[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: goldman
Forum Index » Profile for goldman » Messages posted by goldman

Eriocaulon setaceum 3leix3fire=9lei
valisneria nana 2lei x25plante=50lei
echinodorus tenellus 1leu x3plantute=3lei
hydrocotile leucocephala 1leu x4fire=4lei
Ludwigia inclinata var. cuba 3leix1fir=3lei
Nymphaea Lotus Zenkeri red 15lei planta cu 9 frunze!!!
Total 84Lei cu reducere 25lei+posta!!!!
Oferta valabila doar pana joi!!!

Astept doar PM
Se pare ca osmozorul va pleca spre userul @vlad.a,pentru simplu fapt:primul venit primul servit.El a trimis cel mai rapid pm-ul dintre cei 6 "clienti",si anume la ora 17,31.(Un comerciant bun dupa toate astea facea o licitatie...norocca nu sunt asa de bun)
Multumesc se poate inchide.
Salut,
Vand un aqua medic easy line 150 http://www.happypets.ro/aqua-medic-easy-line-150-p-1542.html cam obosit,a fost folosit 9luni,60litri/saptamana,acum testul de kh arata cam 3,in loc de 0,probabil din cauza ca nu am schimbat primele 2 cartuse,bineinteles si pretul e pe masura(simbolic):150lei!
Cumpar staurogyne,minim 50 de plante
Bine ai venit Szabolcs!
s-a dat multumesc se poate inchide
Vand urgent tufa imensa si foarte deasa(cam30x30cm) de echinodorus tenellus( contine probabil vreo 100 de plantute)la pre?ul simbolic de 20lei!!!
Bonus o mana de riccia.
Repet urgent!!!
Astept doare pm
Cumpar pachet anubias petite(minim 4buc!)ofer 5lei(sau mai mult) pe planta,tot aici cumpar si H.C doar "de umplutura" vreo 5poturi tot la 5lei potul.
astept pm.
Revin cu urmatorul pachet:

Eriocaulon setaceum 3leix7fire=21lei
valisneria nana 2leix3plante=6lei
echinodorus tenellus 1leu x3plantute=3lei
hydrocotile leucocephala 2leix20plante=40lei
Nymphaea Lotus Zenkeri red 15lei planta
Total 88lei cu reducere 47lei+posta sau schimb cu 4-5 anubias petite!!!
Sau vand si separat!

Plantele se scot doar in ziua expedierii!
Astept doar PM
Poze cu depunerea de azi:
image

Uploaded with ImageShack.us
image

image

Ahhh,am uitat sa zic,masculul "grijuliu"mananca toate icrele intr-o ora!!
Revin cu urmatorul pachet:

valisneria nana 2leix3plante=6lei
echinodorus tenellus 1leu x5=5lei
hydrocotile leucocephala 2leix20plante=40lei
Total 75lei cu reducere 30+posta sau schimb cu 3Anubias petite!!!
Plantele se scot doar in ziua expedierii!
Astept doar PM
Revin cu urmatorul pachet(sau se pot da si la bucata):

valisneria nana 2leix5plante=10lei
echinodorus tenellus 1leux10plante=10lei
hydrocotile leucocephala 2leix12plante=24ei

Total 68lei,cu reducere 48lei+posta
Plantele se scot doar in ziua expedierii!!!

Astept doar PM!!!
Salut,
Doresc insanatosire grabnica!!

O planta maricica cu 5-10 frunze costa 15lei
Plantele se scot in ziua doar in expedierii!
Pm sau 0745363044

Am 3 bucati
Astept doar PM
Revin cu urmatorul pachet(sau se pot da si la bucata):

Anubias barteri var. coffeefolia(deosebit) 12lei x2plante=24lei
valisneria nana 2leix5plante=10lei
echinodorus tenellus 1leux10plante=10lei
hydrocotile leucocephala 2leix8plante=16lei

Total 63lei,cu reducere 44lei+posta
Plantele se scot doar in ziua expedierii!!!

Astept doar PM!!!
multumesc se poate inchide.
Pereche?adica maturi?pai aia nu mai tre' sa-i "cresti",nu?!Despre asta cu cresterea discusilor in steril,gasesti muuuuulte pe forum,de la mai vechi discusari ca mine,si oricum e poveste lunga cu bolile si flagelatele care-s fac "cuibul" in substrat.Mai iti dau un exemplu,mi-am cuparat discusi la 6cm,s-au adaptat,mancau,si dupa cateva saptamani,s-au oprit,refuzat hrana etc.,i-am scos intr-un steril mic,(de 100l)am pun incalzitorul la 32-34,dupa 2saptamani am lasat-o la 29-30,au inceput sa manance,in 2saptamani au crescut, cat au crescut( inainte)in 2LUNI in plantat!!!si mancau un mana de mixtura/zi,fara exagerari...doar 4 discusi de 6-7 cm!!!!!

P.s. Du te la rubrica Despre noi,daca inca n-ai fost,este obligatoriu,ah,si bine ai venit!
cirotariu wrote:Arture, ca sunt un porc (a nu se supara marele faraon ca imprumut porecla) si nu mai particip activ la forum e una, dar bai nene, ai un acvariu jos palaria. Adica, vorba lui ciro, esti nebun, sa mor ce frumos este. De ce scriu abia acum la tine, si in general pe forum... pen' ca uichendul viitor gata cu "carashina de giulesti". De maine-poimaine ii scot la vanzare, sau la donatii, si ma reapuc de prima pasiune, de acum un an, si anume "holandeza de giulesti". Lucru care ma face, sper, sa ies din letargie... Ce ma face sa scriu la tine... laudele sunt de prisos, imi place ce vad, ca plante, si mai ales ce vad ca discusi, sunt primii pe lista de optiuni in materie de pesti pe care sper sa ii am... insa trebuie sa studiez, sa vad, sa ma gandesc. Poate imi "arunci" un sfat-doua in privinta lor... Inca o data felicitari de la pretenu' din bucale.

Bine ai venit printre oameni(si plante )!!!Cat despre sfaturi,nu ma simt competent,doar sa impartasesc experientele mele umile.
La discusi nu am ce sa-ti zic decat sa nu incerci sa-i pui in plantat, ca patesti cum am patit si eu(vei fi tot mereu laudat)
Hai sa nu mai glumim,deci exista 2 variante,prima e scumpa,a doua e low cost:
1.cumperi discusi de MINIM11cm(5-7buc,sau 1-2pereche daca schimbi bazinul cu unul mult mai mare).
2.cumperi discusi ieftin de 4-6cm(minim8buc)si pui intr-un steril mic(crede-ma 70-80l e sificient)ii cresti (extrem de repede la 29-30grade si schimb de apa ZILNICA)in cateva luni la 10cm,si ii muti cei selectionati in plantat.
spor!
Salut,
Revin cu poze facute de cineva mai priceput(pe una se va vedea si fiica mea ):
image

image

image

baj wrote:Toti care au acvarii frumoase au fost si ei incepatori ,ce conteaza e sa nu te dai batut

Asa este si asta sa n-o uiti!
Si eu te salut pe aceasta cale Ciro!!!!!!!!!!!!
Plantele tip stem taie le fara mila,se vor prinde,au niste rezerve in ele de numa'!

Forum Index » Profile for goldman » Messages posted by goldman
Go to: