[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: goldman
Forum Index » Profile for goldman » Messages posted by goldman
tyna wrote:
goldman wrote:prea mult mi se pare 7500k,pt plantat cel mai mult si cu succes se foloseste 2700-6500k(am vazut plantat si cu t5uri de 1000k,dar nu recomand)
ce trebuie sa faci,blackout,sau easycarbo(doza tripla)+curatat cat mai mult mecanic+schimburi de apa,iar daca aleg blackout-ul de 3-5 zile dupa aceea schimbi apa 50% si incepi sa iluminezi si se fertilizezi usor+codoi din belsug,plantele revin sigur,algele nu(sper)

Asta am facut acum dupa ce am pozat lampa.
totusi nu inteleg de ce unele plante au alge , altele n-au
Saptamana trecuta am reusit sa omor si crevetii m-am jucat cu PH-ul la 6,2. Acum e constant 6,4

Care "asta"?
daca faci blackout,nu le mai dai si co2,ca-ti omor pestii!e bine sa bagi o pompa de aer(oxigen)
prea mult mi se pare 7500k,pt plantat cel mai mult si cu succes se foloseste 2700-6500k(am vazut plantat si cu t5uri de 1000k,dar nu recomand)
ce trebuie sa faci,blackout,sau easycarbo(doza tripla)+curatat cat mai mult mecanic+schimburi de apa,iar daca aleg blackout-ul de 3-5 zile dupa aceea schimbi apa 50% si incepi sa iluminezi si se fertilizezi usor+codoi din belsug,plantele revin sigur,algele nu(sper)
Reactualizare stoc si reduceri de preturi:

Hygrophila polisperma rozanerving 1leu firul
Hidrocotyle leucocephala 1leu
Echinodorus tenellus 1leu
Valisneria nana 2lei
Rotala mini red 1leu
Ludvigia rubin 2lei
Proserpinaca palustris cuba 4lei
Rotala rotundifolia red 1leu
Myriophyllum 2lei
Nymphaea lotus 'Zenkeri'(red)25lei
Plantele se scot doar in ziua expedierii!
Preturile snt negociabile.
Pm sau 0745363044
Poze cu bazinul din care provin plantele se pot vedea mai la inceput

Super reducere!!!!!!!!!

Pigeon blood de 11-12 cm pret redus104lei;
Pigeon checkerbord (turquoise),aprox. 7cm(ungaria)pret redus:31lei
Sau amândoi la doar 132lei!!!!!!
Accept si schimburi cu" diverse acvaristice"
pm sau 0745363044

Da, AC-ul e foarte periculos ,chiar si la masini,eu schim in fiecare sezon filtrul la masina,dar cred ca ar trebui macar lunar pt ca acolo in umezeala aia se produc bacteriile si o parte din ele ti-o baga fix in nas aerul racorit
32grade??? hooooooooooooo ce o sa zica toninele de temperatura asta?nu,nu as vrea sa ajung la 32
cred ca voi mai stinge 2tuburi din cele 6 de 54W 1-2saptamani
la mine nu prea e mare "izolatie" camera in care e amplasat bazinul e un fel de terasa inchisa adica peretii sunt in proportie de 60% din sticla
iar cu neoanele si eu am aceasi problema ELE ridica cu cel putin 4-5grade temperatura,dar daca voi pune ventilatoare cred ca se va ridica automat si temperatura camerei cu vreo 2grade
naibii de discusi de ce nu rezista macar la 26de grade?!
corect ! cum am scris,fiecare stie bugetul lui
inca ceva cu 1000lei(si ceva) iti iei AC!
Ma baieti(si fete)nu asta-i problema,toti aveti idei destul de bune si oricum toti mergem dupa bugetul propriu ,nu?
Dar problema-i alta baiatul are o piscina de 755litri,de ce nu sunteti atenti,nici lada frigorifica nu face fata,ii tre' un chiller super tare sau 2,sau un sac de coolere!
Vis a vis de buget,eu unu' nu as investi in chiller niciodata!pt cateva saptamani pe an de canicula,nu merita,co totul ca investitia mea a depasit de mult 10.000lei nu mai tin cont cu cat,si voi mai investii daca va fii necesar,dar deocamdata nici nu ma gandesc si am plante pretentioase,bine am si discusi,stau si mai la munte asa ca nu e foarte cald dar ieri a fost si pe la noi 34!!!
cred ca un sac de coolere e cea mai buna alegere la un bazin de 400l

Reducere!!!!!!!!!
Pigeon blood de 11-12 cm (idadiscus) pret redus116lei;
Pigeon checkerbord (turquoise),aprox. 7cm(ungaria)pret redus:35lei
Sau amândoi la doar 147lei!!!!!!

pm sau 0745363044
Reactualizare:

2tuburi juwel t5,day,54w,9000k,1200mm,la pret nou de:48lei/buc,exact 5 saptamani folosite(4ore/zi)
Sau 92 ambele!!!!!!
Ele sunt ideale pentru ciclide!
Am cu ce impacheta sa nu se sparga,garantat(de mine)!!!

pm sau 0745363044
bazin:150x50x66
Reducere:
12Lei
12lei
32lei
Sau totul 53lei!!!
Reactualizare:

Cei doi meloni vor pleca spre colegul @aco,raman la vânzare:

Pigeon blood de 11-12 cm (idadiscus) pret redus129lei;
Checkerbord turquoise,aprox. 7cm(ungaria)pret redus:39leii(intretimp s-a facut un fel de red sau pigeon-turquoise,adica are mai mult rosu si mai putine dungi)
Sau amândoi la doar 159lei!!!!!!

pm sau 0745363044
Pestii sunt sanatosi si ii ?in in apa de la re?ea!
Trimit in tara,cu garantie ca ajung sanatosi!!!
Reactualizare:

2tuburi juwel t5,day,54w,9000k,1200mm,la pret de:54lei/buc,exact 5 saptamani folosite(4ore/zi)
Ele sunt ideale pentru ciclide!

pm sau 0745363044
Reactualizare:

Pigeon blood de 10-12 cm (idadiscus) 129lei
2 meloni ramasi in urma dar mancaciosi! 7cm(slovacia)pret redus27lei/buc
checkerbord turquoise 7cm aprox(ungaria)pret redus:39leii(intretimp s-a facut un fel de red sau pigeon-turquoise,adica are mai mult rosu si mai putine dungi)
Sau to?i la doar 185lei!!!
pm sau 0745363044
Pestii sunt sanatosi si ii ?in in apa de la re?ea!
Trimit in tara,cu garantie ca ajung sanatosi!!!
Bine ai venit!
Alt pachet:
Hygrophila polisperma rozanerving 20fire=20ei
Hidrocotyle leucocephala 1fir=2leii
Echinodorus tenellus 1fir=1leu
Valisneria 10 plante mature=20lei
Rotala rotundifolia red 2fire=2lei
Anubias nana 8lei
Ludvigia inclinata Cuba1fir= 4lei
Rotala mini red3fire=3lei
Ludvigia rubin2fire=4lei
Rotala Vietnam 3fire=3lei
Proserpinaca palustris cuba 1fir=5lei
Total 72lei,pret redus: 35lei+posta!!!!!!!!!!

Plantele se scot doar in ziua expedierii!
Aceasta cantitate,ajunge pt un bazin mare (aprox 200-400l)

Pm sau 0745363044

Ps.Daca m?-nervez le dau si separat
Da,de acord!si eu am afacere,dar "aici" nu ai nimerit bine!M-am tot gandit sa combin si eu utilul cu placutul dar iti trebuie muuuult timp,Experienta,pt mine acvaristica va ramane doar un hobby,crede-ma mai bine cauti altceva,Sau"investesti"ani buni,sa inveti,sa capeti experienta.Tu esti genul acela de afacerist modern, care ruleaza nu doar banii,ci si afacerea dar aici nu merge asa rapid
Bafta!
Mai adaug la fiecare pachet inca 2plante,deci va contine 14 plante,la pretul neschimbat de 19 lei!!!!
reactualizare si reduceri:
Pigeon blood de 10-12 cm (idadiscus)cred ca e femela 144lei
checkerboard p. 8-9cm(ungaria)81lei
Alt checkerboard p. 9-10cm(ungaria)110lei
2 meloni ramas in urma dar mancaciosi! 7cm(slovacia)pret redus31lei/buc
checkerbord turquoise 7cm aprox(ungaria)pret redus:44lei
pm sau 0745363044

Forum Index » Profile for goldman » Messages posted by goldman
Go to: