[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: goldman
Forum Index » Profile for goldman » Messages posted by goldman
Scuzeee,noi ne luam de tine,carasi cresc si la vecin in curte,vara la 34grade si iarna sub pod de gheata,faci cum vrei tu e?ti sefu,dar pentru bazinul tau ar fi mai bine sa ramai cu viviparii.
iar cu plantele ,ce sa zic ?ma buc ca iti cresc,sunt acvaristi care scot saptamanal peste 100 de fire!!!

Spartacus,eu nici nu stiu daca am vazut femele de vivipari care sa nu fi fost gestante)
?
sunt cam multi dar daca ar fi de marime gupy,ar fi ok.dar te rog eu scoate plantele alea,mai pune 5 cm de pietris,si pune plante naturale.baietii pe forum vand multe,frumoase si ieftine!ba chiar iti donezi eu daca nu poti sa cumperi momentan.si treci la rubrica "despre noi"e obligatoriu,
cele bune!
frumoasa "jungla"dar vezi carasul nu se simte forte bine peste 22 grade,iar blackmolly la fel de prost sub 25 grade,cum ii imparti?
Eu l-as asculta pe domnul coleg Vereb
Baieti,treceti va rog mai intai la introducere, ca oamenii astia sunt foarte rai,sunt între ei si "Porci" )) ))
plantele s-au dat,multumesc de gazduire,mai revin maine cu o noua oferta,dar cam acestea vor fi:
pogostemon stellata eusteralis 2,5lei,
higrophila polisperma rosanerving 1leu
ludwigia red 1,5lei
valisneria nana(intre20-100cm!) 1leu,
pogostemon helferi 4lei,
echinodorus tenellus 1leu,
cabomba,egeria 0,5lei,
ceratopteris c. 4lei
higrophila corymboza 5lei,
hemiantus cuba 10lei,
proserpinaca p. cuba rezervat

pm sau 0745363044
Cum nu se inghesuie nimeni la bucata,fac un pachet imens,la JUMA' DE PRET!!!

hemiantus cuba pret vechi: 10lei/pot x1=10
pui pogostemon helferi pret vechi: 4lei/buc x4=16
higrophila polisperma rosanerving,pret vechi: 1leu/fir x15=15
ludwigia red, pret vechi:1,5lei/fir x15=22
valisneria nana(intre20-100cm!), pret vechi: 1leu/fir x15=15
echinodorus tenellus, pret vechi: 1leu/fir x5= 5
pogostemon stellata eustr.(mari)pret vechi: 2,5lei/fir x2 = 5
cabomba,elodea pret vechi:0,5lei/fir x10 = 5
ceratopteris c.(cat capul meu) pret vechi: 4lei/bucx1 = 4
higrophyla corymbosa pret vechi: 5lei/bucx1 = 5
Pret total:102lei,PRET NOU:51lei+posta!!!
Sunt 2 pachete la fel,sau fac si altele.
oferta,doar saptamana asta,pt. ca nu mai am loc in bazin,dupa aceea donez in oras!

plantele se scot doar in ziua trimiterii
pm,0745363044
Hei,nu m-am suparat de loc! inteleg gluma,a fost buna faza(cu2 intelesuri)
?bitanu eu vorbesc de burete.
tu?
stoare-l daca poti IN filtru nou,si mai lasal=l paralel cateva zile!
La 2zile??? Da sper ca nu 50%?vezi sa nu-l deciclezi!
Ape limpezi!la propriu
salut,merge filtrul?
plante disponibile de azi:

higrophila polisperma rosanerving 1leu/firul,disponibile25fire.
ludwigia red 1.5lei firul,disponibile 25fire.
valisneria nana(intre30-100cm!)1leu firul,disponibile 25fire.
pui pogostemon helferi 4lei/buc,10buc disponibile.
echinodorus tenellus,1leu firul,disponibile 20fire.
pogostemon eusteralis stellata,2.5lei firul,disponibile 6fire.
proserpinaca palustris cuba,rezervate
higrophila corymbosa,5lei planta(e gen palmier),disponibil 3plante.
cabomba 0.5lei firul,disponibil 15 fire.
hemiantus cuba,doar 1pot 10lei.
ceratopteris cornuta,(planta mai mare cat palma)4lei,disponibil 3 plante.
(plantele se scot doar in ziua trimiterii,impachetez foarte bine)

Fac si pachete la preturi bomba!
pm,0745363044
pai daca vrei sa ne "intrecem":acu de vreo 15 de ani aveam un neon de uz casnic 18W la 125litri,fara niciun fertilizant,schimb de apa 10%pe saptamana,si vreo15 feluri de plante(bineinteles easy)Ai facut calculu cat vine pe litru si cine stie ce lumina?!Dar atunci asta era si atat,acum avem altceva sau ne permitem.Sincer,atunci foaaaarte greu mergeau plantele,deci Fujito nu te lasa miiinim 0,5W!Bineinteles prima luna mergi cu 5-6 ora/zi.
Salut,filtru extern as recomanda,dar tu vrei ieftin si ele cam toate sunt scumpe,chiar mai scumpe decat tot acvariul Deci ai doua variante:ori cumperi unu foarte ieftin intern,ori te ajuta cineva si faci unul si mai ieftin dar foarte eficient home made(ori extern,ori din acela agatat de peretele bazinului ce faceam acu de 20 de ani)
la incalzitor,nu stim ce vrei sa tii si la ce temp,asa ca ia-ti 1 macar de 75W,nu e diferenta de pret doar vreo 2 lei,la marca Resun(china) de exemplu si e chiar bun!
la lumina vezi sa ai raportul de minim 0,5Wati pe litru!
Gengiskhan scuze,am vazut ce a iesit mai sus,nici eu nu prea am inteles ce am scris, ieri am avut doar telefonul la indemana,si cu el ma descurc mai greu la scris.
Ontopic:din cele doua bazine,eu as alege (ma repet)acela de minim 120litri
Este acvariu in comert de 84litri?Poate ca da ,dar nu juwel.

p.s.Oricum juwel(modele noi)iti recomand fiindca au inceput se echipeze cu 0,5w/litru brut!
Da, vanzatorul a spus ce ai vrut sa auzi, da' e adevarat ca doar anubiasi, eventual cu noroc cabomba vei putea tine, deci plante nepretentioase, tu stii care e bugetul, dar mai bine ti-ai face comanda. Unul macar de 120 litri, o sa vrei tot mai mare sau o sa te lasi repede, din doua una! Pretul e bun si plante vei reusi sa cresti cat de cat, dar daca ai posibilitate cumpara si mai mare.

Edit gengiskhan: Te rog nu mai scrie cu diacritice ca nu se vad pe site. De asemenea, te rog sa te exprimi mai clar, eu unul nu inteleg mare lucru din postul tau. Aici ti-am corectat eu ce-am putut.
Hai tu c-am glumit!
Nu va tre'nici o solutie speciala. Lama clasica, dar sa faca mai bine un barbat, iese treaba buna,sincer nu se compara cu cuter,ai incredere
Deci sa nu încerc tu singura! Dupa ce a terminat, cureti cu apa cu otet(10%otet) ,nu cu Clean!

Va rog nu mai folositi diacrtice. Nu le "vede" toata lumea.
Alber
nu,nu ai inteles ,am zis ,daca cumva ideea (tehnologia)lor e cea mai buna?si daca da,nici macar nu poti sa mergi pe drumul acela(adica sa-l copiez) caci e protejat!

Forum Index » Profile for goldman » Messages posted by goldman
Go to: