[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: goldman
Forum Index » Profile for goldman » Messages posted by goldman

O planta maricica cu 5-10 frunze costa 15lei
Plantele se scot in ziua doar in expedierii!
Pm sau 0745363044

stoc: 3 bucati
Testul gh pleac? la galati,deci raman:
Ph la 10lei
O2 la 28lei
Sau ambele la 36lei+transport gratuit(cu plata in avans)!!!!
Atentie:ambele flacoane sunt de 15ml,NU de 10ml!!!
Eu unul,nu am inteles mai nimic din ce ne-ai scris,doar ca "ati" danseaza,am o banuiala,masculul acela e sanatos tun,ba chiar e "in calduri", asta e tot!
Bineiteles trimit in tara(de ce n-ai trimis un pm,aici nu prea m? uit)

Reducere10%(sa nu fie UP)

Deci:
10lei,
10lei,
28lei,
Sau tot la 47lei
Multumesc se poate inchide.
Multumesc se poate inchide.
S-a vandut tot.
Multumesc,s-a vazut tot,dar mai revin.

Vand pachete de P.P.C.
Sunt 5 fire mature superbe,la 25lei,transport gratuit(cu plata in avans pe card)!!!
Plantele se scot doar in ziua expedierii!

Pm sau 0745363044
Stoc limitat.
un pachet nou foarte ieftin:

Hygrophila polisperma rozanerving 2fire=4lei
Hidrocotyle leucocephala 1=2lei
Echinodorus tenellus 1=1leu
Valisneria nana 1=2lei
Rotala mini red 2-3=2lei
Ludvigia rubin 1=2lei
Rotala rotundifolia red 4-5=4lei
Myriophyllum 4=8lei
Ludvigia inclinata cuba 1=3lei
Anubias nana 1=7lei

Pret total 35,pret redus 27!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Plantele se scot doar in ziua expedierii!
Pm sau 0745363044
tyna wrote:
Daca din numarator nu se duce apa ... nu se duce nici gazul smilie
good thinking :-)

nu inteleg intrebarea ta,valva e unisens!sau nu asta vrei sa intrebi?

referitor la apa,eu nu am zis ca NU de la umezeala s-a defectat,prima data m-am gandit ca e defect de fabrica dar dupa acea,ei mi au zis ca au gasit apa in el,pana la urma nu stiu ce sa cred,conteaza,ca mi l au schimbat si ca numaratorul il tin de acum incolo chiar pe jos pe parchet,dar mai sanatos e sa pui si inaintea lui o valva!!!
nu,asa NU
eu am patit asa:am injectat pe moss e.c.,pt ca era atacat cu alge filamentoase fullll si a doua zi am constatat ca s-a ingalbenit ca fanul!!am crezut ca a murit de tot,dar dupa cateva saptamani a reinviat (phoenixul)atat mossul cat si alga,si mai tare dacat prima data

edit:si dupa muuulte saptamani acvariul s-a stabilizat si algele au disparut iar plantele cresteau zeci de cm pe saptamana!!
iti doresc si tie spor la cosit!
lampa ai de calitate,fertilizanti ai tot de cal,rabdare sa ai,si eventual o seringa imensa cu e.carbo!)
lasa algastopurile astea!
Si eu am avut fix aceasta problema daca "loveam" usor cu degetul controllerul declansa electrovalva,daca nu,nu mai functiona,desi pe afisaj arata
Deci mi l a schimbat si mie fara probleme dar mi-au spus ca s-a gasit um pic de umezeala in el.Oricum acolo in prospect se pune valva intre bubble counter si reactor(asa si am facut),dar toata lumea uita de apa aia putina(dar destula sa strice controlerul)cat contine bubble counterul,eu zic ca cel mai bine e sa se puna inaintea bubble counterului,deci chiar dupa iesirea din controller,spre b counter.
Probabil nici eu nu am fost atent prima data,la pozitia numaratorului de bule si l-am pus la un nivel cu controller,desi tre' sa fie mult mai jos de controller,e icredibil dar am vazut ca uneori urca nivelul apei din numarator spre controller.
In legatura cu jbl,ce sa zic?!am avut asa: (inafara de controller in care poate eu am bagat apa)butelia scapa,la filetul manometrului de lucru scapa(aici la rezolvat eu punand calt),cheia aia originala din tabla l-am indoit din prima,cu mana mea de "chirurg",sonda tot defecta,masura in 2secunde variatii intre 6,00 pana la 7,50 si cam atat imi vin in legatura cu pachetul jbl,probabil si eu sunt cam ghinionist cu asta
Vand filtre interne Resun si Boyu

1filtru intern Resun bf 200 bio filter(asemanator cu juwel,si chiar mai robust!)550l/h,acvarii pana la 200l. putin folosit http://www.happypets.ro/resun-bf200-p-2548.html
Pret 54lei

Si 2 filtre Boyu sp 1300-b
400l/h,9W,dispozitiv /furtun suplimentar pentru aerare
recomandat pentru acvarii de pana 80 -90 l
Ventuze cauciucate rezistente in timp, Material filtrant= Burete.
http://www.petsnpets.com/index.php?main_page=product_info&products_id=610
Ambele putin folosite,(cu cutie).

Pret 32lei/buc
Sau toate 3 la 115lei!!! La toate 3 ofer bonus un test ph sau gh putin folosit!

PM,sau 0745363044

Vlad,ai inteles gresit ,eu sunt un om serios cu familie si copil!
Eu doar incerc sa-mi castig existenta!
Am familie de intretinut!!!!

EDIT:

ON topic:Mare dreptate are Porcu,cabomba aia creste ca-bomba!adica e o planta dificila,cel putin la mine
si restul din lista ta sunt mai dificile,nu merita sa investesti acum,acum tre' sa te concentrezi sa umpli bazinul cu easy,si pe parcurs incet incet le inlocuiesti cu alea mai dificile
Daca cumperi plante de la noi,ti-le si ducem personal,scrie-ne adresa!
Nu stiu daca trebuie neaparat sa scapi de nitrati,da de acord peste 50mg/l e mult dar sub nu!la mine e intre 15-50
Ce si cati pesti ai?,poate ca pui prea mult nitro,nu?ori scoti din pesti ori nu mai pui nitro si schimbi apa la 3 zile= plante si pesti mari
e foarte periculos in momentul acesta sa-ti dau cu parerea
incerc totusi:daca acum plantele perleaza ca nebunele(asa ai zis)inseamna ca e bine,deci lasa 8 ore,si poti chiar si maresti dar nu mai mult de 5min/zi,sa ajungi la 10ore,nu cred ca trebuie mai mult de 10 ore ai totusi peste 0,7W.Nu te hazarda
este pe undeva un tabel cu 24w/gallon,daca nu gresesc,si eu tot cam 0,7w am si cam asa mi a iesit pe vremuri calculul,9,5 ore
Arcadia e beton!
nu i-ai mai lasat sanse la alge!

un pachet foarte ieftin:

Hygrophila polisperma rozanerving mai mult 10-15fire
Hidrocotyle leucocephala 1
Echinodorus tenellus 1-2
Valisneria nana \1
Rotala mini red o mana
Ludvigia rubin vreo 10+jumatati
Proserpinaca palustris cuba 2fire
Rotala rotundifolia red 1-2
Myriophyllum 2
jumatati(adica fara varful de sus)de eusatralis,si ludvigia inclinata cuba vreo 10-12

Pret 19lei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pm sau 0745363044

Forum Index » Profile for goldman » Messages posted by goldman
Go to: