 ml.0745100136
|
 |
|
Tetra granule vrac.pret 10 lei/100 gr. tel 0745100136
|
 |
|
În leg?tur? cu filtrul,am achizi?ionat ?i eu acest filtru de aproximativ 1 an dup? iazz.ro.intradevar nu este Sunsun ci willtech cum este comercializat în Germania la pre?ul de 50-60 euro ?i probabil din cauza aceasta are garan?ia de un an fiind luat pe firm? de persoan? respectiv? în ideea ca îi poate rezolva în Germania problemele care apar ..când are drum .mentionez ca produsul mi-a fost adus acas? împreun? cu un certificat de garan?ie cu ?tampil? firmei dar f?r? factur? sau bon fiscal.în concluzie filtrul func?ioneaz? foarte bine pân? acum,debit bun,nivel de zgomot ca al unui frigider de ultima genera?ie ,nu l-am desf?cut decât o singur? dat? pân? acum,consum de 35w/h cu bec uv45w furtunele nu se colmateaz? cum am v?zut la jbl sau alte filtre de firm? cu un consum mai mic.l-am achizi?ionat datorit? volumului ?i al pre?ului.în concluzie m? declar mul?umit ?i îmi pare rau de colegul nostru ca a avut aceast? nepl?cere pe care sper s? o rezolvi
|
 |
|
Vând mâncare tetra granule vrac.pre? 10 lei -100 gr.telefon 0745100136
|
 |
|
Este exact ...ce la facut mama lui.  important s? nu fie islamist în ziua de azi
|
 |
|
Scuze! Acei msuli
|
 |
|