[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Avansatul
Forum Index » Profile for Avansatul » Messages posted by Avansatul
Nu, le ventileaza ca sa le asigure apa proaspata in permanenta si oxigen daca am citit eu bine...
Daca nu rog experti in RCS sa ma corecteze
Mersi
De ce nu cumperi de la nevertebrate? sau petshopuri locale, urmareste animaxu aduc plante noi si destul de cautate
Multumesc
Ok astept sa vad ca pana pe saptamana viitoare imi comand si eu filtru hang-on si sa stiu in mare parte daca sa mai caut solutii sa il fac silentios sau nu
kazaku wrote:Eu as merge mai de graba pe un sun-sun.

Sunt filtre ieftine dar bune, e adevarat ca nu te astepti la aceleasi performante ca la unele de branduri mari dar merg cu faptu ca sunt chinezari
Nu ai pentru ce, sa imi spui daca a functionat, caci sunt destul de curios daca merge..... eu nu am incercat inca...

Este despre cum sa iti faci filtrul hang-on silentios
Sper ca acest videoclip sa te ajute
Appropo frumos start

P.S: Rog un moderator sa il faca vizibil direct in topic

Editat de stefanp: Rezolvat cu link-ul youtube.
Stefan incearca acuma: http://pepika.ro/21-Acvaristica/385-Echipamente-pentru-acvaristica/429~Filtre-de-apa/4986-Filtru-extern-Aquael-FZN-2.html
Se pare ca linkul lui avea un punct la final ( http://pepika.ro/21-Acvaristica/385-Echipamente-pentru-acvaristica/429~Filtre-de-apa/4986-Filtru-extern-Aquael-FZN-2.html. )
kazaku wrote:Ala e siporax in sticle?

Nu cred...
p.s: abea acum a vazut postul scuze.
Ai lasat oameni fara substrat la cat ai acolo =]]
Da nui bai!
In primul rand acel bol este prea mic, betta are nevoie ca sa se simta cat de cat bine minim 10l apa.
Hristos a inviat!
Sincer, nu vad logica ta cu nisipu fin si celalat, in caz ca nu stiai nisipul fin nu este deloc bun la crescut plante doar la plantele de genul caomba, egeria densa este bun, dar la cele de tipul vallisneria si criptocoryne nu este bun deloc , deoarece sufoaca radacinile plantelor, am patit-o chiar eu mai pe la inceput.
Sfaturile mele ar fii urmatoarele, cu faptul ca, cativa dintr-e voi s-ar putea sa sariti pe mine.
1. Redu numarul pestilor.
2. Scoate tot afara din acvariu.
3. Schimba substratul cu pietris de granulatie 3-5 mm
4. Adauga multe plante in spatele acvariului ca sa nu te deranjeze vizual.
4b. Nu mai baga ca decor ,, plasticarie" adica corabii si alte prostii, poti gasi o cioata frumoasa pe care o tratezi prinzi niste plante de ea si aia e ai un decor frumos.
5. Poti incepe ciclarea cu 5 pesti, dar oricum tot cum zic si colegi este riscant.
6. Schimburi de apa 15 - 20% in 24h timp de 2 saptamani.
7. Mancare 1 data pe zi cat mananca in 2-3 minute.
8. Cumpara-ti un termometru, pune incalzitorul pe 24-26 grade.
9. Fara fertilizanti nu prea cred ca o sa reusesti sa ai un acvariu plantat de exceptie
10. In caz ca nu vrei sa dai bani pe sisteme profi de co2 poti sa iti faci tu o bomba co2 DIY.
11. Melci de substrat nu prea te ajuta cu nimica in cazul tau, ei trec de primul strat de pietris, dar cand vine vorba sa sape in nisip s-ar putea sa dea ortu popi
11.b Melci de substrat sunt exceptionali pentru substrat ce consta numai in pietris, pe langa ca mananca algele si curata resturile de mancare, cand se ,, scufunda " in substrat si misuna pe acolo tot odata afaneaza si radacinile plantelor si oxigeneaza substratul.
In fine tot acest paragraf de 11 sfaturi sunt scrise dupa mintea mea, adica ce as face eu in locul tau.
Acum dupa cum au spus si colegi, depinde doar de tine daca vreai sa treci la o schimbare sau nu.
In ce sens nu se potriveste nu e destul de lat? daca nu e putem apela la varianta DIY 2 scanduri mai lungi pe care sa stea aia si asta e toata treaba
kazaku wrote:La 14 ani ai mai multa experienta decat mine.

Eu tot 14 ani am..... ma preocup cu acvariile de la 8 ani
Pierzi tot co2
Imi place cat de salbatic arata
In mintea mea singura solutie ar fii urmatoarea:
1. Stranguleaza furtunul, indoaiel si ajutandu-te de un carlig de rufe sau daca ai optiunea sa te ajute o persoana indoaie furtunul si tinel indoit.
2. Scoate furtunul din numaratorul de bule, si cu o seringa umple numaratorul de bule cu apa.
3. Conecteaza inapoi furtunul la numaratorul de bule, da drumul la furtunul strangulat.
4. Priveste acum bulele.
Normal ca numaratorul de bule trebuie umplut cu apa tu cum altfel ai vrea sa vezi bulele, sau ai puteri supra-omenesti?
Stiu ca spuneai ceva de un capac pe care sa se suie sau ceva de genul.
In cautarea mea mea pe amazon am gasit asa ceva : http://www.amazon.com/Decorative-Turtle-Topper-Basking-Platform/dp/B002O09MYE/ref=sr_1_259?ie=UTF8&qid=1397918580&sr=8-259&keywords=aquarium
Pretul mi-se pare a fii destul de ok.
Acum depinde de tine.

Forum Index » Profile for Avansatul » Messages posted by Avansatul
Go to: