| Message |
|
|
daca pun pe sorb la mine in 2 zile se infunda,sau mai bine zis slabeste cam 50-60% din putere,si am cel mai mare eheim 2180!dar in interiorul filtrului poti sa pui un pic mai mult si va fi de ajuns,mici particule in apa si eu am
O intrebare,oriunde am fost in magazine de specialitate,in ungaria(ca e aprope)toti ziceau ca e sera siporax este cel mai tare nimic nu SE VA apropia de el pt ca e si marca inregistrata. e adevarat?daca da,si eu as baga combinat pe langa e substrat pro 1litru?deci ce stiti despre siporax?
Ionut,nu ti trebuie 2 kile,pt ca 1litru e cam 290g!!!
|
 |
|
|
ma intreba un priten:cu ciocanu nu merge?!
|
 |
|
|
|
salut
second h.?e bun si ala la casa,s-ai noroc la el!
|
 |
|
|
Poate ca mai ai cateva zile pana sa-l ciclezi de tot,dar in mare parte ei sunt de vina adica "mucusul" lor  de care n-o sa scapi fara filtru puternic.
Felicitari pt. filtru!oare jbl-ul nu e mai bun?sti ca multe s-au auzit de tetra?!dar vezi ca am primit recent(de la un mag. online din ungaria,fiin client fidel)un newletter,in care ma invitau sa cumpar generatia noua de tetratec,la care cica,s-a umblat mult la calitate,si e "inbunatatit",intreaba de la comerciantul tau,de care e? sau ,comanda-ti unu din generatia noua.Eu am stors,mai multe zile la rand continutul filtrului vechi,dar daca nu te deranjeaza(pe mine da),poti lasa paralel.Eu cred ca 1saptamana le-am tinut impreuna.
Important:purcelusi traiesc si sub pod de gheta(exagerezi,ai tai sigur nu),dar ai ceva plante acolo care nu se tin sub 20grade
|
 |
|
|
|
daca e veche, arunc-o!
|
 |
|
|
ce sa mai zic ?!au raspuns deja profesorii  ,dar inca ceva,nu prea ma inteles nimic,de ne detalii(controller,bazin..),ai scris ca s-a oprit la 725,daca reactoru baga gaz,n-are cum sa se stabilizeze la o cifra,nivelu' urca,cobora,nu sta la fix,cand dai un target,si atunci doar JURUL valorii va sta ,nu fix la valoarea aceea.un lucru marunt:incerca sa fie in jur de 25grade in camera cand fac calibrarea.Langa sonda ai bagat cumva si sonda de termeratura?sonda daca e veche tre' tinuta 1 zi in sol de revigorare+poti s-o stergi cu o hartie umeda foarte moale.
|
 |
|
|
 Insfirsit ceva la ce ma pot baga!te ajut sigur,maine
|
 |
|
|
offtopic:gurmanzi?si noi suntem(cu nevasta mea),cu diferenta ca DOAR ea(peste 90%)gateste  ,DOAR eu mananc  ,si DOAR ea se ingrasa
|
 |
|
|
am zis io,ca ajungeti,sau chiar AJUNGI la cratita
|
 |
|
|
|
ma bucur ca sti de gluma si nu te superi..
Inca ceva de la un incepator(vechi),nu le da in prostie mancare,stiu ca sti asta,dar totusi ti-o mai spun:pestii plutesc nu au nevoie de nu stiu cata mancare,cu totu' ca ei ar baga si de 20de ori/zi.Ei in natura muuult mai putina hrana gasesc,si sunt la fel de sanatosi!
|
 |
|
|
Ionut,dupa cum te vad(si nu te vad bine)  tu o sa le dai de toate(adica multa haleala),si nu stiu daca o sa faca fata aquaballul.Chiar,de cat e
filtrul?Te intreb,fiindca un caras de juma' de kil,mananca cam cat 200 de neoni,iar tu vei avea 4 bucati
saracu aquaball,saraca nevasta,va avea de gatit
|
 |
|
|
Salut colegi,salut Ionut!
Plantele arata cum arata,dar pestii...
Nu ma pricep la porcusori ,dar parca-s de concurs!!!
Bravo lor , tie si fetei de unde ii ai! 
|
 |
|
|
|
filtrul s-a dat(multumesc da gazduire)
au mai ramas:
2 tuburi juwel day 9000k,54w,1200mm si 2 nature de 4100k, 54w, 1200 mm folosite 5 saptamani,pret magazin 83-86lei/buc,pret pachet:240lei
repet:folosite doar5 saptamani!!!(bonus le impachetez intre scanduri,sigur nu se sparg)Tel 0745363044sau pm
|
 |
|
|
|
plantele s-au dat(sa-ti creasca mari ionut!)
Multumesc de gazduire,si mai am un alt pachet:
1fir proserpinaca palustris cuba,
1fir pogostemon stellata eusteralis,
6higrophila polisperma rosanerving,
8ludwigia red,
2valisneria nana(intre20-100cm!),
1pogostemon helferi,
2echinodorus tenellus,
si vreo 20-25(de toti)cabomba,egeria,ceratop.
pret pachet:39lei+taxe.
(plantele se scot doar in ziua trimiterii)
|
 |
|
|
am 4buc,dar habar n-aveam ca voi avea in cateva zile asa "explozie".
adica nu mai pot de echinodorusi,cresc de numai,si tre' sa scap macar de unu.
Inca ceva,am gresit cand am scris ca are vreo 15 frunze,are minim30  si e Osiris.
Pentru clienti fideli fac reducere:44lei.
p.s.separat nu prea ar merge,dar la 30 daca vrei,pleca.
0745363044
|
 |
|
|
cu placere cirotariu!
alt pachet disponibil:
1 echinodorus imens(amazonicus,cred  )vreo 15-20 de frunze si lungi 40-70cm,
10 fire valisneria nana(intre 10-80cm lungime),
2 pogostemon h.(pui),
2 fire ludwigia rubin,
2 fire higrophyila polisperma,
5 fire echinodorus tenellus,
8-10 fire(in total)cabomba,egeria.
PRET:55LEI+taxe.(plantele se scot doar in ziua trimiterii)
|
 |
|
|
Filtrul este rezervat pana marti  . Dar totusi:a fost scos din acvariu juwel rio 400(450l),cum am scris:filtru original(da,lipit de fabrica si deslipit de mine),poze incerc sa fac mai incolo,dimensiuni:530x220x160mm
|
 |
|
|
|
Vand un filtru intern juwel 1000/h si volum 8litri!!! Foarte silentios pt acvariu de450litri, folosit doar pentru ciclare(3saptamani)powerhead(pret magazin 216lei),medii:6 bucati(din care carbunele activ e in punga nedesfacuta)pret magazin la toate mediile aprox 300lei,incalzitor 300w pret mag 98lei.pretul meu e 275 lei+taxe postale.tot aici mai vand 2 tuburi juwel day 9000k,54w,1200mm si 2 nature de 4100k, 54w, 1200 mm folosite 5 saptamani,pret magazin 83-86lei/buc,pret pachet:240lei(bonus le impachetez intre scanduri,sigur nu se sparg)
|
 |
|
|
|
Plantele au plecat spre cirotariu,multumesc.Dar cred ca voi mai avea ceva saptamana viitoare.
|
 |
|
|
|
corect,sunt din sdighetu marmatiei
scuze
|
 |
|
|
|